Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Rangers – Napoli op tv | Champions League

Rangers – Napoli op tv | Champions League

  Rangers – Napoli op tv kijken? Op woensdag 14 septembet 2022 om 21:00 uur spelen Rangers en Napoli tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Rangers: Ibrox Stadium. Wil je de wedstrijd Rangers (Schotland) – Napoli (Italië) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Racing. De wedstrijd wordt gespeeld voor 50,817 toeschouwers. In het Ibrox Stadium nemen Rangers (Schotland, Glasgow) en Napoli (Italië, Napels) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Rangers – Napoli op tv.
  • Wanneer: woensdag 14 septembet 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Ibrox Stadium, het stadion van Rangers.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Racing.
  Rangers - Napoli op tv

  Rangers – Napoli op tv

  Wil je Rangers – Napoli op tv kijken? De wedstrijd tussen Rangers uit Schotland en Napoli uit Italië wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Racing een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Rangers – Napoli op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Rangers – Napoli
  • 21:00 uur : Rangers – Napoli LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Rangers – Napoli

  Over Rangers-Napoli op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Rangers en Napoli:
  • Rangers staat op dit momenttweede in de Scottish Premier League.
  • Napoli staat op dit moment eerste in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Rangers: “Ibrox Stadium” (50,817 toeschouwers).
  • De thuisclub is Rangers uit Schotland. Rangers komt uit Glasgow in Schotland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Scottish Premier League.
  • De uitclub is Napoli uit Italië. Rangers komt uit Napels in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Rangers en Napoli is een poulewedstrijd in poule A van de Champions League. Dit is de poule waar ook Ajax in zit. Daarom is de wedstrijd interessant om op tv te kijken. Ajax versloeg vorige weeg Rangers terwijl Napoli van het grote Liverpool wist te winnen. Kan Napoli ook Rangers eenvoudig verslaan?

  Rangers – Napoli op Ziggo Sport Racing

  De Champions League wedstrijd tussen Rangers en Napoli is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Racing naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Rangers-Napoli bij Ziggo Sport Racing:
  • woensdag 14 septembet 2022
  • 21:00 uur, Rangers -Napoli (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Racing. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Racing.
  Voetbal bij Ziggo Sport Racing: Op Ziggo Sport zie je alle wedstrijden van de UEFA Champions League live op tv. Bovendien bekijk je bij Ziggo Sport een uitgebreide voorbeschouwing. Ook is er na de wedstrijd een nabeschouwing te zien. Daarnaast worden de Champions League wedstrijden uitgebreid geanalyseerd door bekende (ex) voetballers zoals Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en meer. Een avondje Champions League voetbal op tv kijken doe je dus bij Ziggo Sport.

  Champions League op tv

  De match tussen Rangers en Napoli is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is natuurlijk de grootste en mooiste voetbalcompetitie voor clubs ter wereld. In de Champions League (CL) spelen alle grote clubs van Europa tegen elkaar om uiteindelijk te strijden om de “cup met de grote oren”. Elke speler en club droomt ervan om de CL te winnen. Namens Nederland doet dit seizoen alleen AFC Ajax mee aan de CL.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Champions League wedstrijd tussen Rangers en Napoli is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Racing.

  Rangers – Napoli bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Rangers-Napoli op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Rangers – Napoli kijk je op Ziggo Sport Racing.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Rangers – Napoli bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Rangers en Napoli uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Rangers – Napoli kijken

  Wil je gratis naar Rangers tegen Napoli kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Rangers-Napoli gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Rangers en Napoli in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Racing.

  Livestream Rangers – Napoli (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Rangers en Napoli via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Rangers – Napoli kijken

  De samenvatting van Rangers – Napoli kijken? Wil je de wedstrijd tussen Rangers en Napoli nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Rangers – Napoli op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Rangers – Napoli? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Rangers – Napoli op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Rangers vs Napoli zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Rangers-Napoli:
  Wanneer is Rangers – Napoli op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen Rangers en Napoli wordt gespeeld op woensdag 14 septembet 2022.

  Hoe laat is Rangers – Napoli op tv?

  De wedstrijd tussen Rangers en Napoli begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Rangers – Napoli live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Rangers uit Glasgow, Schotland en Napoli (Napels), Italië wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Rangers – Napoli uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Rangers en Napoli wordt uitgezonden op Ziggo Sport Racing.

  Op welke zender kan ik Rangers – Napoli kijken?

  Je kijkt Rangers – Napoli op Ziggo Sport Racing.

  Kan ik gratis naar Rangers en Napoli op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Racing in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Rangers – Napoli kunt kijken.

  Kan ik Rangers – Napoli ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Rangers -Napoli zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *