Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Real Madrid – Liverpool op tv | Champions League

Real Madrid – Liverpool op tv | Champions League

  Real Madrid – Liverpool op tv kijken? Op woensdag 15 maart 2023 om 21:00 uur spelen Real Madrid en Liverpool tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Real Madrid: Estadio Santiago Bernabéu. Wil je de wedstrijd Real Madrid (Spanje) – Liverpool (Engeland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op RTL 7. De wedstrijd wordt gespeeld voor 81,044 toeschouwers. In het Estadio Santiago Bernabéu nemen Real Madrid (Spanje, Madrid) en Liverpool (Engeland, Liverpool) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Real Madrid – Liverpool via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Real Madrid – Liverpool op tv.
  • Wanneer: woensdag 15 maart 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Estadio Santiago Bernabéu, het stadion van Real Madrid.
  • Uitgezonden op: RTL 7.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Real Madrid - Liverpool op tv

  Real Madrid – Liverpool op tv

  Wil je Real Madrid – Liverpool op tv kijken? De wedstrijd tussen Real Madrid uit Spanje en Liverpool uit Engeland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op RTL 7 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Real Madrid – Liverpool op TV
  • 20:40 uur: Voorbeschouwing Real Madrid – Liverpool
  • 21:00 uur : Real Madrid – Liverpool LIVE
  • 23:05 uur: Nabeschouwing Real Madrid – Liverpool

  Over Real Madrid-Liverpool Livestream

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Real Madrid en Liverpool:
  • Real Madrid staat op dit moment2e in de Primera División.
  • Liverpool staat op dit moment 6e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Real Madrid: “Estadio Santiago Bernabéu” (81,044 toeschouwers).
  • De thuisclub is Real Madrid uit Spanje. Real Madrid komt uit Madrid in Spanje en speelt zijn competitiewedstrijden in de Primera División.
  • De uitclub is Liverpool uit Engeland. Real Madrid komt uit Liverpool in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Real-Liverpool is natuurlijk dé Champions League wedstrijd van deze speelronde. De vorige wedstrijd ontaarde in een waar doelpuntenfestijn. De wedstrijd eindigde in 5-2 voor Real Madrid. Dit betekent dat Liverpool nu aan de bak zal moeten wil het kans maken om door te gaan in de Champions League. De verwachting is dan ook dat Liverpool meteen vanaf het eerste fluitsignaal de aanval zal zoeken. De winnaar van Real Madrid-Liverpool gaat door naar de kwartfinale van de Champions League. Beide clubs zijn bekend met het spelen van Champions League voetbal. Bovendien speelden beide ploegen al meerdere keren de Champions League finale. Real-Liverpool op tv belooft dan ook weer een prachtige wedstrijd te worden. Je kunt Real Madrid – Liverpool live kijken en ook is er een livestream van Real Madrid – Liverpool beschikbaar.

  Real Madrid – Liverpool op RTL 7

  De Champions League wedstrijd tussen Real Madrid en Liverpool is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op RTL 7 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Real Madrid-Liverpool bij RTL 7:
  • woensdag 15 maart 2023
  • 21:00 uur, Real Madrid -Liverpool (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij RTL 7. Na afloop zijn er interviews en analyses op RTL 7.
  Voetbal bij RTL 7: Op RTL 7 kijk je de wedstrijden in de Champions League live op tv. Je kunt de Champions League wedstrijden dus gewoon op het open net kijken. Daarnaast worden de Champions League wedstrijden uitgezonden op Ziggo Sport. Op één van de zes kanalen van Ziggo Sport kun je terecht voor het live verslag van de Champions League wedstrijden. Zowel bij RTL 7 als bij Ziggo Sport is er ruim aandacht voor de Champions League wedstrijden. Met een uitgebreide voor- en nabeschouwing, analyses en natuurlijk het live-verslag van de Champions League wedstrijd kun je op beide zenders prima terecht.

  Champions League op tv

  De match tussen Real Madrid en Liverpool is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is aangekomen bij de returns in de achtste finales. Dit betekent dat er nog 16 clubs in de Champions League zitten. Over twee wedstrijden wordt er beslist welke club er doorgaat naar de kwartfinales. Er zitten geen Nederlandse clubs meer in de UEFA Champions League. Hoewel dit natuurlijk onwijs jammer is, zijn er nog genoeg mooie clubs om te volgen. De wedstrijden in de Champions League worden natuurlijk steeds belangrijker en de belangen steeds groter. Bovendien droomt iedere speler en club ervan om “de Cup met de grote oren” te winnen. Dit maakt de Champions League op tv steeds leuker om live te kijken.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op RTL 7. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen Real Madrid en Liverpool is vanaf 21:00 uur live te zien op RTL 7.

  Real Madrid – Liverpool bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Real Madrid-Liverpool op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Real Madrid – Liverpool kijk je op RTL 7.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Real Madrid – Liverpool bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Real Madrid en Liverpool uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Real Madrid – Liverpool kijken

  Wil je gratis naar Real Madrid tegen Liverpool kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Real Madrid-Liverpool gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Real Madrid en Liverpool in de Champions League is te zien op RTL 7.

  Livestream Real Madrid – Liverpool (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Real Madrid en Liverpool via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Real Madrid – Liverpool kijken

  De samenvatting van Real Madrid – Liverpool kijken? Wil je de wedstrijd tussen Real Madrid en Liverpool nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op RTL 7. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Real Madrid – Liverpool op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Real Madrid – Liverpool? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op RTL 7. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Real Madrid – Liverpool op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Real Madrid vs Liverpool zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Real Madrid-Liverpool:
  Wanneer is de Real Madrid – Liverpool livestream?

  De Champions League wedstrijd tussen Real Madrid en Liverpool wordt gespeeld op woensdag 15 maart 2023.

  Hoe laat is Real Madrid – Liverpool op tv?

  De wedstrijd tussen Real Madrid en Liverpool begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Real Madrid – Liverpool live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Real Madrid uit Madrid, Spanje en Liverpool (Liverpool), Engeland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Real Madrid – Liverpool via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Real Madrid en Liverpool wordt uitgezonden op RTL 7.

  Op welke zender kan ik Real Madrid – Liverpool kijken?

  Je kijkt Real Madrid – Liverpool op RTL 7.

  Kan ik gratis naar Real Madrid en Liverpool op tv kijken?

  Bij sommige providers zit RTL 7 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Real Madrid – Liverpool kunt kijken.

  Kan ik Real Madrid – Liverpool ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Real Madrid -Liverpool zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *