Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Real Madrid – Espanyol op TV (zaterdag 30 april 2022)

Real Madrid – Espanyol op TV (zaterdag 30 april 2022)

  Real Madrid – Espanyol op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Real Madrid en Espanyol live op TV kijken? De wedstrijd uit de Primera Division wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Select. De Primera Division wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu, het stadion van Real Madrid. De wedstrijd begint om 16:15 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Primera Division ()
  • Wie: Real Madrid – Espanyol
  • Wanneer: zaterdag 30 april 2022
  • Tijd: 16:15 uur.
  • Waar: Estadio Santiago Bernabéu (Stadion van Real Madrid)
  • Op TV: Ziggo Sport Select
  Real Madrid - Espanyol op TV

  Real Madrid – Espanyol op TV

  De wedstrijd Real Madrid – Espanyol in de Primera Division wordt gespeeld op zaterdag 30 april 2022. De wedstrijd begint om 16:15 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Real Madrid – Espanyol op TV
  • 15:45 uur: Voorbeschouwing
  • 16:15 uur : Real Madrid – Espanyol LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Real Madrid – Espanyol

  Alles over Real Madrid – Espanyol:
  • Real Madrid staat op dit moment eerste in de Primera Division.
  • Espanyol staat op dit moment dertiende in de Primera Division.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Real Madrid, Estadio Santiago Bernabéu.
  • Competitie: Primera Division, .

  Real Madrid – Espanyol bij Ziggo Sport Select

  Real Madrid – Espanyol kijk je bij Ziggo Sport Select. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Primera Division op TV

  De hoogste Spaanse voetbalcompetitie is de Primera Division. Daarin vind je clubs als FC Barcelona, Real Madrid, Valencia, Atletico Madrid en Espanyol. Deze Spaanse topclubs hebben natuurlijk allemaal sterren onder contract staan. Hierdoor is het zeker de moeite waard om de Primera Division live te volgen. Bovendien komen er ook een aantal spelers van het Nederlands Elftal in actie. Wat dacht je van Frenkie de Jong, Memphis Depay en Arnaut Danjuma. Allemaal hele goede redenen dus om de Spaanse “La Liga” live te volgen.

  Real Madrid – Espanyol GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Real Madrid – Espanyol kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Voetbal op TV vandaag (live)

  Wil je weten welke wedstrijden er dit weekend nog meer live op TV te zien zijn? Dit weekend komen onder andere Ajax, PSV en Feyenoord in actie. Maar ook de Twentse derby Heracles-Twente is live op TV te zien. Bekijk alle Eredivisie wedstrijden live vandaag. Naast de Nederlandse Eredivisie wordt er dit weekend ook in het buitenland volop gevoetbald. Zo is de Champions League voor vrouwen te zien, maar ook andere topteams zoals Real Madrid, Manchester City en FC Barcelona. Bekijk het overzicht van alle buitenlandse voetbalwedstrijden vandaag. Je kijkt voetbalwedstrijden onder andere live bij ESPN, Ziggo Sport en Viaplay.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *