Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Real Madrid – Elche CF | Primera Division

Real Madrid – Elche CF | Primera Division

  Real Madrid – Elche CF op tv kijken? Op woendag 15 februari 2023 om 21:00 uur spelen Real Madrid en Elche CF tegen elkaar in de Primera Division. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Real Madrid: Estadio Santiago Bernabéu. Wil je de wedstrijd Real Madrid – Elche CF live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Racing. Voor het oog van 81,044 toeschouwers in het Estadio Santiago Bernabéu nemen Real Madrid (Madrid) en Elche CF (Elche) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Primera Division.
  • Wie: Real Madrid – Elche CF op tv.
  • Wanneer: woendag 15 februari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Estadio Santiago Bernabéu, het stadion van Real Madrid.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Racing (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Real Madrid - Elche CF op tv

  Real Madrid – Elche CF op tv

  Wil je Real Madrid – Elche CF op tv kijken? De wedstrijd tussen Real Madrid uit Madrid en Elche CF uit Elche wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Real Madrid – Elche CF op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Real Madrid – Elche CF LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Real Madrid-Elche CF op tv

  Alles over de Primera Division wedstrijd tussen Real Madrid en Elche CF:
  • Real Madrid staat op dit moment op plaats 2e in de Primera Division.
  • Elche CF staat op dit moment op plaats 20e in de Primera Division.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Real Madrid: “Estadio Santiago Bernabéu” (81,044 toeschouwers).
  • Competitie: Primera Division, Spanje
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Real Madrid neemt het in eigen huis op tegen Elche. Het kan maar zo eens een doelpuntenfestijn worden. Elche staat namelijk strak onderaan en heeft dit seizoen pas negen punten bij elkaar weten te sprokkelen. Real Madrid daarentegen staat tweede en moet blijven willen om het Barcelona nog lastig te kunnen maken dit seizoen. Real zal dus alles op alles zetten om de wedstrijd tegen Elche overtuigend te winnen.

  Real Madrid – Elche CF op Ziggo Sport Racing

  De Primera Division wedstrijd tussen Real Madrid en Elche CF is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Primera Division wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Racing naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Real Madrid-Elche CF bij Ziggo Sport Racing:
  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Real Madrid -Elche CF LIVE
  • 23:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Racing: De uitzendrechten van de Spaanse voetbalcompetitie zijn in handen van Ziggo Sport. Op één van de zes kanalen van Ziggo Sport kijk je dan ook altijd wel naar een mooie wedstrijd in de Spaanse competitie. Bovendien is er altijd extra aandacht voor de wedstrijden van FC Barcelona en Real Madrid bij Ziggo Sport. Je kunt Ziggo Sport afsluiten bij KPN, Ziggo, Vodafone, T-Mobile en alle andere grote providers. Zo hoef je nooit meer een wedstrijd uit La Liga te missen.

  Primera Division op tv

  De match tussen Real Madrid en Elche CF is een wedstrijd in de Primera Division (De voetbalcompetitie in Spanje). De Primera Divison is de hoogste voetbalcompetitie in Spanje. La Liga, zoals de Primera Division ook wel wordt genoemd, staat bekend om zijn grote clubs en wereldspelers. Natuurlijk hebben Messi en Ronaldo jarenlang in de Spaanse competitie gespeeld, maar de volgende talenten staan alweer klaar om ze op te volgen. Dat maakt de Spaanse competitie natuurlijk zeer de moeite waard om live op tv te volgen.

  Real Madrid – Elche CF bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Real Madrid-Elche CF op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Real Madrid – Elche CF kijk je op Ziggo Sport Racing.

  Real Madrid – Elche CF bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Real Madrid en Elche CF uit de Primera Division (Spanje) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Primera Division. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Spanje op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Real Madrid – Elche CF kijken

  Wil je gratis naar Real Madrid tegen Elche CF kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Real Madrid-Elche CF gratis te bekijken.

  Livestream Real Madrid – Elche CF (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Real Madrid en Elche CF via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Real Madrid – Elche CF kijken

  De samenvatting van Real Madrid – Elche CF kijken? Wil je de wedstrijd tussen Real Madrid en Elche CF nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Primera Division worden uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Real Madrid-Elche CF:
  Wanneer is Real Madrid – Elche CF op tv?

  De Primera Division wedstrijd tussen Real Madrid en Elche CF wordt gespeeld op woendag 15 februari 2023.

  Hoe laat is Real Madrid – Elche CF op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Real Madrid en Elche CF is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Real Madrid – Elche CF live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Real Madrid (Madrid) en Elche CF (Elche) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Real Madrid – Elche CF uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Real Madrid en Elche CF wordt uitgezonden op Ziggo Sport Racing.

  Op welke zender kan ik Real Madrid – Elche CF kijken?

  Je kijkt Real Madrid – Elche CF op Ziggo Sport Racing.

  Kan ik gratis naar Real Madrid en Elche CF op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Racing in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Real Madrid – Elche CF kunt kijken.

  Kan ik Real Madrid – Elche CF ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Real Madrid -Elche CF zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *