Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Rangers F.C. – AFC Ajax Livestream | Champions League

Rangers F.C. – AFC Ajax Livestream | Champions League

  Rangers F.C. – AFC Ajax op tv kijken? Op dinsdag 2 november 2022 om 21:00 uur spelen Rangers F.C. en AFC Ajax tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Rangers F.C.: Ibrox Stadium. Wil je de wedstrijd Rangers F.C. (Schotland) – AFC Ajax (Nederland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op RTL 7. De wedstrijd wordt gespeeld voor 50,817 toeschouwers. In het Ibrox Stadium nemen Rangers F.C. (Schotland, Glasgow) en AFC Ajax (Nederland, Amsterdam) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Rangers F.C. – AFC Ajax via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Rangers F.C. – AFC Ajax op tv.
  • Wanneer: dinsdag 2 november 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Ibrox Stadium, het stadion van Rangers F.C..
  • Uitgezonden op: RTL 7.
  Rangers F.C. - AFC Ajax op tv

  Rangers F.C. – AFC Ajax op tv

  Wil je Rangers F.C. – AFC Ajax op tv kijken? De wedstrijd tussen Rangers F.C. uit Schotland en AFC Ajax uit Nederland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op RTL 7 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Rangers F.C. – AFC Ajax op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Rangers F.C. – AFC Ajax
  • 21:00 uur : Rangers F.C. – AFC Ajax LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Rangers F.C. – AFC Ajax

  Over Rangers F.C.-AFC Ajax Livestream

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Rangers F.C. en AFC Ajax:
  • Rangers F.C. staat op dit momenttweede in de Scottish Premiership.
  • AFC Ajax staat op dit moment eerste in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Rangers F.C.: “Ibrox Stadium” (50,817 toeschouwers).
  • De thuisclub is Rangers F.C. uit Schotland. Rangers F.C. komt uit Glasgow in Schotland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Scottish Premiership.
  • De uitclub is AFC Ajax uit Nederland. Rangers F.C. komt uit Amsterdam in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Rangers-Ajax is een belangrijke wedstrijd om op tv te kijken. Ajax wil natuurlijk Europees voetbal veilig stellen. Dit is voor de Amsterdammers geen grote opgave. Er mag alleen niet met grote cijfers verloren worden van Rangers. De wedstrijd tussen Ajax en Rangers FC wordt live op tv uitgezonden.

  Rangers F.C. – AFC Ajax op RTL 7

  De Champions League wedstrijd tussen Rangers F.C. en AFC Ajax is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op RTL 7 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Rangers F.C.-AFC Ajax bij RTL 7:
  • dinsdag 2 november 2022
  • 21:00 uur, Rangers F.C. -AFC Ajax (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij RTL 7. Na afloop zijn er interviews en analyses op RTL 7.
  Voetbal bij RTL 7: RTL 7 heeft de uitzendrechten voor één Champions League wedstrijd per wedstrijddag. De andere wedstrijden worden op Ziggo Sport uitgezonden. Op RTL 7 kijk je de CL-wedstrijden live op tv. Ze kiezen altijd voor de Nederlandse clubs of voor de topwedstrijden uit de Champions League. De uitzendingen rondom de Champions League wedstrijden op RTL 7 zijn altijd het kijken waard. Veel bekede (ex) voetballers schuiven aan om de wedstrijden te bespreken.

  Champions League op tv

  De match tussen Rangers F.C. en AFC Ajax is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League wordt ook wel het miljoenenbal genoemd. Dit komt doordat er veel geld te verdienen is in de Champions League. Bovendien spelen de beste clubs van Europa in de Champions League. Iedere Europese topclub droomt ervan om de Champions League te winnen. Daardoor zijn de Champions League wedstrijden altijd beladen en interessant om naar te kijken.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op RTL 7. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen Rangers F.C. en AFC Ajax is vanaf 21:00 uur live te zien op RTL 7.

  Rangers F.C. – AFC Ajax bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Rangers F.C.-AFC Ajax op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Rangers F.C. – AFC Ajax kijk je op RTL 7.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Rangers F.C. – AFC Ajax bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Rangers F.C. en AFC Ajax uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Rangers F.C. – AFC Ajax kijken

  Wil je gratis naar Rangers F.C. tegen AFC Ajax kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Rangers F.C.-AFC Ajax gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Rangers F.C. en AFC Ajax in de Champions League is te zien op RTL 7.

  Livestream Rangers F.C. – AFC Ajax (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Rangers F.C. en AFC Ajax via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Rangers F.C. – AFC Ajax kijken

  De samenvatting van Rangers F.C. – AFC Ajax kijken? Wil je de wedstrijd tussen Rangers F.C. en AFC Ajax nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op RTL 7. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Rangers F.C. – AFC Ajax op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Rangers F.C. – AFC Ajax? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op RTL 7. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Rangers F.C. – AFC Ajax op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Rangers F.C. vs AFC Ajax zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Rangers F.C.-AFC Ajax:
  Wanneer is de Rangers F.C. – AFC Ajax livestream?

  De Champions League wedstrijd tussen Rangers F.C. en AFC Ajax wordt gespeeld op dinsdag 2 november 2022.

  Hoe laat is Rangers F.C. – AFC Ajax op tv?

  De wedstrijd tussen Rangers F.C. en AFC Ajax begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Rangers F.C. – AFC Ajax live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Rangers F.C. uit Glasgow, Schotland en AFC Ajax (Amsterdam), Nederland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Rangers F.C. – AFC Ajax via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Rangers F.C. en AFC Ajax wordt uitgezonden op RTL 7.

  Op welke zender kan ik Rangers F.C. – AFC Ajax kijken?

  Je kijkt Rangers F.C. – AFC Ajax op RTL 7.

  Kan ik gratis naar Rangers F.C. en AFC Ajax op tv kijken?

  Bij sommige providers zit RTL 7 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Rangers F.C. – AFC Ajax kunt kijken.

  Kan ik Rangers F.C. – AFC Ajax ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Rangers F.C. -AFC Ajax zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *