Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » RKC – FC Volendam op tv

RKC – FC Volendam op tv

  RKC – FC Volendam op tv kijken? Op zaterdag 21 oktober 2023 om 18:45 uur spelen RKC en FC Volendam tegen elkaar in speelronde 9 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van RKC: het Mandemakers Stadion. Wil je de wedstrijd RKC – FC Volendam live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 1. Voor het oog van 7,508 toeschouwers in het Mandemakers Stadion nemen RKC en FC Volendam het tegen elkaar op. RKC-FC Volendam is live op tv te zien op ESPN 1. De aftrap is om 18:45 uur. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
  RKC - FC Volendam op tv

  RKC – FC Volendam op tv

   • Wat: RKC-FC Volendam op tv
   • Datum: zaterdag 21 oktober 2023
   • Tijd: 18:45 uur
   • Waar: het Mandemakers Stadion, Waalwijk
   • Zender: ESPN 1
  De Eredivisie wedstrijd tussen RKC uit Waalwijk en FC Volendam uit Volendam wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt RKC – FC Volendam op het kanaal: ESPN 1. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 1.

  Programma RKC – FC Volendam op tv

   • Wedstrijd op tv: RKC-FC Volendam LIVE.
   • Speelronde: 9 van de 34.
   • Datum: zaterdag 21 oktober 2023.
   • Voorbeschouwing: 18:15 uur.
   • Aftrap: 18:45 uur.
   • Nabeschouwing: 20:45 uur.
  Na afloop van de RKC-FC Volendam live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van RKC – FC Volendam, analyses en interviews

  RKC – FC Volendam kijken

  De wedstrijd tussen RKC en FC Volendam op zaterdag 21 oktober 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:

  Over RKC – FC Volendam

  • Uitslag laatste wedstrijd RKC-FC Volendam: 4-1 (5 mei 2023) .
  De wedstrijd tussen Rooms Katholieke Combinatie Waalwijk en Football Club Volendam is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 9 van de 34 in de Eredivisie. RKC-FC Volendam op tv is een duel in de onderste regionen van de Eredivisie. De clubs staan 15e (RKC) en 17e (FC Volendam). Beide clubs kunnen de punten dus goed gebruiken. Het belooft dan ook een wedstrijd te worden waarbij om iedere bal gestreden gaat worden. Het zal er hard opgaan en we sluiten dan ook niet uit dat er over en weer wat kaarten gaan vallen. Het is lastig om een favoriet aan te wijzen voor het duel, maar RKC heeft natuurlijk wel het thuisvoordeel. Onze voorspelling van RKC-Volendam is dan ook een kleine overwinning voor RKC: 2-1.

  Speelronde 9

  Speelronde 9 van de Eredivisie is aangebroken. Ook in de negende speelronde zijn er weer een hoop mooie wedstrijden. De wedstrijden in speelronde negen worden gespeeld op zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2023. Er is dus geen vrijdagavond wedstrijd dit weekend. Er staan dit weekend een hoop mooie en beladen wedstrijden op het programma. Zo speelt AZ thuis tegen Heerenveen, moet Ajax op bezoek bij FC Utrecht en gaat Feyenoord op bezoek bij Vitesse. Bovendien wordt dit weekend de Twentse derby tussen Heracles Almelo en FC Twente gespeeld. Het belooft dus weer een prachtig Eredivisieweekend te worden met een hoop spektakel.

  Over RKC

   • Rooms Katholieke Combinatie Waalwijk
   • Bijnaam: “De Geelblauwen”
   • Plaats: Waalwijk
   • Clubkleuren: Geel en blauw
   • Stand op de ranglijst: 15e
   • Trainer : Henk Fraser
   • Topscorer: Michiel Kramer (3 doelpunt(en)).
  RKC speelt dit seizoen heel wisselvallig. De club was de laatste weken weer goed bezig met overwinningen op Vitesse en FC Twente, maar afgelopen weekend werd er met 1-0 verloren van Almere City. Tot nu toe wist RKC pas twee wedstrijden te winnen in 7 wedstrijden. RKC wil zich natuurlijk zo snel mogelijk veilig spelen en niet in de degradatiezorgen komen. De thuiswedstrijd tegen FC Volendam lijkt daarom ideaal om punten te pakken.

  Over FC Volendam

   • Football Club Volendam
   • Bijnaam: “De Palingboeren”
   • Plaats: Volendam
   • Clubkleuren: Oranje en zwart
   • Stand op de ranglijst: 17e
   • Trainer: Matthias Kohler
   • Topscorer Robert Mühren( 3 doelpunt(en)).
  FC Volendam staat op de één na laatste plek in de Eredivisie. Toch lijkt er voor Volendam weer licht aan de horizon te verschijnen. Afgelopen week werd er namelijk in eigen huis met 1-0 gewonnen van FC Utrecht. Dat was dan ook wel tegen 10 man van FC Utrecht, nadat Nick Viergever al in de vijfde minuut tegen een rode kaart aan liep. Nu staat voor Volendam het duel tegen RKC op het programma. Ook een wedstrijd waar FC Volendam graag punten wil pakken. Het elftal zal dan ook alles op alles zetten om voor een resultaat te strijden tegen RKC.

  RKC – FC Volendam bij ESPN 1

  RKC-FC Volendam is live op tv te zien op ESPN 1. ESPN 1 is het gratis kanaal van ESPN en wordt ook wel ESPN basis genoemd. Deze zender is tegenwoordig gratis voor iedereen te zien op het open net. Op de gratis ESPN zender worden ieder weekend ook een aantal Eredivisiewedstrijden uitgezonden. Je kunt dus sommige wedstrijden in de Eredivisie GRATIS kijken. Dit weekend zijn RKC-Volendam, AZ-Heerenveen, Heracles-Twente én Go Ahead Eagles-Sparta gratis op ESPN te zien. De andere Eredivisie duels worden op ESPN 2, 3 of 4 uitgezonden. Om die duels ook te kunnen zien heb je een abonnement op ESPN Compleet nodig. Je kijkt Rooms Katholieke Combinatie Waalwijk-Football Club Volendam op de ESPN 1. Je vindt ESPN 1 op de volgende kanalen bij alle providers:
  Eredivisie bij KPNvoetbal
  ProviderZenderLive kijken
  KPN14 en 221>>>
  Ziggo18 en 421>>>
  Odido (T-Mobile)150>>>
  Canal Digitaal401>>>
  Online.nl21>>>
  Youfone401>>>

  Livestream RKC – FC Volendam (Online kijken)

  Wil je de wedstrijd tussen RKC en FC Volendam via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen RKC en FC Volendam kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van RKC – FC Volendam op zaterdag 21 oktober 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links: De Eredivisie is de hoogste voetbalcompetitie in Nederland. In de Eredivisie zitten 18 clubs en iedere club wil natuurlijk landskampioen worden. Ajax is tot nu toe het vaakst landskampioen geworden. Ook degraderen er twee clubs rechtstreeks uit de Eredivisie. Niemand wil dus op plek 17 of 18 eindigen aan het einde van het seizoen. Het seizoen 2023/2024 belooft weer een prachtig voetbaljaar te worden in de Eredivisie.

  Samenvatting RKC – FC Volendam

  De wedstrijd tussen RKC – FC Volendam op tv wordt gespeeld op zaterdag 21 oktober 2023. De aftrap is om 18:45 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het Mandemakers Stadion. Er is plek voor 7,508 toeschouwers. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 20:45 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. RKC – FC Volendam is de een wedstrijd in speelronde 9 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt RKC – FC Volendam uitgezonden?

  Je kijkt RKC – FC Volendam op ESPN 1.

  Wanneer is RKC – FC Volendam?

  RKC – FC Volendam wordt gespeeld op zaterdag 21 oktober 2023.

  Hoe laat begint RKC – FC Volendam?

  RKC – FC Volendam begint om 18:45 uur. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je RKC – FC Volendam live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen RKC – FC Volendam wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Kun je RKC – FC Volendam online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van RKC – FC Volendam beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *