Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » RB Leipzig – Borussia Dortmund op tv | DFB-Pokal

RB Leipzig – Borussia Dortmund op tv | DFB-Pokal

  RB Leipzig – Borussia Dortmund op tv kijken? Op woensdag 5 april 2023 om 20:45 uur spelen RB Leipzig en Borussia Dortmund tegen elkaar in de DFB-Pokal. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van RB Leipzig: Red Bull Arena. Wil je de wedstrijd RB Leipzig – Borussia Dortmund live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 41,122 toeschouwers in het Red Bull Arena nemen RB Leipzig (Leipzig) en Borussia Dortmund (Dortmund) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:45 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de DFB-Pokal.
  • Wie: RB Leipzig – Borussia Dortmund op tv.
  • Wanneer: woensdag 5 april 2023.
  • Tijd: 20:45 uur.
  • Waar: Red Bull Arena, het stadion van RB Leipzig.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  RB Leipzig - Borussia Dortmund op tv

  RB Leipzig – Borussia Dortmund op tv

  Wil je RB Leipzig – Borussia Dortmund op tv kijken? De wedstrijd tussen RB Leipzig uit Leipzig en Borussia Dortmund uit Dortmund wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Om 20:25 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:45 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • RB Leipzig – Borussia Dortmund op TV
  • 20:25 uur, Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : RB Leipzig – Borussia Dortmund LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over RB Leipzig-Borussia Dortmund op tv

  Alles over de DFB-Pokal wedstrijd tussen RB Leipzig en Borussia Dortmund:

  • RB Leipzig staat op dit moment op plaats 5e in de Bundesliga.
  • Borussia Dortmund staat op dit moment op plaats 2e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van RB Leipzig: “Red Bull Arena” (41,122 toeschouwers).
  • Competitie: DFB-Pokal, Duitsland
  • De aftrap is om 20:45 uur.

  RB Leizpig – Borussia Dortmund in de Duitse beker belooft een mooie wedstrijd te worden. De match gaat tussen twee topclubs uit het Duitse voetbal. RB Leipzig is bovendien de regerend winnaar van de DFB-Pokal. Dortmund is daarentegen de huidige koploper van de Bundesliga. Naast het kampioenschap aast Dortmund natuurlijk ook op het winnen van de DFB-Pokal. Dit maakt de wedstrijd extra interessant.

  RB Leipzig – Borussia Dortmund op Ziggo Sport Voetbal

  De DFB-Pokal wedstrijd tussen RB Leipzig en Borussia Dortmund is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voor de DFB-Pokal wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma RB Leipzig-Borussia Dortmund bij Ziggo Sport Voetbal:

  • 20:25 uur, voorbeschouwing.
  • 20:45 uur, RB Leipzig -Borussia Dortmund LIVE
  • 22:45 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal:

  De tv-rechten van de DFB-Pokal (de Duitse beker) zijn in handen van Ziggo Sport. Daardoor kijk je de mooiste wedstrijden uit de kwartfinales van het Duitse bekertoernooi live op één van de zes kanalen van Ziggo Sport. Bovendien worden er vaak wedstrijden uitgezonden op Ziggo Sport Select. Dit is met name voor Ziggo abonnees interessant. Zij kijken namelijk gratis naar deze zender. Bij KPN, T-Mobile en andere grote providers heb je een abonnement nodig op Ziggo Sport Totaal om te kijken naar de Duitse bekerwedstrijden

  DFB-Pokal op tv

  De match tussen RB Leipzig en Borussia Dortmund is een wedstrijd in de DFB-Pokal (De voetbalcompetitie in Duitsland). Het Duitse bekertoernooi heet de DFB-Pokal. In totaal deden er 64 clubs mee aan het Duitse bekertoernooi. Nu is het toernooi aangekomen bij de kwartfinales en zijn er nog 8 clubs over. De regerend kampioen van de Duitse beker is RB Leipzig. Ook zij zitten nog in het bekertoernooi. Bayern München won de DFB-Pokal het vaakst (20x). De Duitse beker is een prachtige competitie om live op tv te kijken.

  RB Leipzig – Borussia Dortmund bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je RB Leipzig-Borussia Dortmund op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd RB Leipzig – Borussia Dortmund kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  RB Leipzig – Borussia Dortmund bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen RB Leipzig en Borussia Dortmund uit de DFB-Pokal (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de DFB-Pokal. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS RB Leipzig – Borussia Dortmund kijken

  Wil je gratis naar RB Leipzig tegen Borussia Dortmund kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om RB Leipzig-Borussia Dortmund gratis te bekijken.

  Livestream RB Leipzig – Borussia Dortmund (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen RB Leipzig en Borussia Dortmund via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting RB Leipzig – Borussia Dortmund kijken

  De samenvatting van RB Leipzig – Borussia Dortmund kijken? Wil je de wedstrijd tussen RB Leipzig en Borussia Dortmund nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de DFB-Pokal worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd RB Leipzig-Borussia Dortmund:

  Wanneer is RB Leipzig – Borussia Dortmund op tv?

  De DFB-Pokal wedstrijd tussen RB Leipzig en Borussia Dortmund wordt gespeeld op woensdag 5 april 2023.

  Hoe laat is RB Leipzig – Borussia Dortmund op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen RB Leipzig en Borussia Dortmund is om 20:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt RB Leipzig – Borussia Dortmund live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen RB Leipzig (Leipzig) en Borussia Dortmund (Dortmund) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt RB Leipzig – Borussia Dortmund uitgezonden?

  De wedstrijd tussen RB Leipzig en Borussia Dortmund wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik RB Leipzig – Borussia Dortmund kijken?

  Je kijkt RB Leipzig – Borussia Dortmund op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar RB Leipzig en Borussia Dortmund op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar RB Leipzig – Borussia Dortmund kunt kijken.

  Kan ik RB Leipzig – Borussia Dortmund ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast RB Leipzig -Borussia Dortmund zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *