Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » RB Leipzig – 1. FC Köln op tv | Bundesliga

RB Leipzig – 1. FC Köln op tv | Bundesliga

  RB Leipzig – 1. FC Köln op tv kijken? Op zaterdag 13 augustus 2028 om 15:30 uur spelen RB Leipzig en 1. FC Köln tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van RB Leipzig: Red Bull Arena. Wil je de wedstrijd RB Leipzig – 1. FC Köln live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 47,069 toeschouwers in het Red Bull Arena nemen RB Leipzig (Leipzig) en 1. FC Köln (Keulen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 15:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: RB Leipzig – 1. FC Köln op tv.
  • Wanneer: zaterdag 13 augustus 2028.
  • Tijd: 15:30 uur.
  • Waar: Red Bull Arena, het stadion van RB Leipzig.
  • Uitgezonden op: Viaplay
  RB Leipzig - 1. FC Köln op tv

  RB Leipzig – 1. FC Köln op tv

  Wil je RB Leipzig – 1. FC Köln op tv kijken? De wedstrijd tussen RB Leipzig uit Leipzig en 1. FC Köln uit Keulen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Om 15:20 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 17:20 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • RB Leipzig – 1. FC Köln op TV
  • 15:20 uur, Voorbeschouwing
  • 15:30 uur : RB Leipzig – 1. FC Köln LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over RB Leipzig-1. FC Köln op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen RB Leipzig en 1. FC Köln:
  • RB Leipzig staat op dit momenttiende in de Bundesliga.
  • 1. FC Köln staat op dit moment vijfde in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van RB Leipzig: “Red Bull Arena” (47,069 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 15:30 uur.

  RB Leipzig – 1. FC Köln op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen RB Leipzig en 1. FC Köln is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma RB Leipzig-1. FC Köln bij Viaplay:
  • 15:20 uur, voorbeschouwing.
  • 15:30 uur, RB Leipzig -1. FC Köln LIVE
  • 17:20 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay zendt alle wedstrijden uit de Duitse competitie live uit. Je kijkt de wedstrijden uit de Bundesliga al sinds vorig seizoen live bij Viaplay. Daarnaast kun je bij Viaplay natuurlijk terecht voor de races van Max Verstappen in de Formule 1. Als kers op de taart kun je sinds dit seizoen ook alle wedstrijden uit de Engelse voetbalcompetitie (Premier League) live bij Viaplay kijken.

  Bundesliga op tv

  De match tussen RB Leipzig en 1. FC Köln is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Duitse Bundesliga is een voetbalcompetitie van wereldklasse. Het baltempo ligt heel hoog en de wedstrijden gaan razendsnel op en neer. Bovendien zie je in de Duitse competitie veel internationale sterren. Ook kun je regelmatig Nederlandse spelers terugzien in het Duitse voetbal. De Bundesliga is daarom ook zeker de moeite waard om op tv te kijken.

  RB Leipzig – 1. FC Köln bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je RB Leipzig-1. FC Köln op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd RB Leipzig – 1. FC Köln kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  RB Leipzig – 1. FC Köln bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen RB Leipzig en 1. FC Köln uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS RB Leipzig – 1. FC Köln kijken

  Wil je gratis naar RB Leipzig tegen 1. FC Köln kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om RB Leipzig-1. FC Köln gratis te bekijken.

  Livestream RB Leipzig – 1. FC Köln (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen RB Leipzig en 1. FC Köln via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting RB Leipzig – 1. FC Köln kijken

  De samenvatting van RB Leipzig – 1. FC Köln kijken? Wil je de wedstrijd tussen RB Leipzig en 1. FC Köln nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd RB Leipzig-1. FC Köln:
  Wanneer is RB Leipzig – 1. FC Köln op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen RB Leipzig en 1. FC Köln wordt gespeeld op zaterdag 13 augustus 2028.

  Hoe laat is RB Leipzig – 1. FC Köln op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen RB Leipzig en 1. FC Köln is om 15:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt RB Leipzig – 1. FC Köln live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen RB Leipzig (Leipzig) en 1. FC Köln (Keulen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt RB Leipzig – 1. FC Köln uitgezonden?

  De wedstrijd tussen RB Leipzig en 1. FC Köln wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik RB Leipzig – 1. FC Köln kijken?

  Je kijkt RB Leipzig – 1. FC Köln op Viaplay.

  Kan ik gratis naar RB Leipzig en 1. FC Köln op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar RB Leipzig – 1. FC Köln kunt kijken.

  Kan ik RB Leipzig – 1. FC Köln ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast RB Leipzig -1. FC Köln zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *