Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Real Sociedad – Celta de Vigo op tv | Primera Division

Real Sociedad – Celta de Vigo op tv | Primera Division

  Real Sociedad – Celta de Vigo op tv kijken? Op zaterdag 18 februari 2023 om 14:00 uur spelen Real Sociedad en Celta de Vigo tegen elkaar in de Primera Division. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Real Sociedad: Estadio Anoeta. Wil je de wedstrijd Real Sociedad – Celta de Vigo live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 40,000 toeschouwers in het Estadio Anoeta nemen Real Sociedad (San Sebastian) en Celta de Vigo (Vigo) het tegen elkaar op. De aftrap is om 14:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Primera Division.
  • Wie: Real Sociedad – Celta de Vigo op tv.
  • Wanneer: zaterdag 18 februari 2023.
  • Tijd: 14:00 uur.
  • Waar: Estadio Anoeta, het stadion van Real Sociedad.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Real Sociedad - Celta de Vigo op tv

  Real Sociedad – Celta de Vigo op tv

  Wil je Real Sociedad – Celta de Vigo op tv kijken? De wedstrijd tussen Real Sociedad uit San Sebastian en Celta de Vigo uit Vigo wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 14:00 uur. Om 13:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 16:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Real Sociedad – Celta de Vigo op TV
  • 13:45 uur, Voorbeschouwing
  • 14:00 uur : Real Sociedad – Celta de Vigo LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Real Sociedad-Celta de Vigo op tv

  Alles over de Primera Division wedstrijd tussen Real Sociedad en Celta de Vigo:
  • Real Sociedad staat op dit moment op plaats 3e in de Primera Division.
  • Celta de Vigo staat op dit moment op plaats 14e in de Primera Division.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Real Sociedad: “Estadio Anoeta” (40,000 toeschouwers).
  • Competitie: Primera Division, Spanje
  • De aftrap is om 14:00 uur.
  Real Socied – Celta de Vigo is een match waarbij Real Sociedad de favoriet is. De club kent een goed seizoen en staat daardoor op een knappe derde plek. Dit soort wedstrijden zal Real Sociedad dan ook willen winnen om uitzicht te houden op Europees voetbal. Celta daarentegen is heel wisselvallig. De laatste wedstrijd werd verloren maar daarvoor won de ploeg twee wedstrijden op rij.

  Real Sociedad – Celta de Vigo op Ziggo Sport Voetbal

  De Primera Division wedstrijd tussen Real Sociedad en Celta de Vigo is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 14:00 uur. Voor de Primera Division wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Real Sociedad-Celta de Vigo bij Ziggo Sport Voetbal:
  • 13:45 uur, voorbeschouwing.
  • 14:00 uur, Real Sociedad -Celta de Vigo LIVE
  • 16:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: De Spaanse voetbalcompetitie kijk je live op Ziggo Sport. Al jaren zendt Ziggo Sport de Primera Division uit. Natuurlijk soms met het bekende commentaar van Sierd de Vos. Op één van de zes kanalen van Ziggo Sport kun je live kijken naar La Liga, zoals de Spaanse competitie ook wel wordt genoemd. Met grote clubs als Real Madrid en FC Barcelona wil je natuurlijk geen moment missen van de Primera Division.

  Primera Division op tv

  De match tussen Real Sociedad en Celta de Vigo is een wedstrijd in de Primera Division (De voetbalcompetitie in Spanje). In de Spaanse competitie zijn de wedstrijden altijd spannend. Omdat er veel goede clubs zijn, is het niveau van de wedstrijden vaak heel hoog. Daarnaast worden de wedstrijden regelmatig in de avonduren gespeeld. Hierdoor kun je de competitie natuurlijk goed op de voet volgen. De Spaanse competitie is vaak de broedplaats voor de grootste talenten. Ook dit zorgt ervoor dat de wedstrijden heel aantrekkelijk zijn om op tv te kijken.

  Real Sociedad – Celta de Vigo bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Real Sociedad-Celta de Vigo op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Real Sociedad – Celta de Vigo kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  Real Sociedad – Celta de Vigo bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Real Sociedad en Celta de Vigo uit de Primera Division (Spanje) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Primera Division. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Spanje op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Real Sociedad – Celta de Vigo kijken

  Wil je gratis naar Real Sociedad tegen Celta de Vigo kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Real Sociedad-Celta de Vigo gratis te bekijken.

  Livestream Real Sociedad – Celta de Vigo (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Real Sociedad en Celta de Vigo via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Real Sociedad – Celta de Vigo kijken

  De samenvatting van Real Sociedad – Celta de Vigo kijken? Wil je de wedstrijd tussen Real Sociedad en Celta de Vigo nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Primera Division worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Real Sociedad-Celta de Vigo:
  Wanneer is Real Sociedad – Celta de Vigo op tv?

  De Primera Division wedstrijd tussen Real Sociedad en Celta de Vigo wordt gespeeld op zaterdag 18 februari 2023.

  Hoe laat is Real Sociedad – Celta de Vigo op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Real Sociedad en Celta de Vigo is om 14:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Real Sociedad – Celta de Vigo live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Real Sociedad (San Sebastian) en Celta de Vigo (Vigo) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Real Sociedad – Celta de Vigo uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Real Sociedad en Celta de Vigo wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Real Sociedad – Celta de Vigo kijken?

  Je kijkt Real Sociedad – Celta de Vigo op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Real Sociedad en Celta de Vigo op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Real Sociedad – Celta de Vigo kunt kijken.

  Kan ik Real Sociedad – Celta de Vigo ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Real Sociedad -Celta de Vigo zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *