Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » RB Leipzig – Manchester City op tv | Champions League

RB Leipzig – Manchester City op tv | Champions League

  RB Leipzig – Manchester City op tv kijken? Op woensdag 4 oktober 2023 om 21:00 uur spelen RB Leipzig en Manchester City tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van RB Leipzig: Red Bull Arena. Wil je de wedstrijd RB Leipzig (Duitsland) – Manchester City (Engeland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. De wedstrijd wordt gespeeld voor 41,122 toeschouwers. In het Red Bull Arena nemen RB Leipzig (Duitsland, Leipzig) en Manchester City (Engeland, Manchester) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook RB Leipzig – Manchester City via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: RB Leipzig – Manchester City op tv.
  • Wanneer: woensdag 4 oktober 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Red Bull Arena, het stadion van RB Leipzig.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | Odido (T-Mobile)
  RB Leipzig - Manchester City op tv

  RB Leipzig – Manchester City op tv

  Wil je RB Leipzig – Manchester City op tv kijken? De wedstrijd tussen RB Leipzig uit Duitsland en Manchester City uit Engeland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Voetbal een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • RB Leipzig – Manchester City op TV
  • 20:00 uur: Voorbeschouwing RB Leipzig – Manchester City
  • 21:00 uur : RB Leipzig – Manchester City LIVE
  • 23:00 uur: Nabeschouwing RB Leipzig – Manchester City

  Over RB Leipzig-Manchester City Livestream

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen RB Leipzig en Manchester City:
  • RB Leipzig staat op dit moment5e in de Bundesliga.
  • Manchester City staat op dit moment 1e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van RB Leipzig: “Red Bull Arena” (41,122 toeschouwers).
  • De thuisclub is RB Leipzig uit Duitsland. RB Leipzig komt uit Leipzig in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundesliga.
  • De uitclub is Manchester City uit Engeland. RB Leipzig komt uit Manchester in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  RB Leipzig – Manchester City belooft een prachtig voetbalgevecht te worden. Het is één van die wedstrijden die de Champions League zo mooi maakt. Manchester City heeft natuurlijk het sterrenensemble en als kers op de taart Haaland. Ook dit jaar heeft Haaland er in de Premier League al weer 8 gescoord (in 7 wedstrijden). In de Champions League staat Haaland dit jaar nog droog. Hij zal dan ook alles op alles zetten om te scoren tegen RB Leipzig. Zowel Leipzig als City wonnen hun eerste wedstrijd in de Champions League. Nu nemen beide topclubs het tegen elkaar op. RB Leipzig – Man City op tv is één van de aanraders om live te kijken in deze Champions League speelronde. Onze voorspelling van RB Leipzig – Manchester City: 1-2.

  RB Leipzig – Manchester City op Ziggo Sport Voetbal

  De Champions League wedstrijd tussen RB Leipzig en Manchester City is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma RB Leipzig-Manchester City bij Ziggo Sport Voetbal:
  • woensdag 4 oktober 2023
  • 21:00 uur, RB Leipzig -Manchester City (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Voetbal. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Voetbal.
  Kijk RB Leipzig – Manchester City in de Champions League live bij: Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: Op Ziggo Sport Voetbal kijk je deze week naar RB Leipzig – Manchester City. De zender zit in het Ziggo Sport Totaal pakket en je hebt dus een abonnement nodig om Man City met Haaland in actie te zien komen tegen Leipzig. Het belooft uiteraard een sensationele Champions League wedstrijd te worden. Een goede reden om Ziggo Sport Totaal af te sluiten. Ziggo Sport Voetbal is de tweede zender van Ziggo Sport. Er is uiteraard veel voetbal te zien. Wil je geen moment missen van de UEFA Champions League? Neem dan een abonnement op Ziggo Sport Totaal. Dan kijk je direct live naar RB Leipzig-Manchester City op Ziggo Sport Voetbal.

  Champions League op tv

  De match tussen RB Leipzig en Manchester City is een wedstrijd in de Champions League. De Champions League is aangekomen bij de tweede speelronde van in totaal zes wedstrijden. De clubs in de Champions League weten nu dus waar ze aan toe zijn en hoe het er in de poule voorstaat. Iedere club zet alles op alles om eerste of tweede in de poule te eindigen en zo door te mogen naar de knockout-fase van de Champions League. De UEFA Champions League is namelijk de mooiste voetbalcompetitie ter wereld. De beste clubs en spelers voetballen in de Champions League. Bovendien is er een hoop geld te verdienen in de Champions League. Het toernooi wordt daarom ook wel het miljoenenbal genoemd. Redenen genoeg dus om live naar de Champions League wedstrijden op tv te kijken.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  CompetitieZender(s)
  Conference LeagueESPN Veronica
  Europa LeagueESPN Veronica
  Champions LeagueRTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen RB Leipzig en Manchester City is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Voetbal.

  RB Leipzig – Manchester City bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je RB Leipzig-Manchester City op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd RB Leipzig – Manchester City kijk je op Ziggo Sport Voetbal.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  RB Leipzig – Manchester City bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen RB Leipzig en Manchester City uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS RB Leipzig – Manchester City kijken

  Wil je gratis naar RB Leipzig tegen Manchester City kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om RB Leipzig-Manchester City gratis te bekijken. De wedstrijd tussen RB Leipzig en Manchester City in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Voetbal.

  Livestream RB Leipzig – Manchester City (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen RB Leipzig en Manchester City via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting RB Leipzig – Manchester City kijken

  De samenvatting van RB Leipzig – Manchester City kijken? Wil je de wedstrijd tussen RB Leipzig en Manchester City nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is RB Leipzig – Manchester City op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen RB Leipzig – Manchester City? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is RB Leipzig – Manchester City op tv?
  ZenderKanaal ZiggoKanaal KPN
  NPO 111
  NPO 222
  NPO 333
  RTL 444
  RTL 555
  SBS 666
  RTL 777
  Veronica89
  FOX1116
  RTL Z1211
  Ziggo Sport401233
  Ziggo Sport Select401233
  Ziggo Sport Voetbal402234
  Ziggo Sport Golf403235
  Ziggo Sport Racing404236
  Ziggo Sport Docu405237
  Ziggo Sport Tennis406238
  Eurosport2035
  Eurosport 241136
  ESPN42114 en 221
  ESPN 2422222
  ESPN 3423223
  ESPN 4424224
  ESPN UHD425
  Viaplay154225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast RB Leipzig vs Manchester City zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd RB Leipzig-Manchester City:
  Wanneer is de RB Leipzig – Manchester City livestream?

  De Champions League wedstrijd tussen RB Leipzig en Manchester City wordt gespeeld op woensdag 4 oktober 2023.

  Hoe laat is RB Leipzig – Manchester City op tv?

  De wedstrijd tussen RB Leipzig en Manchester City begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt RB Leipzig – Manchester City live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen RB Leipzig uit Leipzig, Duitsland en Manchester City (Manchester), Engeland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt RB Leipzig – Manchester City via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen RB Leipzig en Manchester City wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik RB Leipzig – Manchester City kijken?

  Je kijkt RB Leipzig – Manchester City op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar RB Leipzig en Manchester City op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar RB Leipzig – Manchester City kunt kijken.

  Kan ik RB Leipzig – Manchester City ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast RB Leipzig -Manchester City zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *