Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Real Madrid – Eintracht Frankfurt op TV (Woensdag 10 augustus 2022)

Real Madrid – Eintracht Frankfurt op TV (Woensdag 10 augustus 2022)

  Real Madrid – Eintracht Frankfurt op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Real Madrid en Eintracht Frankfurt live op TV kijken? De wedstrijd uit de UEFA Super Cup wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. De UEFA Super Cup wedstrijd wordt gespeeld in Olympiastadion (Helsinki), het stadion voor de 2022 UEFA SUPERCUP FINALE. De wedstrijd begint om 21:00 uur.  

  • Wat: Wedstrijd in de UEFA Super Cup (EUROPA)
  • Wie: Real Madrid – Eintracht Frankfurt
  • Wanneer: Woensdag 10 augustus 2022
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Olympiastadion (Helsinki)
  • Op TV: Ziggo Sport en RTL 7
  Real Madrid - Eintracht Frankfurt op TV

  Real Madrid – Eintracht Frankfurt op TV

  De wedstrijd Real Madrid – Eintracht Frankfurt in de UEFA Super Cup wordt gespeeld op Woensdag 10 augustus 2022. De wedstrijd begint om 21:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.

  • Real Madrid – Eintracht Frankfurt op TV
  • 20:55: Voorbeschouwing bij Ziggo Sport
  • 21:00 uur : Real Madrid – Eintracht Frankfurt LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Real Madrid – Eintracht Frankfurt

  Alles over Real Madrid – Eintracht Frankfurt:

  • Real Madrid staat op dit moment vijftiende in de Primera Division (La Liga), maar er zijn nog geen wedstrijden gespeeld.
  • Eintracht Frankfurt staat op dit moment achtiende in de Duitse Bundesliga.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het Olympiastadion in Helsinki.
  • Competitie: UEFA Super Cup

  De wedstrijd tussen Real Madrid en Eintracht Frankfurt is zeker de moeite waard om op tv te kijken. Beide teams zijn er natuurlijk op gebrand om zo vroeg in het seizoen als een prestigieuse prijs te pakken. De UEFA Super Cup is daar natuurlijk de uitgelezen mogelijkheid voor. Real Madrid heeft nog geen competitiewedstrijden gespeeld. Daarentegen heeft Eintracht Frankfurt de eerste serieuze test er al opzitten. Ze gingen kansloos met 6-1 onderuit tegen Bayern München. Spaarden ze de krachten voor deze wedstrijd? Of zijn ze niet klaar voor topwedstrijden.

  Real Madrid – Eintracht Frankfurt bij Ziggo Sport

  Real Madrid – Eintracht Frankfurt kijk je bij Ziggo Sport. Je kijkt de wedstrijd hier:

  UEFA Super Cup op TV

  De wedstrijd om de UEFA Super Cup gaat tussen de winnaar van de UEFA Champions League (Real Madrid) en de winnaar van de UEFA Cup (Eintracht Frankfurt). De wedstrijd wordt altijd op neutraal terrein gespeeld. Dit jaar is er gekozen voor het Olympiastadion in Helsinki. Dit is het Olympisch Stadion in Helsinki. Het stadion biedt plaats aan 36.251 toeschouwers. Het is de 47e keer dat de UEFA Super Cup gespeeld wordt. Real Madrid speelde de wedstrijd om de Europese Super Cup al 7x eerder en wist 4x te winnen. Voor Eintracht Frankfurt is het daarentegen de allereerste keer dat ze om de Super Cup strijden.

  Real Madrid – Eintracht Frankfurt GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Real Madrid – Eintracht Frankfurt kijken. Daarnaast wordt de wedstrijd ook uitgezonden op RTL 7. Ook deze zender is natuurlijk gewoon gratis te bekijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht:

  Providers

  Voetbal pakketten

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *