Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » RB Leipzig – Manchester City op tv | Champions League

RB Leipzig – Manchester City op tv | Champions League

  RB Leipzig – Manchester City op tv kijken? Op Woensdag 22 februari 2023 om 21:00 uur spelen RB Leipzig en Manchester City tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van RB Leipzig: Red Bull Arena. Wil je de wedstrijd RB Leipzig (Duitsland) – Manchester City (Engeland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. De wedstrijd wordt gespeeld voor 42,959 toeschouwers. In het Red Bull Arena nemen RB Leipzig (Duitsland, Leipzig) en Manchester City (Engeland, Manchester) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook RB Leipzig – Manchester City via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: RB Leipzig – Manchester City op tv.
  • Wanneer: Woensdag 22 februari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Red Bull Arena, het stadion van RB Leipzig.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  RB Leipzig - Manchester City op tv

  RB Leipzig – Manchester City op tv

  Wil je RB Leipzig – Manchester City op tv kijken? De wedstrijd tussen RB Leipzig uit Duitsland en Manchester City uit Engeland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • RB Leipzig – Manchester City op TV
  • 20:40 uur: Voorbeschouwing RB Leipzig – Manchester City
  • 21:00 uur : RB Leipzig – Manchester City LIVE
  • 23:00 uur: Nabeschouwing RB Leipzig – Manchester City

  Over RB Leipzig-Manchester City Livestream

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen RB Leipzig en Manchester City:
  • RB Leipzig staat op dit moment5e in de Bundesliga.
  • Manchester City staat op dit moment 2e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van RB Leipzig: “Red Bull Arena” (42,959 toeschouwers).
  • De thuisclub is RB Leipzig uit Duitsland. RB Leipzig komt uit Leipzig in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundesliga.
  • De uitclub is Manchester City uit Engeland. RB Leipzig komt uit Manchester in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Red Bull Leipzig-Manchester City op tv is zeker het kijken waard. Het is niet voor niets de de wedstrijd live uitgezonden wordt. RB Leipzig, of Red Bull Leipzig, staat vijfde in de Bundesliga en staat bovendien maar vier punten achter op koploper Bayern München. Voor RB Leipzig kan het seizoen dus nog alle kanten op. Toch werd twee wedstrijden geleden de topper tegen Union Berlin in eigen huis verloren. Kan Red Bull Leipzig tegen Manchester City wel in eigen huis presteren? Manchester City had de koppositie in de Premier League even in handen. Door het gelijke spel tegen Nottingham Forest echter, staat Man City nu weer op de tweede plek in de Premier League. Ze zullen er dan ook op gebrand zijn om in de Champions League weer een goed resultaat te halen. Red Bull Leipzig-Man City wordt live op tv uitgezonden. Bovendien zijn er verschillende streams van RB Leipzig – Man City te vinden.

  RB Leipzig – Manchester City op Ziggo Sport

  De Champions League wedstrijd tussen RB Leipzig en Manchester City is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma RB Leipzig-Manchester City bij Ziggo Sport:
  • Woensdag 22 februari 2023
  • 21:00 uur, RB Leipzig -Manchester City (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport.
  Voetbal bij Ziggo Sport: Ziggo Sport heeft de uitzendrechten voor de Champions League op tv. De uitzendrechten voor het zogenaamde “B-pakket” van de Champions League zijn in handen van Ziggo Sport. De tv-rechten voor de A-wedstrijden in de Champions League zijn in handen van RTL 7. Op Ziggo Sport kijk je dus de Champions League wedstrijden die niet op RTL 7 worden uitgezonden. Dit betekent natuurlijk niet dat dit mindere wedstrijden zijn. Op één van de zes kanalen van Ziggo Sport worden de Champions League wedstrijden live uitgezonden. Bovendien is er rondom de CL-wedstrijden een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien. Tenslotte kijk je ook naar een haarscherpe analyse door een team van analisten bestaande uit (ex) voetballers en deskundigen.

  Champions League op tv

  De match tussen RB Leipzig en Manchester City is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is het mooiste Europese voetbaltoernooi. Het toernooi wordt ook wel “het miljoenenbal” genoemd. Dit heeft te maken met het vele prijzengeld dat er te winnen valt. In de Champions League, of afgekort CL, strijden de beste clubs van Europa tegen elkaar. De winnaar wint de Champions League trofee, die ook wel bekend staat als “de Cup met de grote oren”. Wereldwijd is de Champions League één van de best bekeken competities op tv. In de Champions League zie je de grootste clubs van Europa tegen elkaar strijden. Het toernooi is inmiddels aangekomen bij de achtste finales. Dit betekent dat de Champions League finale steeds dichterbij komt. Het toernooi is in de knock-out fase. De club die over twee wedstrijden verliest, ligt uit het toernooi en speelt dit seizoen bovendien geen Europees voetbal meer. Redenen genoeg dus om de Champions League live op tv te kijken.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen RB Leipzig en Manchester City is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport.

  RB Leipzig – Manchester City bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je RB Leipzig-Manchester City op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd RB Leipzig – Manchester City kijk je op Ziggo Sport.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  RB Leipzig – Manchester City bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen RB Leipzig en Manchester City uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS RB Leipzig – Manchester City kijken

  Wil je gratis naar RB Leipzig tegen Manchester City kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om RB Leipzig-Manchester City gratis te bekijken. De wedstrijd tussen RB Leipzig en Manchester City in de Champions League is te zien op Ziggo Sport.

  Livestream RB Leipzig – Manchester City (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen RB Leipzig en Manchester City via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting RB Leipzig – Manchester City kijken

  De samenvatting van RB Leipzig – Manchester City kijken? Wil je de wedstrijd tussen RB Leipzig en Manchester City nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is RB Leipzig – Manchester City op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen RB Leipzig – Manchester City? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is RB Leipzig – Manchester City op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast RB Leipzig vs Manchester City zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd RB Leipzig-Manchester City:
  Wanneer is de RB Leipzig – Manchester City livestream?

  De Champions League wedstrijd tussen RB Leipzig en Manchester City wordt gespeeld op Woensdag 22 februari 2023.

  Hoe laat is RB Leipzig – Manchester City op tv?

  De wedstrijd tussen RB Leipzig en Manchester City begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt RB Leipzig – Manchester City live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen RB Leipzig uit Leipzig, Duitsland en Manchester City (Manchester), Engeland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt RB Leipzig – Manchester City via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen RB Leipzig en Manchester City wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik RB Leipzig – Manchester City kijken?

  Je kijkt RB Leipzig – Manchester City op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar RB Leipzig en Manchester City op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar RB Leipzig – Manchester City kunt kijken.

  Kan ik RB Leipzig – Manchester City ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast RB Leipzig -Manchester City zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *