Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » R.S.C. Anderlecht – Antwerp op TV (donderdag 12 mei 2022)

R.S.C. Anderlecht – Antwerp op TV (donderdag 12 mei 2022)

  R.S.C. Anderlecht – Antwerp op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen R.S.C. Anderlecht en Antwerp live op TV kijken? De wedstrijd uit de Jupiler Pro League wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Racing. De Jupiler Pro League wedstrijd wordt gespeeld in Lotto Park, het stadion van R.S.C. Anderlecht. De wedstrijd begint om 20:30.  
  • Wat: Wedstrijd in de Jupiler Pro League (België)
  • Wie: R.S.C. Anderlecht – Antwerp
  • Wanneer: donderdag 12 mei 2022
  • Tijd: 20:30.
  • Waar: Lotto Park (Stadion van R.S.C. Anderlecht)
  • Op TV: Ziggo Sport Racing
  R.S.C. Anderlecht - Antwerp op TV

  R.S.C. Anderlecht – Antwerp op TV

  De wedstrijd R.S.C. Anderlecht – Antwerp in de Jupiler Pro League wordt gespeeld op donderdag 12 mei 2022. De wedstrijd begint om 20:30. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • R.S.C. Anderlecht – Antwerp op TV
  • : Voorbeschouwing
  • 20:30 : R.S.C. Anderlecht – Antwerp LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over R.S.C. Anderlecht – Antwerp

  Alles over R.S.C. Anderlecht – Antwerp:
  • R.S.C. Anderlecht staat op dit moment derde in de Jupiler Pro League.
  • Antwerp staat op dit moment vierde in de Jupiler Pro League.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van R.S.C. Anderlecht, Lotto Park.
  • Competitie: Jupiler Pro League, België.
  In de kampioenschapsronde van het Belgische voetbal spelen de nummer drie en vier vandaag tegen elkaar. In de kampioenschapsronde nemen de beste vier clubs van België het onderling tegen elkaar op. Antwerp staat op slechts 3 punten achterstand van Anderlecht. Ze zullen er in deze lastige uitwedstrijd dan ook alles aan doen om te winnen. De match tussen Anderlecht en Antwerp op tv kijken is nu dus zeker de moeite waard! Het belooft namelijk een waar voetbalspektakel te worden.

  R.S.C. Anderlecht – Antwerp bij Ziggo Sport Racing

  R.S.C. Anderlecht – Antwerp kijk je bij Ziggo Sport Racing. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Jupiler Pro League op TV

  De Belgische competitie werkt net even iets anders dan de Nederlandse Eredivisie. In de Jupiler Pro League spelen de beste vier clubs wedstrijden tegen elkaar in de kampioensklasse. In de play-offs voor het kampioenschap wordt beslist welk team kampioen van België wordt. Aan de kampioenswedstrijden in België doen dit jaar Club Brugge, Union, Anderlecht en Antwerp mee. Dit levert natuurlijk een heleboel Belgische topwedstrijden op. Een goede reden dus om naar de Pro League te kijken op tv.

  R.S.C. Anderlecht – Antwerp GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar R.S.C. Anderlecht – Antwerp kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting R.S.C. Anderlecht – Antwerp

  Samenvatting R.S.C. Anderlecht-Antwerp kijken? Wil je de wedstrijd R.S.C. Anderlecht – Antwerp van donderdag 12 mei 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Jupiler Pro League zijn te zien bij Ziggo Sport Racing. In de samenvatting van R.S.C. Anderlecht tegen Antwerp zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Wil jij weten welke wedstrijden er vandaag live op tv worden uitgezonden? In ons uitzendschema met alle voetbalwedstrijden vandaag op tv zie je welke wedstrijden je live kunt kijken. Alle voetbalcompetities worden daarin meegenomen en bovendien hebben we uitgezocht op welke zenders je de voetbalwedstrijden vandaag kunt kijken. Zo kijken we onder andere naar: Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *