Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Real Madrid – Napoli op tv | Champions League

Real Madrid – Napoli op tv | Champions League

Real Madrid – Napoli op tv kijken? Op woensdag 28 november 2023 om 21:00 uur spelen Real Madrid en Napoli tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Real Madrid: Estadio Santiago Bernabéu. Wil je de wedstrijd Real Madrid (Spanje) – Napoli (Italië) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. De wedstrijd wordt gespeeld voor 81,044 toeschouwers. In het Estadio Santiago Bernabéu nemen Real Madrid (Spanje, Madrid) en Napoli (Italië, Napels) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Real Madrid – Napoli via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
 • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
 • Wie: Real Madrid – Napoli op tv.
 • Wanneer: woensdag 28 november 2023.
 • Tijd: 21:00 uur.
 • Waar: Estadio Santiago Bernabéu, het stadion van Real Madrid.
 • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal.
 • Kijk live: bij KPN | Ziggo | Odido (T-Mobile)
Real Madrid - Napoli op tv

Real Madrid – Napoli op tv

Wil je Real Madrid – Napoli op tv kijken? De wedstrijd tussen Real Madrid uit Spanje en Napoli uit Italië wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Voetbal een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
 • Real Madrid – Napoli op TV
 • 20:35 uur: Voorbeschouwing Real Madrid – Napoli
 • 21:00 uur : Real Madrid – Napoli LIVE
 • 23:05 uur: Nabeschouwing Real Madrid – Napoli

Over Real Madrid-Napoli Livestream

Alles over de Champions League wedstrijd tussen Real Madrid en Napoli:
 • Real Madrid staat op dit moment1e in de La Liga.
 • Napoli staat op dit moment 4e in de Serie A.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van Real Madrid: “Estadio Santiago Bernabéu” (81,044 toeschouwers).
 • De thuisclub is Real Madrid uit Spanje. Real Madrid komt uit Madrid in Spanje en speelt zijn competitiewedstrijden in de La Liga.
 • De uitclub is Napoli uit Italië. Real Madrid komt uit Napels in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
 • Competitie: Champions League
 • De aftrap is om 21:00 uur.
Real Madrid – Napoli is natuurlijk een prachtig affiche. Het duel gaat tussen de nummers één en twee uit poule C. Real Madrid is al zeker van de knockoutfase, Napoli daarentegen nog niet. Als Napoli wint zijn ze zeker van een plek in de volgende ronde. Het belooft dan ook een prachtige wedstrijd te worden tussen twee hele grote clubs. Laten we hopen dat Real Madrid – Napoli een leuke wedstrijd wordt om naar te kijken.

Real Madrid – Napoli op Ziggo Sport Voetbal

De Champions League wedstrijd tussen Real Madrid en Napoli is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Real Madrid-Napoli bij Ziggo Sport Voetbal:
 • woensdag 28 november 2023
 • 21:00 uur, Real Madrid -Napoli (LIVE)
 • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Voetbal. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Voetbal.
Kijk Real Madrid – Napoli in de Champions League live bij: Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: Naast de wedstrijden van Feyenoord en PSV kijk je deze week ook naar de topper tussen Real Madrid en Napoli op Ziggo Sport Voetbal. De zender is niet gratis te ontvangen. Je hebt een abonnement nodig op Ziggo Sport Totaal. Met een abonnement op Ziggo Sport Totaal kijk je alle Champions League wedstrijden live op tv.

Champions League op tv

De match tussen Real Madrid en Napoli is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is de mooiste voetbalcompetitie ter wereld. De grootste clubs en de beste spelers spelen in “het miljoenenbal”. Met nog maar twee wedstrijden in de poulefase te gaan is het erop of eronder voor veel clubs. Er zullen deze week dus veel Champions League wedstrijden gespeeld worden waarbij de spanning om te snijden is. Het belooft een leuke speelronde te worden.

Europees voetbal op tv

Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
Competitie Zender(s)
Conference League ESPN Veronica
Europa League ESPN Veronica
Champions League RTL 7 Ziggo Sport
De Champions League wedstrijd tussen Real Madrid en Napoli is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Voetbal.

Real Madrid – Napoli bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je Real Madrid-Napoli op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Real Madrid – Napoli kijk je op Ziggo Sport Voetbal.
 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
 • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

Real Madrid – Napoli bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Real Madrid en Napoli uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
 • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

GRATIS Real Madrid – Napoli kijken

Wil je gratis naar Real Madrid tegen Napoli kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Real Madrid-Napoli gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Real Madrid en Napoli in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Voetbal.

Livestream Real Madrid – Napoli (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Real Madrid en Napoli via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting Real Madrid – Napoli kijken

De samenvatting van Real Madrid – Napoli kijken? Wil je de wedstrijd tussen Real Madrid en Napoli nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Op welke zender is Real Madrid – Napoli op tv?

Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Real Madrid – Napoli? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Real Madrid – Napoli op tv?
Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
NPO 1 1 1
NPO 2 2 2
NPO 3 3 3
RTL 4 4 4
RTL 5 5 5
SBS 6 6 6
RTL 7 7 7
Veronica 8 9
FOX 11 16
RTL Z 12 11
Ziggo Sport 401 233
Ziggo Sport Select 401 233
Ziggo Sport Voetbal 402 234
Ziggo Sport Golf 403 235
Ziggo Sport Racing 404 236
Ziggo Sport Docu 405 237
Ziggo Sport Tennis 406 238
Eurosport 20 35
Eurosport 2 411 36
ESPN 421 14 en 221
ESPN 2 422 222
ESPN 3 423 223
ESPN 4 424 224
ESPN UHD 425
Viaplay 154 225

Alle voetbalcompetities op tv kijken?

Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

Voetbal Livestreams vandaag

Naast Real Madrid vs Napoli zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Real Madrid-Napoli:
Wanneer is de Real Madrid – Napoli livestream?

De Champions League wedstrijd tussen Real Madrid en Napoli wordt gespeeld op woensdag 28 november 2023.

Hoe laat is Real Madrid – Napoli op tv?

De wedstrijd tussen Real Madrid en Napoli begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Real Madrid – Napoli live op tv uitgezonden?

Ja, de wedstrijd tussen Real Madrid uit Madrid, Spanje en Napoli (Napels), Italië wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Real Madrid – Napoli via livestream uitgezonden?

De wedstrijd tussen Real Madrid en Napoli wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

Op welke zender kan ik Real Madrid – Napoli kijken?

Je kijkt Real Madrid – Napoli op Ziggo Sport Voetbal.

Kan ik gratis naar Real Madrid en Napoli op tv kijken?

Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Real Madrid – Napoli kunt kijken.

Kan ik Real Madrid – Napoli ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Real Madrid -Napoli zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *