Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Real Madrid – Atletico Madrid

Real Madrid – Atletico Madrid

  Real Madrid – Atletico Madrid op tv kijken? Op donderdag 26 januari 2023 om 21:00 uur spelen Real Madrid en Atletico Madrid tegen elkaar in de Copa del Rey. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Real Madrid: Estadio Santiago Bernabéu. Wil je de wedstrijd Real Madrid – Atletico Madrid live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 81,044 toeschouwers in het Estadio Santiago Bernabéu nemen Real Madrid (Madrid) en Atletico Madrid (Madrid) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de Copa del Rey.
  • Wie: Real Madrid – Atletico Madrid op tv.
  • Wanneer: donderdag 26 januari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Estadio Santiago Bernabéu, het stadion van Real Madrid.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Real Madrid - Atletico Madrid op tv

  Real Madrid – Atletico Madrid op tv

  Wil je Real Madrid – Atletico Madrid op tv kijken? De wedstrijd tussen Real Madrid uit Madrid en Atletico Madrid uit Madrid wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • Real Madrid – Atletico Madrid op TV
  • 20:30 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Real Madrid – Atletico Madrid LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Real Madrid-Atletico Madrid op tv

  Alles over de Copa del Rey wedstrijd tussen Real Madrid en Atletico Madrid:

  • Real Madrid staat op dit moment op plaats tweede in de Spaanse competitie.
  • Atletico Madrid staat op dit moment op plaats vierde in de Spaanse competitie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Real Madrid: “Estadio Santiago Bernabéu” (81,044 toeschouwers).
  • Competitie: Copa del Rey, Spaanse beker, Spanje
  • De aftrap is om 21:00 uur.

  De wedstrijd tussen Real Madrid en Atletico Madrid is één van de mooiste wedstrijden in het Spaanse voetbal. Beide clubs komen uit Madrid en daarom wordt de wedstrijd ook de Madrileense Derby genoemd. De wedstrijd tussen Real en Atletico is al 171 keer gespeeld. Real Madrid won 91 keer terwijl Atletico 40 keer de winnaar was. De wedstrijd eindigde ook 40 keer in een gelijkspel. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden in de kwartfinale van de Spaanse beker. De winnaar gaat door naar de halve finale, de verliezer ligt uit het bekertoernooi. De kwartfinale van de Copa del Rey belooft dus een spannende Madrileense ontmoeting te worden.

  Real Madrid – Atletico Madrid op Ziggo Sport

  De Copa del Rey wedstrijd tussen Real Madrid en Atletico Madrid is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Copa del Rey wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma Real Madrid-Atletico Madrid bij Ziggo Sport:

  • 20:30 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Real Madrid -Atletico Madrid LIVE
  • 23:00 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Ziggo Sport:

  Op Ziggo Sport kijk je alle wedstrijden in de Spaanse beker op tv. Het Spaanse bekervoetbal wordt uitgezond op Ziggo Sport. Bovendien wordt er ruimschoots aandacht besteed aan het Spaanse bekertoernooi: De Copa del Rey. Rondom de wedstrijden is er een uitgebreide voor- en nabeschouwing. Ook zit er een team van analisten klaar om de wedstrijden in de Spaanse beker te analyseren. Ook de loting van de Spaanse beker is te zien op Ziggo Sport.

  Copa del Rey op tv

  De match tussen Real Madrid en Atletico Madrid is een wedstrijd in de Copa del Rey (De voetbalcompetitie in Spanje). De Copa del Rey is het Spaanse bekertoernooi. Net zoals we in Nederland de KNVB Beker hebben, hebben ze in Spanje de Copa del Rey. Het Spaanse bekertoernooi is één van de mooiste bekertoernooien ter wereld. Veel grote clubs speler in de Spaanse beker. FC Barcelona won de Spaanse beker het vaakst (31x). Real Madrid won de Copa del Rey tot nu toe 19x en rivaal Atletico Madrid won 10x. Het belooft dus een mooie wedstrijd in de Spaanse beker te worden.

  Real Madrid – Atletico Madrid bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Real Madrid-Atletico Madrid op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd Real Madrid – Atletico Madrid kijk je op Ziggo Sport.

  Real Madrid – Atletico Madrid bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Real Madrid en Atletico Madrid uit de Copa del Rey (Spanje) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Copa del Rey. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Spanje op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Real Madrid – Atletico Madrid kijken

  Wil je gratis naar Real Madrid tegen Atletico Madrid kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Real Madrid-Atletico Madrid gratis te bekijken.

  Livestream Real Madrid – Atletico Madrid (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Real Madrid en Atletico Madrid via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Real Madrid – Atletico Madrid kijken

  De samenvatting van Real Madrid – Atletico Madrid kijken? Wil je de wedstrijd tussen Real Madrid en Atletico Madrid nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Copa del Rey worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Real Madrid-Atletico Madrid:

  Wanneer is Real Madrid – Atletico Madrid op tv?

  De Copa del Rey wedstrijd tussen Real Madrid en Atletico Madrid wordt gespeeld op donderdag 26 januari 2023.

  Hoe laat is Real Madrid – Atletico Madrid op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Real Madrid en Atletico Madrid is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Real Madrid – Atletico Madrid live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Real Madrid (Madrid) en Atletico Madrid (Madrid) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Real Madrid – Atletico Madrid uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Real Madrid en Atletico Madrid wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Real Madrid – Atletico Madrid kijken?

  Je kijkt Real Madrid – Atletico Madrid op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Real Madrid en Atletico Madrid op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Real Madrid – Atletico Madrid kunt kijken.

  Kan ik Real Madrid – Atletico Madrid ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Real Madrid -Atletico Madrid zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *