Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Rangers FC – Celtic op tv | Scottish Permiership

Rangers FC – Celtic op tv | Scottish Permiership

Rangers FC – Celtic op tv kijken? Op zondag 3 september 2023 om 13:00 uur spelen Rangers FC en Celtic tegen elkaar in de Scottish Permiership. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Rangers FC: Ibrox Stadium. Wil je de wedstrijd Rangers FC – Celtic live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 50,947 toeschouwers in het Ibrox Stadium nemen Rangers FC (Glasgow) en Celtic (Glasgow) het tegen elkaar op. De aftrap is om 13:00 uur.

 • Wat: Wedstrijd in de Scottish Permiership.
 • Wie: Rangers FC – Celtic op tv.
 • Wanneer: zondag 3 september 2023.
 • Tijd: 13:00 uur.
 • Waar: Ibrox Stadium, het stadion van Rangers FC.
 • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
Rangers FC - Celtic op tv

Rangers FC – Celtic op tv

Wil je Rangers FC – Celtic op tv kijken? De wedstrijd tussen Rangers FC uit Glasgow en Celtic uit Glasgow wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 13:00 uur. Om 12:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 15:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

 • Rangers FC – Celtic op TV
 • 12:30 uur, Voorbeschouwing
 • 13:00 uur : Rangers FC – Celtic LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Over Rangers FC-Celtic op tv

Alles over de Scottish Permiership wedstrijd tussen Rangers FC en Celtic:

 • Rangers FC staat op dit moment op plaats 4e in de Scottish Permiership.
 • Celtic staat op dit moment op plaats 1e in de Scottish Permiership.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van Rangers FC: “Ibrox Stadium” (50,947 toeschouwers).
 • Competitie: Scottish Permiership, Schotland
 • De aftrap is om 13:00 uur.

De wedstrijd tussen Rangers FC en Celtic is één van de mooiste derby’s wereldwijd. De wedstrijd is beladen omdat het een echte stadsderby is. De Schotse derby tussen de Rangers en Celtic kent een lange historie. Op zowel relgieus als sportief vlak kent de derby een lange geschiedenis. De wedstrijd is één van de mooiste derby’s van Europa.

Rangers FC – Celtic op Ziggo Sport Voetbal

De Scottish Permiership wedstrijd tussen Rangers FC en Celtic is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 13:00 uur. Voor de Scottish Permiership wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

Programma Rangers FC-Celtic bij Ziggo Sport Voetbal:

 • 12:30 uur, voorbeschouwing.
 • 13:00 uur, Rangers FC -Celtic LIVE
 • 15:00 uur, nabeschouwing

Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal:

Op Ziggo Sport Voetbal kijk je naar prachtige wedstrijden uit verschillende Europese competities. Ziggo Sport heeft namelijk de uitzendrechten van veel mooie Europese competities. Daardoor kan het ook aandacht besteden aan prachtige wedstrijden uit het buitenland waaronder de Glasgow Derby tussen Rangers en Celtic.

Scottish Permiership op tv

De match tussen Rangers FC en Celtic is een wedstrijd in de Scottish Permiership (De voetbalcompetitie in Schotland). De Scottish Premiership is de hoogste voetbalcompetitie in Schotland. De competitie bestaat slechts uit twaalf teams. Er is één wedstrijd die door voetballiefhebbers over de hele wereld gevolgd wordt: de Glasgow Derby. Deze wedstrijd gaat tussen de Rangers FC (voorheen Glasgow Rangers) en Celtic.

Rangers FC – Celtic bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je Rangers FC-Celtic op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

De wedstrijd Rangers FC – Celtic kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Rangers FC – Celtic bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Rangers FC en Celtic uit de Scottish Permiership (Schotland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Scottish Permiership. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Schotland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

GRATIS Rangers FC – Celtic kijken

Wil je gratis naar Rangers FC tegen Celtic kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Rangers FC-Celtic gratis te bekijken.

Livestream Rangers FC – Celtic (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Rangers FC en Celtic via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting Rangers FC – Celtic kijken

De samenvatting van Rangers FC – Celtic kijken? Wil je de wedstrijd tussen Rangers FC en Celtic nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Scottish Permiership worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Alle voetbalcompetities kijken?

Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

Providers:

Voetbal pakketten:

Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Rangers FC-Celtic:

Wanneer is Rangers FC – Celtic op tv?

De Scottish Permiership wedstrijd tussen Rangers FC en Celtic wordt gespeeld op zondag 3 september 2023.

Hoe laat is Rangers FC – Celtic op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Rangers FC en Celtic is om 13:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Rangers FC – Celtic live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Rangers FC (Glasgow) en Celtic (Glasgow) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Rangers FC – Celtic uitgezonden?

De wedstrijd tussen Rangers FC en Celtic wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

Op welke zender kan ik Rangers FC – Celtic kijken?

Je kijkt Rangers FC – Celtic op Ziggo Sport Voetbal.

Kan ik gratis naar Rangers FC en Celtic op tv kijken?

Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Rangers FC – Celtic kunt kijken.

Kan ik Rangers FC – Celtic ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Rangers FC -Celtic zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *