Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Real Sociedad – FC Barcelona op tv | Primera Division

Real Sociedad – FC Barcelona op tv | Primera Division

  Real Sociedad – FC Barcelona op tv kijken? Op zondag 21 augustus 2037 om 22:00 uur spelen Real Sociedad en FC Barcelona tegen elkaar in de Primera Division. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Real Sociedad: Estadio Anoeta. Wil je de wedstrijd Real Sociedad – FC Barcelona live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 39,500 toeschouwers in het Estadio Anoeta nemen Real Sociedad (San Sebastian) en FC Barcelona (Barcelona) het tegen elkaar op. De aftrap is om 22:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Primera Division.
  • Wie: Real Sociedad – FC Barcelona op tv.
  • Wanneer: zondag 21 augustus 2037.
  • Tijd: 22:00 uur.
  • Waar: Estadio Anoeta, het stadion van Real Sociedad.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Real Sociedad - FC Barcelona op tv

  Real Sociedad – FC Barcelona op tv

  Wil je Real Sociedad – FC Barcelona op tv kijken? De wedstrijd tussen Real Sociedad uit San Sebastian en FC Barcelona uit Barcelona wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 22:00 uur. Om 21:50 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:55 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Real Sociedad – FC Barcelona op TV
  • 21:50 uur, Voorbeschouwing
  • 22:00 uur : Real Sociedad – FC Barcelona LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Real Sociedad-FC Barcelona op tv

  Alles over de Primera Division wedstrijd tussen Real Sociedad en FC Barcelona:
  • Real Sociedad staat op dit momentzesde in de Primera Division.
  • FC Barcelona staat op dit moment elfde in de Primera Division.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Real Sociedad: “Estadio Anoeta” (39,500 toeschouwers).
  • Competitie: Primera Division, Spanje
  • De aftrap is om 22:00 uur.
  FC Barcelona verkeerd in zwaar weer. Er is veel te doen om de club uit Catalonië en dan met name rondom Frenkie de Jong en Memphis Depay. Al het gedoe rondom de club komt het voetbal in ieder geval ook niet ten goede. FC Barcelona staat op een teleurstellende elfde plek. Bovendien staat de Catalanen nu een lastige uitwedstrijd tegen Real Sociedad te wachten.

  Real Sociedad – FC Barcelona op Ziggo Sport

  De Primera Division wedstrijd tussen Real Sociedad en FC Barcelona is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 22:00 uur. Voor de Primera Division wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Real Sociedad-FC Barcelona bij Ziggo Sport:
  • 21:50 uur, voorbeschouwing.
  • 22:00 uur, Real Sociedad -FC Barcelona LIVE
  • 23:55 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: Ziggo Sport heeft de uitzendrechten op meerdere grote competities. Zo kijk je natuurlijk de Spaanse La Liga, de Primera Division bij Ziggo Sport. Maar ook de Italiaanse voetbalcompetitie, de Serie A en de Franse competitie (Ligue 1) kijk je bij Ziggo Sport. Daardoor zie je clubs als FC Barcelona, Real Madrid, PSG, Internazionale en AC Milan live op tv bij Ziggo Sport.

  Primera Division op tv

  De match tussen Real Sociedad en FC Barcelona is een wedstrijd in de Primera Division (De voetbalcompetitie in Spanje).

  Real Sociedad – FC Barcelona bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Real Sociedad-FC Barcelona op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Real Sociedad – FC Barcelona kijk je op Ziggo Sport.

  Real Sociedad – FC Barcelona bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Real Sociedad en FC Barcelona uit de Primera Division (Spanje) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Primera Division. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Spanje op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Real Sociedad – FC Barcelona kijken

  Wil je gratis naar Real Sociedad tegen FC Barcelona kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Real Sociedad-FC Barcelona gratis te bekijken.

  Livestream Real Sociedad – FC Barcelona (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Real Sociedad en FC Barcelona via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Real Sociedad – FC Barcelona kijken

  De samenvatting van Real Sociedad – FC Barcelona kijken? Wil je de wedstrijd tussen Real Sociedad en FC Barcelona nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Primera Division worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Real Sociedad-FC Barcelona:
  Wanneer is Real Sociedad – FC Barcelona op tv?

  De Primera Division wedstrijd tussen Real Sociedad en FC Barcelona wordt gespeeld op zondag 21 augustus 2037.

  Hoe laat is Real Sociedad – FC Barcelona op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Real Sociedad en FC Barcelona is om 22:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Real Sociedad – FC Barcelona live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Real Sociedad (San Sebastian) en FC Barcelona (Barcelona) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Real Sociedad – FC Barcelona uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Real Sociedad en FC Barcelona wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Real Sociedad – FC Barcelona kijken?

  Je kijkt Real Sociedad – FC Barcelona op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Real Sociedad en FC Barcelona op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Real Sociedad – FC Barcelona kunt kijken.

  Kan ik Real Sociedad – FC Barcelona ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Real Sociedad -FC Barcelona zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *