Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Real Betis – Valencia CF op TV (zaterdag 23 april 2022)

Real Betis – Valencia CF op TV (zaterdag 23 april 2022)

  Real Betis – Valencia CF op TV kijken? De finale van de Spaanse beker op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Real Betis en Valencia CF live op TV kijken? De finale van de Copa del Rey wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Select. De Copa del Rey wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín, het stadion van Real Betis. De wedstrijd begint om 22:00 uur.  

  • Wat: Finale van de Copa del Rey (Spanje)
  • Wie: Real Betis – Valencia CF
  • Wanneer: zaterdag 23 april 2022
  • Tijd: 22:00 uur.
  • Waar: Estadio Benito Villamarín (Stadion van Real Betis)
  • Op TV: Ziggo Sport Select
  Real Betis - Valencia CF op TV

  Real Betis – Valencia CF op TV

  De wedstrijd Real Betis – Valencia CF in de Copa del Rey wordt gespeeld op zaterdag 23 april 2022. De wedstrijd begint om 22:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.

  • FINALE COPA DEL REY 2022 (Spaanse beker)
  • Real Betis – Valencia CF op TV
  • 21:00 uur: Voorbeschouwing
  • 22:00 uur : Real Betis – Valencia CF LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Real Betis – Valencia CF

  Alles over Real Betis – Valencia CF:

  • Real Betis staat op dit moment vijfde in de Copa del Rey.
  • Valencia CF staat op dit moment tiende in de Copa del Rey.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Real Betis, Estadio Benito Villamarín.
  • Competitie: Copa del Rey, Spanje.

  Real Betis – Valencia CF bij Ziggo Sport Select

  Real Betis – Valencia CF kijk je bij Ziggo Sport Select. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Wil je niets missen van het Spaanse voetbal? Dan ben je bij Ziggo Sport aan het juiste adres. Bij Ziggo Sport kijk je alle wedstrijden in de Spaanse beker live op tv. Ziggo Sport besteed uitgebreid aandacht aan de Spaanse wedstrijden. Met een uitgebreide voor- en nabeschouwing, maar ook door vlijmscherpe analyses. De beste voetbalanalytici geven hun commentaar op de Spaanse bekerwedstrijden. En als kers op de taart natuurlijk: het commentaar van Sierd de Vos.

  Copa del Rey op TV

  De Copa del Rey is de Spaanse beker. Dit is vergelijkbaar met de KNVB Beker in Nederland. In de Spaanse beker strijden clubs uit Spanje om uiteindelijk de bekerkampioen van Spanje te worden. Dit zijn dus hele interessante en spannende wedstrijden. Teams doen er alles aan om de Spaanse Beker te winnen. De Copa del Rey is dus zeer de moeite waard om op tv te kijken!

  Real Betis – Valencia CF GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Real Betis – Valencia CF kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht:

  Providers

  Voetbal pakketten

  Voetbal op TV vandaag (live)

  Ben je benieuwd naar alle wedstrijden die je vandaag LIVE op tv kunt kijken? Bekijk dan het overzicht van alle voetbalwedstrijden live vandaag. Daar zie je een compleet overzicht van alle wedstrijden die je vandaag live op TV kunt kijken. Zo kijk je bijvoorbeeld naar “Der Klassiker” in Duitsland, maar ook naar Ajax en PSV vandaag. Bekijk het overzicht van alle wedstrijden vandaag. Je kijkt voetbalwedstrijden onder andere live bij ESPN, Ziggo Sport en Viaplay.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *