Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Real Madrid – Celtic F.C. Livestream | Champions League

Real Madrid – Celtic F.C. Livestream | Champions League

  Real Madrid – Celtic F.C. op tv kijken? Op woensdag 2 november 2024 om 18:45 uur spelen Real Madrid en Celtic F.C. tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Real Madrid: Estadio Santiago Bernabéu. Wil je de wedstrijd Real Madrid (Spanje) – Celtic F.C. (Schotland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. De wedstrijd wordt gespeeld voor 81,044 toeschouwers. In het Estadio Santiago Bernabéu nemen Real Madrid (Spanje, Madrid) en Celtic F.C. (Schotland, Glasgow) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Real Madrid – Celtic F.C. via een livestream kijken. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Real Madrid – Celtic F.C. op tv.
  • Wanneer: woensdag 2 november 2024.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Estadio Santiago Bernabéu, het stadion van Real Madrid.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport.
  Real Madrid - Celtic F.C. op tv

  Real Madrid – Celtic F.C. op tv

  Wil je Real Madrid – Celtic F.C. op tv kijken? De wedstrijd tussen Real Madrid uit Spanje en Celtic F.C. uit Schotland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Real Madrid – Celtic F.C. op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Real Madrid – Celtic F.C.
  • 18:45 uur : Real Madrid – Celtic F.C. LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Real Madrid – Celtic F.C.

  Over Real Madrid-Celtic F.C. Livestream

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Real Madrid en Celtic F.C.:
  • Real Madrid staat op dit momenteerste in de La Liga.
  • Celtic F.C. staat op dit moment eerste in de Scottish Premier.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Real Madrid: “Estadio Santiago Bernabéu” (81,044 toeschouwers).
  • De thuisclub is Real Madrid uit Spanje. Real Madrid komt uit Madrid in Spanje en speelt zijn competitiewedstrijden in de La Liga.
  • De uitclub is Celtic F.C. uit Schotland. Real Madrid komt uit Glasgow in Schotland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Scottish Premier.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 18:45 uur.

  Real Madrid – Celtic F.C. op Ziggo Sport

  De Champions League wedstrijd tussen Real Madrid en Celtic F.C. is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Real Madrid-Celtic F.C. bij Ziggo Sport:
  • woensdag 2 november 2024
  • 18:45 uur, Real Madrid -Celtic F.C. (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport.
  Voetbal bij Ziggo Sport: Ziggo Sport heeft de uitzendrechten van de UEFA Champions League. De Champions League wedstrijden komen uitgebreid aan bod bij Ziggo Sport. Ook de voor- en nabeschouwing kijk je op één van de kanalen van Ziggo Sport. Bovendien zit er een team van analisten klaar om de wedstrijden te analyseren. Dit zijn vaak (ex) profspelers en andere mensen met verstand van voetbal. Bovendien wordt de topwedstrijd vaak van commentaar voorzien door Siert de Vos. Nog een reden om de wedstrijden bij Ziggo Sport te kijken.

  Champions League op tv

  De match tussen Real Madrid en Celtic F.C. is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League wordt ook wel het miljoenenbal genoemd. Dit komt doordat er veel geld te verdienen is in de Champions League. Bovendien spelen de beste clubs van Europa in de Champions League. Iedere Europese topclub droomt ervan om de Champions League te winnen. Daardoor zijn de Champions League wedstrijden altijd beladen en interessant om naar te kijken.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen Real Madrid en Celtic F.C. is vanaf 18:45 uur live te zien op Ziggo Sport.

  Real Madrid – Celtic F.C. bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Real Madrid-Celtic F.C. op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Real Madrid – Celtic F.C. kijk je op Ziggo Sport.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Real Madrid – Celtic F.C. bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Real Madrid en Celtic F.C. uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Real Madrid – Celtic F.C. kijken

  Wil je gratis naar Real Madrid tegen Celtic F.C. kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Real Madrid-Celtic F.C. gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Real Madrid en Celtic F.C. in de Champions League is te zien op Ziggo Sport.

  Livestream Real Madrid – Celtic F.C. (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Real Madrid en Celtic F.C. via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Real Madrid – Celtic F.C. kijken

  De samenvatting van Real Madrid – Celtic F.C. kijken? Wil je de wedstrijd tussen Real Madrid en Celtic F.C. nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Real Madrid – Celtic F.C. op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Real Madrid – Celtic F.C.? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Real Madrid – Celtic F.C. op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Real Madrid vs Celtic F.C. zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Real Madrid-Celtic F.C.:
  Wanneer is de Real Madrid – Celtic F.C. livestream?

  De Champions League wedstrijd tussen Real Madrid en Celtic F.C. wordt gespeeld op woensdag 2 november 2024.

  Hoe laat is Real Madrid – Celtic F.C. op tv?

  De wedstrijd tussen Real Madrid en Celtic F.C. begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Real Madrid – Celtic F.C. live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Real Madrid uit Madrid, Spanje en Celtic F.C. (Glasgow), Schotland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Real Madrid – Celtic F.C. via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Real Madrid en Celtic F.C. wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Real Madrid – Celtic F.C. kijken?

  Je kijkt Real Madrid – Celtic F.C. op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Real Madrid en Celtic F.C. op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Real Madrid – Celtic F.C. kunt kijken.

  Kan ik Real Madrid – Celtic F.C. ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Real Madrid -Celtic F.C. zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *