Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » RKC – Excelsior op tv | Livestream en online kijken

RKC – Excelsior op tv | Livestream en online kijken

Thuis – Uit op tv kijken? Op zaterdag 2 december 2023 wordt de wedstrijd tussen RKC en Excelsior in de Eredivisie gespeeld. RKC – Excelsior is live op tv te zien. RKC–Excelsior begint om 20:00 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 3. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen De Geelblauwen en De Kralingers. De wedstrijd wordt gespeeld in het Mandemakers Stadion, het stadion van RKC.
RKC - Excelsior op tv

Thuis – Uit op tv

  • Wedstrijd op tv: RKC-Excelsior LIVE.
  • Locatie: het Mandemakers Stadion (7,508 toeschouwers).
  • Speelronde: 14 van de 34.
  • Datum: zaterdag 2 december 2023.
  • Aftrap: 20:00 uur.
  • Uitslag laatste ontmoeting: 5-2 (4 september 2022).
RKC – Excelsior is voor beide clubs een hele belangrijke wedstrijd. Bovendien kan het duel aan het van het seizoen wel eens heel belangrijk blijken. Hoewel Excelsior negende staat en RKC vijftiende, is het verschil in punten slechts drie. Dit duel kan de ranglijst dus volledig omdraaien. Beide clubs hebben als doelstelling natuurlijk om niet te degraderen. Bovendien willen ze het liefst in het linkerrijtje eindigen. RKC – Excelsior is daarom een hele belangrijke wedstrijd. RKC Waalwijk won vorige week na drie nederlagen op rij eindelijk weer eens een wedstrijd. In Zwolle was het elftal van Henk Fraser met 1-2 te sterk voor PEC Zwolle. Nu staat de wedstrijd tegen Excelsior op het programma. Vorig seizoen was RKC met maar liefst 5-2 in eigen huis te sterk. Dat zullen Waalwijkenaren dit jaar willen evenaren. Excelsior heeft al zes wedstrijden in de Eredivisie niet gewonnen. Wel werd er tussendoor in het KNVB bekertoernooi gewonnen van Eerste divisionist Den Bosch, maar in de Eredivisie loopt het even niet zo lekker. Toch werden er wel degelijk goede resultaten behaald. Zo werd er thuis tegen AZ met 1-1 gelijkgespeeld. Afgelopen week was Feyenoord in de stadsderby met 2-4 te sterk. Nu zijn alle ogen bij Excelsior gericht op de wedstrijd tegen RKC.

Hoe laat is RKC – Excelsior op tv?

Hoe laat is de wedstrijd RKC – Excelsior vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen RKC en Excelsior begint vandaag om 20:00 uur. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over RKC – Excelsior. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 22:00 uur de nabeschouwing van RKC – Excelsior. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van RKC – Excelsior te zien.

Waar wordt RKC – Excelsior uitgezonden?

De wedstrijd RKC – Excelsior wordt live uitgezonden op ESPN 3. ESPN 3 is de derde zender van ESPN. Op ESPN 3 worden ook regelmatig live wedstrijden uitgezonden. Natuurlijk zijn er wedstrijden uit de Nederlandse Eredivisie te zien, maar er zijn ook nog andere competities live op ESPN. Zo kijk je naar de Europa League en de Conference League, maar ook naar tal van buitenlandse competities. In tegenstelling tot ESPN 1, is ESPN 3 niet gratis. Om ESPN 3 te kunnen kijken heb je een abonnement op ESPN Compleet nodig. Dit is bij iedere provider eenvoudig af te sluiten.

TV-gids: programma RKC – Excelsior

De TV-gids voor RKC – Excelsior op zaterdag 2 december 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van RKC – Excelsior op tv begint om 20:00 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van RKC – Excelsior op tv:
Tijd Wat Zender
19:30 uur Voorbeschouwing ESPN 3
20:00 uur RKC – Excelsior LIVE ESPN 3
22:00uur Nabeschouwing ESPN 3
Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uur Samenvatting RKC – Excelsior en andere Eredivisiewedstrijden NPO 1
Programma RKC – Excelsior op tv

Op welke zender is RKC – Excelsior?

De wedstrijd tussen RKC en Excelsior is te zien op ESPN 3. De voorbeschouwing op ESPN 3 begint om 19:30 uur. Vervolgens is om 20:00 uur de wedstrijd RKC – Excelsior LIVE te zien op ESPN 3. Vanuit het Mandemakers Stadion wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 3.

Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

Hieronder zie je per provider op welk kanaal RKC – Excelsior uitgezonden wordt:
ProviderZenderLive kijken
KPN223>>>
Ziggo423>>>
Odido (T-Mobile)152>>>
Canal Digitaal403>>>
Online.nl403>>>
Youfone411>>>

RKC -Excelsior online kijken (Livestream)

Wil je de wedstrijd tussen RKC en Excelsior via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen RKC en Excelsior kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van RKC – Excelsior op zaterdag 2 december 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

RKC VS Excelsior

De wedstrijd tussen RKC en Excelsior is een duel in speelronde Rooms Katholieke Combinatie Waalwijk van de Eredivisie. RKC staat op dit moment 15e in de Eredivisie. Excelsior staat op de 9e plek in de competitie. De clubtopscorers van RKC en Excelsior zijn Yassin Oukili met 3 goals (RKC) en Nikolas Agrafiotis met 5 goals (Excelsior). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over RKC en Excelsior:

Over RKC

  • RKC | Rooms Katholieke Combinatie Waalwijk
  • Bijnaam: “De Geelblauwen”
  • Plaats: Waalwijk
  • Clubkleuren: Geel en blauw
  • Stand in de Eredivisie: 15e
  • Trainer: Henk Fraser
  • Topscorer: Yassin Oukili met 3 doelpunt(en)).

Over Excelsior

  • Excelsior | Excelsior Rotterdam
  • Bijnaam: “De Kralingers”
  • Plaats: Rotterdam
  • Clubkleuren: Zwart en rood
  • Stand in de Eredivisie: 9e
  • Trainer: Marinus Dijkhuizen
  • Topscorer: Nikolas Agrafiotis met 5 doelpunt(en)).

FAQ | Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt RKC – Excelsior uitgezonden?

Je kijkt RKC – Excelsior op ESPN 3.

Wanneer is RKC – Excelsior?

RKC – Excelsior wordt gespeeld op zaterdag 2 december 2023.

Hoe laat begint RKC – Excelsior?

RKC – Excelsior begint om 20:00 uur. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je RKC – Excelsior live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen RKC en Excelsior wordt live uitgezonden op ESPN 3.

Kun je RKC – Excelsior online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van RKC – Excelsior beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *