Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Real Madrid – Chelsea F.C. op tv | Champions League

Real Madrid – Chelsea F.C. op tv | Champions League

  Real Madrid – Chelsea F.C. op tv kijken? Op woensdag 12 april 2023 om 21:00 uur spelen Real Madrid en Chelsea F.C. tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Real Madrid: Bernabéu. Wil je de wedstrijd Real Madrid (Spanje) – Chelsea F.C. (Engeland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op RTL 7. De wedstrijd wordt gespeeld voor 81,044 toeschouwers. In het Bernabéu nemen Real Madrid (Spanje, Madrid) en Chelsea F.C. (Engeland, Londen) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Real Madrid – Chelsea F.C. via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Real Madrid – Chelsea F.C. op tv.
  • Wanneer: woensdag 12 april 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Bernabéu, het stadion van Real Madrid.
  • Uitgezonden op: RTL 7.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Real Madrid - Chelsea F.C. op tv

  Real Madrid – Chelsea F.C. op tv

  Wil je Real Madrid – Chelsea F.C. op tv kijken? De wedstrijd tussen Real Madrid uit Spanje en Chelsea F.C. uit Engeland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op RTL 7 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Real Madrid – Chelsea F.C. op TV
  • 20:40 uur: Voorbeschouwing Real Madrid – Chelsea F.C.
  • 21:00 uur : Real Madrid – Chelsea F.C. LIVE
  • 23:03 uur: Nabeschouwing Real Madrid – Chelsea F.C.

  Over Real Madrid-Chelsea F.C. Livestream

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Real Madrid en Chelsea F.C.:
  • Real Madrid staat op dit momenttweede in de Primera División.
  • Chelsea F.C. staat op dit moment elfde in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Real Madrid: “Bernabéu” (81,044 toeschouwers).
  • De thuisclub is Real Madrid uit Spanje. Real Madrid komt uit Madrid in Spanje en speelt zijn competitiewedstrijden in de Primera División.
  • De uitclub is Chelsea F.C. uit Engeland. Real Madrid komt uit Londen in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Real Madrid – Chelsea op tv is één van de topwedstrijden in de kwartfinale van de Champions League. Het is de eerste van twee wedstrijden tussen beide clubs. De winnaar over twee wedstrijden gaat door naar de halve finale van de Champions League. Vorig jaar speelden de twee grootmachten ook al tegen elkaar in de kwartfinale van de Champions League. De eerste wedstrijd eindigde in een 2-3 overwinning voor Chelsea. De return daarentegen werd met 1-3 gewonnen door Real Madrid. Daardoor gingen vorig seizoen de Madrilenen door naar de halve finale. Real Madrid-Chelsea belooft dan ook een spannende wedstrijd te worden tussen twee clubs die een rijke Europese geschiedenis kennen.

  Real Madrid – Chelsea F.C. op RTL 7

  De Champions League wedstrijd tussen Real Madrid en Chelsea F.C. is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op RTL 7 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Real Madrid-Chelsea F.C. bij RTL 7:
  • woensdag 12 april 2023
  • 21:00 uur, Real Madrid -Chelsea F.C. (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij RTL 7. Na afloop zijn er interviews en analyses op RTL 7.
  Voetbal bij RTL 7: De Champions League wedstrijden worden live uitgezonden op Ziggo Sport. Daarnaast zijn er verschillende Champions League duels live op RTL 7 te zien. Ook de returns in de kwartfinale van de Champions League worden live op tv uitgezonden. Naast het live-verslag van de wedstrijd kun je ook kijken naar een uitgebreide voor- en nabeschouwing. Daarin zie je onder andere het laatste Champions League nieuws, analyses en natuurlijk de samenvattingen. Zo hoef je geen moment te missen van de Champions League op tv. De wedstrijd wordt zowel op RTL 7 als op Ziggo Sport Voetbal uitgezonden.

  Champions League op tv

  De match tussen Real Madrid en Chelsea F.C. is een wedstrijd in de Champions League. De Champions League wordt ook wel het miljoenenbal genoemd. Dit heeft verschillende redenen. Allereerst het vele prijzengeld dat er te verdienen valt voor de clubs. De Champions League is een hele lucratieve competitie. Daarnaast spelen de grootste clubs en de beste spelers in de Champions League. Dit maakt de competitie natuurlijk extra interessant om te kijken. Het toernooi is aangekomen bij de returns van de kwartfinale. De club die over twee wedstrijden wint gaat door naar de halve finales. Iedere club droomt ervan om de Champions League te winnen en dat moment komt nu steeds dichterbij. De wedstrijden in de UEFA Champions League gaan dan ook steeds spannender worden.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op RTL 7. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen Real Madrid en Chelsea F.C. is vanaf 21:00 uur live te zien op RTL 7.

  Real Madrid – Chelsea F.C. bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Real Madrid-Chelsea F.C. op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Real Madrid – Chelsea F.C. kijk je op RTL 7.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Real Madrid – Chelsea F.C. bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Real Madrid en Chelsea F.C. uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Real Madrid – Chelsea F.C. kijken

  Wil je gratis naar Real Madrid tegen Chelsea F.C. kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Real Madrid-Chelsea F.C. gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Real Madrid en Chelsea F.C. in de Champions League is te zien op RTL 7.

  Livestream Real Madrid – Chelsea F.C. (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Real Madrid en Chelsea F.C. via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Real Madrid – Chelsea F.C. kijken

  De samenvatting van Real Madrid – Chelsea F.C. kijken? Wil je de wedstrijd tussen Real Madrid en Chelsea F.C. nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op RTL 7. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Real Madrid – Chelsea F.C. op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Real Madrid – Chelsea F.C.? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op RTL 7. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Real Madrid – Chelsea F.C. op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Real Madrid vs Chelsea F.C. zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Real Madrid-Chelsea F.C.:
  Wanneer is de Real Madrid – Chelsea F.C. livestream?

  De Champions League wedstrijd tussen Real Madrid en Chelsea F.C. wordt gespeeld op woensdag 12 april 2023.

  Hoe laat is Real Madrid – Chelsea F.C. op tv?

  De wedstrijd tussen Real Madrid en Chelsea F.C. begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Real Madrid – Chelsea F.C. live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Real Madrid uit Madrid, Spanje en Chelsea F.C. (Londen), Engeland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Real Madrid – Chelsea F.C. via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Real Madrid en Chelsea F.C. wordt uitgezonden op RTL 7.

  Op welke zender kan ik Real Madrid – Chelsea F.C. kijken?

  Je kijkt Real Madrid – Chelsea F.C. op RTL 7.

  Kan ik gratis naar Real Madrid en Chelsea F.C. op tv kijken?

  Bij sommige providers zit RTL 7 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Real Madrid – Chelsea F.C. kunt kijken.

  Kan ik Real Madrid – Chelsea F.C. ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Real Madrid -Chelsea F.C. zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *