Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » RB Salzburg – Inter op tv | UEFA Champions League

RB Salzburg – Inter op tv | UEFA Champions League

  RB Salzburg – Inter op tv kijken? Op woensdag 8 november 2023 om 21:00 uur spelen RB Salzburg en Inter tegen elkaar in de UEFA Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van RB Salzburg: Red Bull Arena. Wil je de wedstrijd RB Salzburg (Oostenrijk) – Inter (Italië) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Docu. De wedstrijd wordt gespeeld voor 30,188 toeschouwers. In het Red Bull Arena nemen RB Salzburg (Oostenrijk, Salzburg) en Inter (Italië, Milaan) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook RB Salzburg – Inter via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de UEFA Champions League.
  • Wie: RB Salzburg – Inter op tv.
  • Wanneer: woensdag 8 november 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Red Bull Arena, het stadion van RB Salzburg.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Docu.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | Odido (T-Mobile)
  RB Salzburg - Inter op tv

  RB Salzburg – Inter op tv

  Wil je RB Salzburg – Inter op tv kijken? De wedstrijd tussen RB Salzburg uit Oostenrijk en Inter uit Italië wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Docu een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • RB Salzburg – Inter op TV
  • 20:15 uur: Voorbeschouwing RB Salzburg – Inter
  • 21:00 uur : RB Salzburg – Inter LIVE
  • 23:05 uur: Nabeschouwing RB Salzburg – Inter

  Over RB Salzburg-Inter Livestream

  Alles over de UEFA Champions League wedstrijd tussen RB Salzburg en Inter:
  • RB Salzburg staat op dit moment1e in de Oostenrijkse Bundesliga.
  • Inter staat op dit moment 1e in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van RB Salzburg: “Red Bull Arena” (30,188 toeschouwers).
  • De thuisclub is RB Salzburg uit Oostenrijk. RB Salzburg komt uit Salzburg in Oostenrijk en speelt zijn competitiewedstrijden in de Oostenrijkse Bundesliga.
  • De uitclub is Inter uit Italië. RB Salzburg komt uit Milaan in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • Competitie: UEFA Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Red Bull Salzburg neemt het in eigen huis op tegen Internazionale. Het duel is een wedstrijd in poule D van de Champions League. Inter staat tweede en Salzburg derde. Om kans te houden moet Salzburg winnen van Inter. Dit zal echter geen gemakkelijke opgave worden. Bij RB Salzburg zijn de problemen groot. De ploeg heeft een recordaantal geblesseerden. Inter beschikt daarentegen over een fitte selectie. Wellicht dat we bij Internazionale voormalig Ajaxcied Davy Klaassen nog even in actie gaan zien. Ook Denzel Dumfries en Stefan de Vrij spelen bij Inter. Een leuke wedstrijd om live op tv te kijken dus.

  RB Salzburg – Inter op Ziggo Sport Docu

  De UEFA Champions League wedstrijd tussen RB Salzburg en Inter is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de UEFA Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Docu naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma RB Salzburg-Inter bij Ziggo Sport Docu:
  • woensdag 8 november 2023
  • 21:00 uur, RB Salzburg -Inter (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Docu. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Docu.
  Kijk RB Salzburg – Inter in de UEFA Champions League live bij: Voetbal bij Ziggo Sport Docu: De uitzendrechten voor de UEFA Champions League zijn in handen van Ziggo Sport. Dit betekent dat de Champions League wedstrijden live uitgezonden worden op één van de zes zenders van Ziggo Sport. Je hebt een abonnement nodig op Ziggo Sport totaal om alle Champions League wedstrijden live te kijken. Voor abonnees van Ziggo is Ziggo Sport Select gratis te zien.

  UEFA Champions League op tv

  De match tussen RB Salzburg en Inter is een wedstrijd in de UEFA Champions League. De UEFA Champions League is het belangrijkste club toernooi ter wereld. De grootste clubs, de beste spelers en de mooiste stadions… In de UEFA Champions League zijn geen saaie wedstrijden. Er staan altijd twee clubs van topklasse tegenover elkaar. Het is dan ook niet voor niets dat miljoenen mensen de Champions League op tv kijken. Er valt bovendien een hoop te winnen. Naast de roem en eer is ook het prijzengeld heel hoog. Er staat dus een hoop op het spel. Namens Nederland doen Feyenoord en PSV in 2023/2024 mee aan de Champions League.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De UEFA Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  CompetitieZender(s)
  Conference LeagueESPN Veronica
  Europa LeagueESPN Veronica
  Champions LeagueRTL 7 Ziggo Sport
  De UEFA Champions League wedstrijd tussen RB Salzburg en Inter is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Docu.

  RB Salzburg – Inter bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je RB Salzburg-Inter op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd RB Salzburg – Inter kijk je op Ziggo Sport Docu.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  RB Salzburg – Inter bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen RB Salzburg en Inter uit de UEFA Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de UEFA Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS RB Salzburg – Inter kijken

  Wil je gratis naar RB Salzburg tegen Inter kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om RB Salzburg-Inter gratis te bekijken. De wedstrijd tussen RB Salzburg en Inter in de UEFA Champions League is te zien op Ziggo Sport Docu.

  Livestream RB Salzburg – Inter (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen RB Salzburg en Inter via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting RB Salzburg – Inter kijken

  De samenvatting van RB Salzburg – Inter kijken? Wil je de wedstrijd tussen RB Salzburg en Inter nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de UEFA Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is RB Salzburg – Inter op tv?

  Op welke zender kijk je de UEFA Champions League wedstrijd tussen RB Salzburg – Inter? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is RB Salzburg – Inter op tv?
  ZenderKanaal ZiggoKanaal KPN
  NPO 111
  NPO 222
  NPO 333
  RTL 444
  RTL 555
  SBS 666
  RTL 777
  Veronica89
  FOX1116
  RTL Z1211
  Ziggo Sport401233
  Ziggo Sport Select401233
  Ziggo Sport Voetbal402234
  Ziggo Sport Golf403235
  Ziggo Sport Racing404236
  Ziggo Sport Docu405237
  Ziggo Sport Tennis406238
  Eurosport2035
  Eurosport 241136
  ESPN42114 en 221
  ESPN 2422222
  ESPN 3423223
  ESPN 4424224
  ESPN UHD425
  Viaplay154225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast RB Salzburg vs Inter zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd RB Salzburg-Inter:
  Wanneer is de RB Salzburg – Inter livestream?

  De UEFA Champions League wedstrijd tussen RB Salzburg en Inter wordt gespeeld op woensdag 8 november 2023.

  Hoe laat is RB Salzburg – Inter op tv?

  De wedstrijd tussen RB Salzburg en Inter begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt RB Salzburg – Inter live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen RB Salzburg uit Salzburg, Oostenrijk en Inter (Milaan), Italië wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt RB Salzburg – Inter via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen RB Salzburg en Inter wordt uitgezonden op Ziggo Sport Docu.

  Op welke zender kan ik RB Salzburg – Inter kijken?

  Je kijkt RB Salzburg – Inter op Ziggo Sport Docu.

  Kan ik gratis naar RB Salzburg en Inter op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Docu in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar RB Salzburg – Inter kunt kijken.

  Kan ik RB Salzburg – Inter ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast RB Salzburg -Inter zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *