Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » RB Leipzig – 1. FC Union Berlin | Bundesliga

RB Leipzig – 1. FC Union Berlin | Bundesliga

  RB Leipzig – 1. FC Union Berlin op tv kijken? Op zaterdag 11 februari 2023 om 18:30 uur spelen RB Leipzig en 1. FC Union Berlin tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van RB Leipzig: Red Bull Arena. Wil je de wedstrijd RB Leipzig – 1. FC Union Berlin live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 42.959  toeschouwers in het Red Bull Arena nemen RB Leipzig (Leipzig) en 1. FC Union Berlin (Berlijn) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: RB Leipzig – 1. FC Union Berlin op tv.
  • Wanneer: zaterdag 11 februari 2023.
  • Tijd: 18:30 uur.
  • Waar: Red Bull Arena, het stadion van RB Leipzig.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  RB Leipzig - 1. FC Union Berlin op tv

  RB Leipzig – 1. FC Union Berlin op tv

  Wil je RB Leipzig – 1. FC Union Berlin op tv kijken? De wedstrijd tussen RB Leipzig uit Leipzig en 1. FC Union Berlin uit Berlijn wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Om 18:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • RB Leipzig – 1. FC Union Berlin op TV
  • 18:15 uur, Voorbeschouwing
  • 18:30 uur : RB Leipzig – 1. FC Union Berlin LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over RB Leipzig-1. FC Union Berlin op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen RB Leipzig en 1. FC Union Berlin:
  • RB Leipzig staat op dit moment op plaats 4e in de Bundesliga.
  • 1. FC Union Berlin staat op dit moment op plaats 2e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van RB Leipzig: “Red Bull Arena” (42.959  toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 18:30 uur.
  RB Leipzig-Union Berlin is de topwedstrijd in de Bundesliga van dit weekend. De Duitse topper tussen Leipzig en Union Berlin zal een zwaarbevochten wedstrijd worden. De nummer twee en vier nemen het tegen elkaar op in een prachtige clash. Het gat tussen beide clubs is bovendien maar drie punten in het voordeel van Union. Bij winst kan Leipzig dus op gelijke hoogte komen. Er staat een hoop op het spel.

  RB Leipzig – 1. FC Union Berlin op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen RB Leipzig en 1. FC Union Berlin is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma RB Leipzig-1. FC Union Berlin bij Viaplay:
  • 18:15 uur, voorbeschouwing.
  • 18:30 uur, RB Leipzig -1. FC Union Berlin LIVE
  • 20:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay heeft de uitzendrechten op de Duitse voetbalcompetitie. De zender besteedt daarom uitgebreid aandacht aan de Bundesliga. Je kunt Viaplay kijken via KPN, Ziggo, T-Mobile en alle andere grote providers. Daarnaast krijg je op Viaplay al het laatste nieuws over de wedstrijden in de Duitse voetbalcompetitie. Je kunt Viaplay bovendien ook via de app van Viaplay kijken. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om geen moment te missen van Duits voetbal op tv.

  Bundesliga op tv

  De match tussen RB Leipzig en 1. FC Union Berlin is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Duitse Bundesliga is de hoogste voetbalcompetitie in Duitsland. De competitie staat bekend om de grote clubs van wereldformaat. Daarnaast is het voetbal er van een heel hoog niveau. De wedstrijden zijn intens en worden op het scherpst van de snede gespeeld. Daardoor kijk je eigenlijk nooit naar saaie wedstrijden. Ook spelen er veel Nederlanders in de Bundesliga. Dit maakt de competitie natuurlijk nét even iets leuker om op tv te volgen.

  RB Leipzig – 1. FC Union Berlin bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je RB Leipzig-1. FC Union Berlin op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd RB Leipzig – 1. FC Union Berlin kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  RB Leipzig – 1. FC Union Berlin bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen RB Leipzig en 1. FC Union Berlin uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS RB Leipzig – 1. FC Union Berlin kijken

  Wil je gratis naar RB Leipzig tegen 1. FC Union Berlin kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om RB Leipzig-1. FC Union Berlin gratis te bekijken.

  Livestream RB Leipzig – 1. FC Union Berlin (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen RB Leipzig en 1. FC Union Berlin via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting RB Leipzig – 1. FC Union Berlin kijken

  De samenvatting van RB Leipzig – 1. FC Union Berlin kijken? Wil je de wedstrijd tussen RB Leipzig en 1. FC Union Berlin nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd RB Leipzig-1. FC Union Berlin:
  Wanneer is RB Leipzig – 1. FC Union Berlin op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen RB Leipzig en 1. FC Union Berlin wordt gespeeld op zaterdag 11 februari 2023.

  Hoe laat is RB Leipzig – 1. FC Union Berlin op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen RB Leipzig en 1. FC Union Berlin is om 18:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt RB Leipzig – 1. FC Union Berlin live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen RB Leipzig (Leipzig) en 1. FC Union Berlin (Berlijn) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt RB Leipzig – 1. FC Union Berlin uitgezonden?

  De wedstrijd tussen RB Leipzig en 1. FC Union Berlin wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik RB Leipzig – 1. FC Union Berlin kijken?

  Je kijkt RB Leipzig – 1. FC Union Berlin op Viaplay.

  Kan ik gratis naar RB Leipzig en 1. FC Union Berlin op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar RB Leipzig – 1. FC Union Berlin kunt kijken.

  Kan ik RB Leipzig – 1. FC Union Berlin ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast RB Leipzig -1. FC Union Berlin zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *