Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » RKC – AZ op tv

RKC – AZ op tv

  RKC – AZ op tv kijken? Op zondag 20 augustus 2023 om 16:45 uur spelen RKC en AZ tegen elkaar in speelronde 2 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van RKC: het Mandemakers Stadion. Wil je de wedstrijd RKC – AZ live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 1. Voor het oog van 7,508 toeschouwers in het Mandemakers Stadion nemen RKC en AZ het tegen elkaar op. RKC-AZ is live op tv te zien op ESPN 1. De aftrap is om 16:45 uur. Om 16:25 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
  RKC - AZ op tv

  RKC – AZ op tv

   • Wat: RKC-AZ op tv
   • Datum: zondag 20 augustus 2023
   • Tijd: 16:45 uur
   • Waar:het Mandemakers Stadion, Waalwijk
   • Zender: ESPN 1
  De Eredivisie wedstrijd tussen RKC uit Waalwijk en AZ uit Alkmaar wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt RKC – AZ op het kanaal: ESPN 1. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 1.

  Programma RKC – AZ op tv

   • Wedstrijd op tv: RKC-AZ LIVE
   • Speelronde: 2
   • Datum: zondag 20 augustus 2023
   • Voorbeschouwing: 16:25 uur.
   • Aftrap: 16:45 uur.
   • Nabeschouwing: 18:50 uur.
  Na afloop van de RKC-AZ live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van RKC – AZ, analyses en interviews.

  RKC – AZ kijken

  De wedstrijd tussen RKC en AZ op zondag 20 augustus 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
  RKC - AZ bij Canal Digitaal
  RKC - AZ Online.nl
  RKC - AZ Ziggo
  RKC - AZ KPN
  RKC - AZ Youfone
  RKC - AZ T-Mobile

  Over RKC – AZ

  Uitslag laatste wedstrijd RKC-AZ: 3-1 (6 november 2022) . RKC Waalwijk – AZ op tv is een spannende wedstrijd. AZ heeft namelijk nog een midweekse wedstrijd in de Conference League in de benen. Voor RKC Waalwijk is het de eerste thuiswedstrijd in het seizoen 23/24. RKC wil zich revancheren voor de nederlaag tegen Heerenveen van vorige week. AZ daarentegen wil de goede lijn doorzetten. Wij voorspellen een nipte overwinning voor AZ op bezoek bij RKC. De wedstrijd tussen RKC Waalwijk en AZ Alkmaar is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 2 van de 34 in de Eredivisie. In de tweede speelronde van de Eredivisie zijn er negen wedstrijden. Het is speelronde 2 van de 34. Enkele van de mooiste wedstrijden in speelronde 2 van het Eredivisie-seizoen 23/24 zijn een aantal mooie wedstrijden. Onder andere de Rotterdamse derby Sparta – Feyenoord en FC Utrecht-Heerenveen staan op het programma. Ook het duel tussen Vitesse en PSV kan wel eens een mooie wedstrijd worden in speelronde 2.

  Over RKC

   • RKC Waalwijk
   • Bijnaam: “De Geelblauwen”
   • Plaats: Waalwijk
   • Clubkleuren: Blauw en geel
   • Stand op de ranglijst: 14e
   • Trainer : Henk Fraser
   • Topscorer: Nog geen goals (0 doelpunt(en)).
  RKC Waalwijk eindigde vorig seizoen op een prima negende plek. Ook dit seizoen wil de club uit Waalwijk weer goed presteren in de Eredivisie. Onder andere Ex-international Jeffrey Bruma werd aangetrokken. Daarentegen vertrokken Pelle Clement en Mats Seuntjens bij RKC. Voor de Waalwijkers begon het seizoen met een domper. Op bezoek bij Heerenveen werd met 3-1 verloren. Michiel Kramer scoorde namens RKC.

  Over AZ

   • AZ Alkmaar
   • Bijnaam: “De Kaasboeren”
   • Plaats: Alkmaar
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand op de ranglijst: 1e
   • Trainer: Pascal Jansen
   • Topscorer Dani de Wit en Jordy Clasie( 1 doelpunt(en)).
  AZ is al volop begonnen aan het seizoen 2023/2024. De club uit Alkmaar won al in de derde kwalificatieronde van de Conference League van Santa Coloma. Ook komende week moet de club uit Alkmaar weer aan de bak. Kan AZ naast de Europese wedstrijden ook in de Eredivisie goed presteren? Afgelopen weekend in speelronde 1 in ieder geval wel. Toen won AZ met grote cijfers van Go Ahead Eagles. In Alkmaar werd het maar liefst 5-1.

  RKC – AZ bij ESPN 1

  RKC-AZ is live op tv te zien op ESPN 1. ESPN 1 is het gratis kanaal van ESPN. Dit betekent dat je de wedstrijden op ESPN 1 gratis kunt kijken. Het gratis kanaal van ESPN is te ontvangen bij alle providers. De zender waarop ESPN 1 te zien is verschilt per provider. In dit artikel vind je een overzicht van de ESPN 1 kanalen bij alle providers. Je kijkt op ESPN 1 niet alleen naar het live-verslag van de wedstrijd, maar ook naar alle randzaken rondom het duel. Zo is er een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien, een samenvatting en natuurlijk niet te vergeten de haarscherpe analyses. Je kijkt RKC Waalwijk-AZ Alkmaar op de ESPN 1. Je vindt ESPN 1 op de volgende kanalen bij alle providers:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN14 en 221>>>
  Ziggo18 en 421>>>
  Odido (T-Mobile)150>>>
  Canal Digitaal401>>>
  Online.nl21>>>
  Youfone401>>>

  Livestream RKC – AZ (Online kijken)

  Wil je de wedstrijd tussen RKC en AZ via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen RKC en AZ kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van RKC – AZ op zondag 20 augustus 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  Samenvatting RKC – AZ

  De wedstrijd tussen RKC – AZ op tv wordt gespeeld op zondag 20 augustus 2023. De aftrap is om 16:45 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het Mandemakers Stadion. Er is plek voor 7,508 toeschouwers. Om 16:25 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 18:50 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. RKC – AZ is de een wedstrijd in speelronde 2 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt RKC – AZ uitgezonden?

  Je kijkt RKC – AZ op ESPN 1.

  Wanneer is RKC – AZ?

  RKC – AZ wordt gespeeld op zondag 20 augustus 2023.

  Hoe laat begint RKC – AZ?

  RKC – AZ begint om 16:45 uur. Om 16:25 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je RKC – AZ live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen RKC – AZ wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Kun je RKC – AZ online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van RKC – AZ beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *