Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » R. Charleroi S.C. – Standard Luik op tv | Jupiler Pro League

R. Charleroi S.C. – Standard Luik op tv | Jupiler Pro League

R. Charleroi S.C. – Standard Luik op tv kijken? Op zondag 13 augustus 2023 om 18:30 uur spelen R. Charleroi S.C. en Standard Luik tegen elkaar in de Jupiler Pro League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van R. Charleroi S.C.: Stade du Pays de Charleroi. Wil je de wedstrijd R. Charleroi S.C. – Standard Luik live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 15,000 toeschouwers in het Stade du Pays de Charleroi nemen R. Charleroi S.C. (Charleroi) en Standard Luik (Luik) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:30 uur.
 • Wat: Wedstrijd in de Jupiler Pro League.
 • Wie: R. Charleroi S.C. – Standard Luik op tv.
 • Wanneer: zondag 13 augustus 2023.
 • Tijd: 18:30 uur.
 • Waar: Stade du Pays de Charleroi, het stadion van R. Charleroi S.C..
 • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
R. Charleroi S.C. - Standard Luik op tv

R. Charleroi S.C. – Standard Luik op tv

Wil je R. Charleroi S.C. – Standard Luik op tv kijken? De wedstrijd tussen R. Charleroi S.C. uit Charleroi en Standard Luik uit Luik wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Om 18:10 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:35 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
 • R. Charleroi S.C. – Standard Luik op TV
 • 18:10 uur, Voorbeschouwing
 • 18:30 uur : R. Charleroi S.C. – Standard Luik LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Over R. Charleroi S.C.-Standard Luik op tv

Alles over de Jupiler Pro League wedstrijd tussen R. Charleroi S.C. en Standard Luik:
 • R. Charleroi S.C. staat op dit moment op plaats 14e in de Jupiler Pro League.
 • Standard Luik staat op dit moment op plaats 15e in de Jupiler Pro League.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van R. Charleroi S.C.: “Stade du Pays de Charleroi” (15,000 toeschouwers).
 • Competitie: Jupiler Pro League, België
 • De aftrap is om 18:30 uur.

R. Charleroi S.C. – Standard Luik op Ziggo Sport Voetbal

De Jupiler Pro League wedstrijd tussen R. Charleroi S.C. en Standard Luik is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Voor de Jupiler Pro League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma R. Charleroi S.C.-Standard Luik bij Ziggo Sport Voetbal:
 • 18:10 uur, voorbeschouwing.
 • 18:30 uur, R. Charleroi S.C. -Standard Luik LIVE
 • 20:35 uur, nabeschouwing
Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: Ziggo Sport heeft de uitzendrechten op de Belgische competitie. De Jupiler Pro League is te zien op één van de kanalen van Ziggo Sport. Ziggo Sport heeft in totaal zes verschillende kanalen. De topwedstrijden in de Belgische Pro League worden live uitgezonden op één van die zes kanalen bij Ziggo Sport. Met name voor de toppers in de Belgische competitie is veel aandacht.

Jupiler Pro League op tv

De match tussen R. Charleroi S.C. en Standard Luik is een wedstrijd in de Jupiler Pro League (De voetbalcompetitie in België). De Belgische competitie heet de Jupiler Pro League. Dit is de hoogste divisie in België. De divisie heet officieel Profvoetbal 1A. De competitie is gesponsord door Jupiler en heet daarom de Jupiler Pro League. In de Belgische competitie vind je veel topclubs. Anderlecht, Club Brugge, Standard Luik en meer. Bovendien spelen er veel Nederlanders in de Pro League. Dit maakt de competitie natuurlijk extra interessant om te volgen. De duels in de Jupiler Pro League zijn zeker de moeite waard om te kijken.

R. Charleroi S.C. – Standard Luik bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je R. Charleroi S.C.-Standard Luik op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd R. Charleroi S.C. – Standard Luik kijk je op Ziggo Sport Voetbal.
 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

R. Charleroi S.C. – Standard Luik bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen R. Charleroi S.C. en Standard Luik uit de Jupiler Pro League (België) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Jupiler Pro League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit België op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

GRATIS R. Charleroi S.C. – Standard Luik kijken

Wil je gratis naar R. Charleroi S.C. tegen Standard Luik kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om R. Charleroi S.C.-Standard Luik gratis te bekijken.

Livestream R. Charleroi S.C. – Standard Luik (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen R. Charleroi S.C. en Standard Luik via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting R. Charleroi S.C. – Standard Luik kijken

De samenvatting van R. Charleroi S.C. – Standard Luik kijken? Wil je de wedstrijd tussen R. Charleroi S.C. en Standard Luik nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Jupiler Pro League worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Alle voetbalcompetities kijken?

Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd R. Charleroi S.C.-Standard Luik:
Wanneer is R. Charleroi S.C. – Standard Luik op tv?

De Jupiler Pro League wedstrijd tussen R. Charleroi S.C. en Standard Luik wordt gespeeld op zondag 13 augustus 2023.

Hoe laat is R. Charleroi S.C. – Standard Luik op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen R. Charleroi S.C. en Standard Luik is om 18:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt R. Charleroi S.C. – Standard Luik live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen R. Charleroi S.C. (Charleroi) en Standard Luik (Luik) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt R. Charleroi S.C. – Standard Luik uitgezonden?

De wedstrijd tussen R. Charleroi S.C. en Standard Luik wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

Op welke zender kan ik R. Charleroi S.C. – Standard Luik kijken?

Je kijkt R. Charleroi S.C. – Standard Luik op Ziggo Sport Voetbal.

Kan ik gratis naar R. Charleroi S.C. en Standard Luik op tv kijken?

Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar R. Charleroi S.C. – Standard Luik kunt kijken.

Kan ik R. Charleroi S.C. – Standard Luik ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast R. Charleroi S.C. -Standard Luik zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *