Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » RKC – Fortuna Sittard | Eredivisie

RKC – Fortuna Sittard | Eredivisie

  RKC – Fortuna Sittard op tv kijken? Op vrijdag 17 februari 2023 om 20:00 uur spelen RKC en Fortuna Sittard tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van RKC: Mandemakers Stadion. Wil je de wedstrijd RKC – Fortuna Sittard live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 7,508 toeschouwers in het Mandemakers Stadion nemen RKC (Waalwijk) en Fortuna Sittard (Sittard) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: RKC – Fortuna Sittard op tv.
  • Wanneer: vrijdag 17 februari 2023.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: Mandemakers Stadion, het stadion van RKC.
  • Uitgezonden op: ESPN 2 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  RKC - Fortuna Sittard op tv

  RKC – Fortuna Sittard op tv

  Wil je RKC – Fortuna Sittard op tv kijken? De wedstrijd tussen RKC uit Waalwijk en Fortuna Sittard uit Sittard wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • RKC – Fortuna Sittard op TV
  • 19:45 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : RKC – Fortuna Sittard LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over RKC-Fortuna Sittard op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen RKC en Fortuna Sittard:
  • RKC staat op dit moment op plaats 9e in de Eredivisie.
  • Fortuna Sittard staat op dit moment op plaats 10e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van RKC: “Mandemakers Stadion” (7,508 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.
  Vandaag neemt RKC het op tegen Fortuna Sittard. De twee clubs zijn waarschijnlijk heel erg aan elkaar gewaagd. Beide clubs hebben evenveel punten en daarom is de wedstrijd extra belangrijk. Welke club kan in het linkerrijtje blijven? Fortuna Sittard heeft het momentum. Van de laatste vijf wedstrijden won de club er drie. Bovendien werd er één keer gelijkgespeeld. RKC daarentegen verloor afgelopen weekend van Ajax, maar haalde daarvoor ook goede resultaten. Het belooft dus een echt voetbalgevecht te worden.

  RKC – Fortuna Sittard op ESPN 2

  De Eredivisie wedstrijd tussen RKC en Fortuna Sittard is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma RKC-Fortuna Sittard bij ESPN 2:
  • 19:45 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, RKC -Fortuna Sittard LIVE
  • 22:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 2: Op één van de kanalen van ESPN kijk je naar de Eredivisie. De Nederlandse competitie wordt prachtig in beeld gebracht door ESPN. Op één van de vier zenders van ESPN kijk je de Eredivisie live. Bovendien is er voor de wedstrijd een uitgebreide voorbeschouwing. Tijdens deze voorbeschouwing worden de kansen en ontwikkelingen van de clubs besproken. Na afloop van het duel zie je op ESPN interviews, analyses en een nabeschouwing. Tenslotte volg je ook het laatste nieuws rondom de Eredivisie op ESPN.

  Eredivisie op tv

  De match tussen RKC en Fortuna Sittard is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Eredivisie is spannender dan ooit tevoren. Zowel boven- als onderin de competitie is het razend spannend en dat zie je ook terug in de wedstrijden. Om iedere bal wordt gestreden, ieder duel wordt uitgevochten en de wedstrijden zijn daarom spectaculair om te volgen. Bovendien zijn er nog een heleboel clubs in de race voor het kampioenschap. De Eredivisie is al jaren dé voetbalcompetitie die door veel Nederlandse voetbalfans op de voet gevolgd wordt. Zeker het kijken waard dus!

  RKC – Fortuna Sittard bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je RKC-Fortuna Sittard op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd RKC – Fortuna Sittard kijk je op ESPN 2.

  RKC – Fortuna Sittard bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen RKC en Fortuna Sittard uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS RKC – Fortuna Sittard kijken

  Wil je gratis naar RKC tegen Fortuna Sittard kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om RKC-Fortuna Sittard gratis te bekijken.

  Livestream RKC – Fortuna Sittard (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen RKC en Fortuna Sittard via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting RKC – Fortuna Sittard kijken

  De samenvatting van RKC – Fortuna Sittard kijken? Wil je de wedstrijd tussen RKC en Fortuna Sittard nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd RKC-Fortuna Sittard:
  Wanneer is RKC – Fortuna Sittard op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen RKC en Fortuna Sittard wordt gespeeld op vrijdag 17 februari 2023.

  Hoe laat is RKC – Fortuna Sittard op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen RKC en Fortuna Sittard is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt RKC – Fortuna Sittard live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen RKC (Waalwijk) en Fortuna Sittard (Sittard) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt RKC – Fortuna Sittard uitgezonden?

  De wedstrijd tussen RKC en Fortuna Sittard wordt uitgezonden op ESPN 2.

  Op welke zender kan ik RKC – Fortuna Sittard kijken?

  Je kijkt RKC – Fortuna Sittard op ESPN 2.

  Kan ik gratis naar RKC en Fortuna Sittard op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar RKC – Fortuna Sittard kunt kijken.

  Kan ik RKC – Fortuna Sittard ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast RKC -Fortuna Sittard zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *