Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » RKC – Fortuna Sittard op tv | Eredivisie

RKC – Fortuna Sittard op tv | Eredivisie

  • door
RKCFortuna Sittard op tv kijken of streamen? Op zaterdag 24 februari 2024 om 18:45 uur spelen RKC en Fortuna Sittard tegen elkaar in de Eredivisie. Je kunt RKC – Fortuna Sittard op meerdere manieren live kijken:
  • Op TV op ESPN 1.
  • Via een livestream.
  • Online kijken op je pc, laptop, telefoon of tablet.
RKC - Fortuna Sittard op tv

RKC – Fortuna Sittard op tv

 
Datum Tijd Wedstrijd Zender
zaterdag 24 februari 2024 18:45 uur RKC – Fortuna Sittard ESPN 1
Je kunt RKC – Fortuna Sittard op tv kijken. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 1. De aftrap van RKC – Fortuna Sittard is om 18:45. Voorafgaand aan het duel tussen RKC en Fortuna Sittard is er een voorbeschouwing te zien. Deze begint om 18:15 uur. Vanaf 20:45 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews van de wedstrijd tussen RKC en Fortuna Sittard. Programma RKC – Fortuna Sittard op tv en livestream:
  • 18:15 uur, Voorbeschouwing
  • 18:45 uur : RKC – Fortuna Sittard LIVE
  • 20:45 uur: nabeschouwing met interviews, analyses en hoogtepunten.

RKC – Fortuna Sittard bij ESPN

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Ook de Eredivisie-wedstrijd tussen RKC en Fortuna Sittard is te zien op ESPN. RKC – Fortuna Sittard wordt uitgezonden op ESPN 1. ESPN 1 is het gratis kanaal van ESPN. Dit betekent dat je de Eredivisie-wedstrijden op ESPN 1 gratis kunt kijken. Bij KPN vind je ESPN 1 op kanaal 14 en bij Ziggo zit ESPN 1 op zender 18. Iedere week zijn er andere wedstrijden te zien op ESPN 1. Wil je alle Eredivisiewedstrijden live zien? Dan heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Dit is bij alle providers af te sluiten.

(Gratis) livestream RKC – Fortuna Sittard

Wil je RKC – Fortuna Sittard streamen? Je kunt RKC – Fortuna Sittard ook via een gratis livestream kijken. De wedstrijd is bij alle grote providers te streamen. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 1. Je kunt de RKC – Fortuna Sittard gratis streamen als deze op ESPN 1 wordt uitgezonden. Voor ESPN 2, 3 en 4 moet je een abonnement op ESPN Compleet hebben.
  • Wedstrijden op ESPN 1: gratis livestream.
  • Wedstrijden op ESPN 2/3/4: betaalde livestream.

RKC – Fortuna Sittard kijken; over de wedstrijd

De wedstrijd tussen RKC en Fortuna Sittard in de Eredivisie wordt gespeeld op zaterdag 24 februari 2024 om 18:45 uur. Het duel wordt gespeeld in het Mandemakers Stadion, het stadion van RKC. Bij de wedstrijd kunnen 7,508 aanwezig zijn. RKC – Fortuna Sittard is een wedstrijd in de onderste regionen van de Eredivisie. Voor beide clubs is het duel dus van levensbelang om punten te pakken. RKC staat op dit moment op plek 16. Die plek geeft aan het einde van het seizoen recht op nacompetitie. Toch is het verschil met Fortuna Sittard maar zes punten. Winst voor RKC zou de Waalwijkers dus heel goed uitkomen. Fortuna kan daarentegen een groot gat slaan met RKC.  

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd RKC-Fortuna Sittard:
Wanneer is RKC – Fortuna Sittard op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen RKC en Fortuna Sittard wordt gespeeld op zaterdag 24 februari 2024.

Hoe laat is RKC – Fortuna Sittard op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen RKC en Fortuna Sittard is om 18:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt RKC – Fortuna Sittard live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen RKC (Waalwijk) en Fortuna Sittard (Sittard) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt RKC – Fortuna Sittard uitgezonden?

De wedstrijd tussen RKC en Fortuna Sittard wordt uitgezonden op ESPN 1.

Op welke zender kan ik RKC – Fortuna Sittard kijken?

Je kijkt RKC – Fortuna Sittard op ESPN 1.

Kan ik gratis naar RKC en Fortuna Sittard op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 1 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar RKC – Fortuna Sittard kunt kijken.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast RKC -Fortuna Sittard zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *