Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Real Betis – Manchester United op tv | Europa League

Real Betis – Manchester United op tv | Europa League

  Real Betis – Manchester United op tv kijken? Op donderdag 16 maart 2023 om 18:45 uur spelen Real Betis en Manchester United tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Real Betis: Estadio Benito Villamarín. Wil je de wedstrijd Real Betis (Spanje) – Manchester United (Engeland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. De wedstrijd wordt gespeeld voor 60,720 toeschouwers. In het Estadio Benito Villamarín nemen Real Betis (Spanje, Sevilla) en Manchester United (Engeland, Manchester) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Real Betis – Manchester United via een livestream kijken. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Europa League.
  • Wie: Real Betis – Manchester United op tv.
  • Wanneer: donderdag 16 maart 2023.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Estadio Benito Villamarín, het stadion van Real Betis.
  • Uitgezonden op: ESPN.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Real Betis - Manchester United op tv

  Real Betis – Manchester United op tv

  Wil je Real Betis – Manchester United op tv kijken? De wedstrijd tussen Real Betis uit Spanje en Manchester United uit Engeland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op ESPN een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Real Betis – Manchester United op TV
  • 18:25 uur: Voorbeschouwing Real Betis – Manchester United
  • 18:45 uur : Real Betis – Manchester United LIVE
  • 20:50 uur: Nabeschouwing Real Betis – Manchester United

  Over Real Betis-Manchester United Livestream

  Alles over de Europa League wedstrijd tussen Real Betis en Manchester United:
  • Real Betis staat op dit moment5e in de Primera División.
  • Manchester United staat op dit moment 3e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Real Betis: “Estadio Benito Villamarín” (60,720 toeschouwers).
  • De thuisclub is Real Betis uit Spanje. Real Betis komt uit Sevilla in Spanje en speelt zijn competitiewedstrijden in de Primera División.
  • De uitclub is Manchester United uit Engeland. Real Betis komt uit Manchester in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • Competitie: Europa League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  Real Betis – Manchester United is de tweede ontmoeting tussen beide clubs in de Europa League. Vorige week won Manchester United in eigen huis met maar liefst 4-1 van Betis. Daardoor heeft Man U nu een goede uitgangspositie voor de uitwedstrijd in Sevilla. United is dan weliswaar uitgeschakeld in de Champions League, maar wil nu natuurlijk wel de Europa League winnen. De ploeg van Erik ten Hag zal er dan ook alles aan doen om de kwartfinale te bereiken. Betis-Man U op tv belooft een prachtige wedstrijd te worden.

  Real Betis – Manchester United op ESPN

  De Europa League wedstrijd tussen Real Betis en Manchester United is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Real Betis-Manchester United bij ESPN:
  • donderdag 16 maart 2023
  • 18:45 uur, Real Betis -Manchester United (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij ESPN. Na afloop zijn er interviews en analyses op ESPN.
  Voetbal bij ESPN: ESPN zendt de Europa League en Conference League wedstrijden live uit op tv. De wedstrijden van de Nederlandse clubs (AZ en Feyenoord) zijn zowel op ESPN als op Veronica te zien. Daarnaast zendt ESPN veel van de overige wedstrijden in de Europa League uit. Zo kijk je onder andere deze week op ESPN de Europa League wedstrijden van Juventus, Manchester United en Arsenal. Dit maakt het natuurlijk extra interessant om de Europa League op ESPN te kijken.

  Europa League op tv

  De match tussen Real Betis en Manchester United is een wedstrijd in de Europa League. De Europa League is na de Champions League de belangrijkste Europese voetbalcompetitie. Dit betekent natuurlijk niet dat de competitie niet leuk is om te volgen. Veel grote clubs spelen in de Europa League. Wat dacht je van AS Roma, Juventus, Arsenal en Manchester United. Met zulke clubs had het net zo goed de Champions League kunnen zijn. De Europa League is aangekomen bij de achtste finales. Daarna volgen de kwartfinales, de halve finale en tenslotte natuurlijk de Europa League finale. De belangen in de Europa League worden dus steeds groter. Dit is ook terug te zien in de wedstrijden. Voor iedere bal wordt gevochten en iedere club wil natuurlijk door naar de volgende ronde. Dit maakt de Europa League op tv zeker de moeite waard om live te kijken.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Europa League wordt onder andere uitgezonden op ESPN. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Europa League wedstrijd tussen Real Betis en Manchester United is vanaf 18:45 uur live te zien op ESPN.

  Real Betis – Manchester United bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Real Betis-Manchester United op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Real Betis – Manchester United kijk je op ESPN.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Real Betis – Manchester United bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Real Betis en Manchester United uit de Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Real Betis – Manchester United kijken

  Wil je gratis naar Real Betis tegen Manchester United kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Real Betis-Manchester United gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Real Betis en Manchester United in de Europa League is te zien op ESPN.

  Livestream Real Betis – Manchester United (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Real Betis en Manchester United via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Real Betis – Manchester United kijken

  De samenvatting van Real Betis – Manchester United kijken? Wil je de wedstrijd tussen Real Betis en Manchester United nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Real Betis – Manchester United op tv?

  Op welke zender kijk je de Europa League wedstrijd tussen Real Betis – Manchester United? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op ESPN. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Real Betis – Manchester United op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Real Betis vs Manchester United zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Real Betis-Manchester United:
  Wanneer is de Real Betis – Manchester United livestream?

  De Europa League wedstrijd tussen Real Betis en Manchester United wordt gespeeld op donderdag 16 maart 2023.

  Hoe laat is Real Betis – Manchester United op tv?

  De wedstrijd tussen Real Betis en Manchester United begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Real Betis – Manchester United live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Real Betis uit Sevilla, Spanje en Manchester United (Manchester), Engeland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Real Betis – Manchester United via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Real Betis en Manchester United wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik Real Betis – Manchester United kijken?

  Je kijkt Real Betis – Manchester United op ESPN.

  Kan ik gratis naar Real Betis en Manchester United op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Real Betis – Manchester United kunt kijken.

  Kan ik Real Betis – Manchester United ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Real Betis -Manchester United zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *