Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » RCD Mallorca – Real Betis op tv | Primera Division

RCD Mallorca – Real Betis op tv | Primera Division

  RCD Mallorca – Real Betis op tv kijken? Op zaterdag 20 augustus 2039 om 19:30 uur spelen RCD Mallorca en Real Betis tegen elkaar in de Primera Division. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van RCD Mallorca: Estadi de Son Moix. Wil je de wedstrijd RCD Mallorca – Real Betis live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 24,642 toeschouwers in het Estadi de Son Moix nemen RCD Mallorca (Palma de Mallorca) en Real Betis (Sevilla) het tegen elkaar op. De aftrap is om 19:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Primera Division.
  • Wie: RCD Mallorca – Real Betis op tv.
  • Wanneer: zaterdag 20 augustus 2039.
  • Tijd: 19:30 uur.
  • Waar: Estadi de Son Moix, het stadion van RCD Mallorca.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  RCD Mallorca - Real Betis op tv

  RCD Mallorca – Real Betis op tv

  Wil je RCD Mallorca – Real Betis op tv kijken? De wedstrijd tussen RCD Mallorca uit Palma de Mallorca en Real Betis uit Sevilla wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 19:30 uur. Om 19:10 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 21:25 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • RCD Mallorca – Real Betis op TV
  • 19:10 uur, Voorbeschouwing
  • 19:30 uur : RCD Mallorca – Real Betis LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over RCD Mallorca-Real Betis op tv

  Alles over de Primera Division wedstrijd tussen RCD Mallorca en Real Betis:
  • RCD Mallorca staat op dit momenttwaalfde in de Primera Division.
  • Real Betis staat op dit moment derde in de Primera Division.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van RCD Mallorca: “Estadi de Son Moix” (24,642 toeschouwers).
  • Competitie: Primera Division, Spanje
  • De aftrap is om 19:30 uur.

  RCD Mallorca – Real Betis op Ziggo Sport

  De Primera Division wedstrijd tussen RCD Mallorca en Real Betis is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 19:30 uur. Voor de Primera Division wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma RCD Mallorca-Real Betis bij Ziggo Sport:
  • 19:10 uur, voorbeschouwing.
  • 19:30 uur, RCD Mallorca -Real Betis LIVE
  • 21:25 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: Ziggo Sport heeft de uitzendrechten op meerdere grote competities. Zo kijk je natuurlijk de Spaanse La Liga, de Primera Division bij Ziggo Sport. Maar ook de Italiaanse voetbalcompetitie, de Serie A en de Franse competitie (Ligue 1) kijk je bij Ziggo Sport. Daardoor zie je clubs als FC Barcelona, Real Madrid, PSG, Internazionale en AC Milan live op tv bij Ziggo Sport.

  Primera Division op tv

  De match tussen RCD Mallorca en Real Betis is een wedstrijd in de Primera Division (De voetbalcompetitie in Spanje).

  RCD Mallorca – Real Betis bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je RCD Mallorca-Real Betis op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd RCD Mallorca – Real Betis kijk je op Ziggo Sport.

  RCD Mallorca – Real Betis bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen RCD Mallorca en Real Betis uit de Primera Division (Spanje) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Primera Division. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Spanje op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS RCD Mallorca – Real Betis kijken

  Wil je gratis naar RCD Mallorca tegen Real Betis kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om RCD Mallorca-Real Betis gratis te bekijken.

  Livestream RCD Mallorca – Real Betis (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen RCD Mallorca en Real Betis via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting RCD Mallorca – Real Betis kijken

  De samenvatting van RCD Mallorca – Real Betis kijken? Wil je de wedstrijd tussen RCD Mallorca en Real Betis nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Primera Division worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd RCD Mallorca-Real Betis:
  Wanneer is RCD Mallorca – Real Betis op tv?

  De Primera Division wedstrijd tussen RCD Mallorca en Real Betis wordt gespeeld op zaterdag 20 augustus 2039.

  Hoe laat is RCD Mallorca – Real Betis op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen RCD Mallorca en Real Betis is om 19:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt RCD Mallorca – Real Betis live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen RCD Mallorca (Palma de Mallorca) en Real Betis (Sevilla) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt RCD Mallorca – Real Betis uitgezonden?

  De wedstrijd tussen RCD Mallorca en Real Betis wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik RCD Mallorca – Real Betis kijken?

  Je kijkt RCD Mallorca – Real Betis op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar RCD Mallorca en Real Betis op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar RCD Mallorca – Real Betis kunt kijken.

  Kan ik RCD Mallorca – Real Betis ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast RCD Mallorca -Real Betis zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *