Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » PSV – Zurich op tv | Europa League

PSV – Zurich op tv | Europa League

  PSV – Zurich op tv kijken? Op donderdag 13 oktober 2022 om 21:00 uur spelen PSV en Zurich tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PSV: Philips Stadion. Wil je de wedstrijd PSV (Nederland) – Zurich (Zwitserland) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Veronica. De wedstrijd wordt gespeeld voor 36,500 toeschouwers. In het Philips Stadion nemen PSV (Nederland, Eindhoven) en Zurich (Zwitserland, Zurich) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Europa League.
  • Wie: PSV – Zurich op tv.
  • Wanneer: donderdag 13 oktober 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Philips Stadion, het stadion van PSV.
  • Uitgezonden op: Veronica.
  PSV - Zurich op tv

  PSV – Zurich op tv

  Wil je PSV – Zurich op tv kijken? De wedstrijd tussen PSV uit Nederland en Zurich uit Zwitserland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Veronica een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • PSV – Zurich op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing PSV – Zurich
  • 21:00 uur : PSV – Zurich LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing PSV – Zurich

  Over PSV-Zurich op tv

  Alles over de Europa League wedstrijd tussen PSV en Zurich:
  • PSV staat op dit momentderde in de Eredivisie.
  • Zurich staat op dit moment tiende in de Raiffeisen Super League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van PSV: “Philips Stadion” (36,500 toeschouwers).
  • De thuisclub is PSV uit Nederland. PSV komt uit Eindhoven in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • De uitclub is Zurich uit Zwitserland. PSV komt uit Zurich in Zwitserland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Raiffeisen Super League.
  • Competitie: Europa League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  PSV krijgt FC Zurich op bezoek. Vorige week won PSV nog overtuigend van Zurich (FCZ). In Zwitserland werd het maar liefst 1-5 voor PSV. Nu zal PSV weer met grote cijfers willen winnen. Daardoor kan de ploeg zich namelijk zo goed als zeker plaatsen voor de knock-out fase van de Europa League. PSV-FCZ op tv kijken? Dat kan! De Europa League wedstrijd is live te zien op Veronica en ESPN 2.

  PSV – Zurich op Veronica

  De Europa League wedstrijd tussen PSV en Zurich is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Veronica naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma PSV-Zurich bij Veronica:
  • donderdag 13 oktober 2022
  • 21:00 uur, PSV -Zurich (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Veronica. Na afloop zijn er interviews en analyses op Veronica.
  Voetbal bij Veronica: Veronica heeft dit seizoen de uitzendrechten op de UEFA Europa League. Namens Nederland zijn Feyenoord en PSV actief in de Europa League. De wedstrijden van de Nederlandse clubs worden natuurlijk uitgebreid in beeld gebracht door Veronica. Bovendien is er een uitgebreide voor- en nabeschouwing met ervaren analisten. De wedstrijden van de Feyenoord en PSV in de Europa League kijk je ook op ESPN 2.

  Europa League op tv

  De match tussen PSV en Zurich is een wedstrijd in de Europa League. De UEFA Europa League is na de Champions League de op één na belangrijkste Europese voetbalcompetitie. In de Europa League kom je nog steeds veel grote clubs tegen. Natuurlijk doen PSV en Feyenoord namens Nederland mee in de Europa League. Maar je vindt er ook clubs als AS Roma, Manchester United en Arsenal. De Europa League is dus zeker de moeite waard om op tv te kijken.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Europa League wordt onder andere uitgezonden op Veronica. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Europa League wedstrijd tussen PSV en Zurich is vanaf 21:00 uur live te zien op Veronica.

  PSV – Zurich bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je PSV-Zurich op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd PSV – Zurich kijk je op Veronica.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  PSV – Zurich bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen PSV en Zurich uit de Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS PSV – Zurich kijken

  Wil je gratis naar PSV tegen Zurich kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om PSV-Zurich gratis te bekijken. De wedstrijd tussen PSV en Zurich in de Europa League is te zien op Veronica.

  Livestream PSV – Zurich (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen PSV en Zurich via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting PSV – Zurich kijken

  De samenvatting van PSV – Zurich kijken? Wil je de wedstrijd tussen PSV en Zurich nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden op Veronica. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is PSV – Zurich op tv?

  Op welke zender kijk je de Europa League wedstrijd tussen PSV – Zurich? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Veronica. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is PSV – Zurich op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast PSV vs Zurich zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd PSV-Zurich:
  Wanneer is PSV – Zurich op tv?

  De Europa League wedstrijd tussen PSV en Zurich wordt gespeeld op donderdag 13 oktober 2022.

  Hoe laat is PSV – Zurich op tv?

  De wedstrijd tussen PSV en Zurich begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt PSV – Zurich live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen PSV uit Eindhoven, Nederland en Zurich (Zurich), Zwitserland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt PSV – Zurich uitgezonden?

  De wedstrijd tussen PSV en Zurich wordt uitgezonden op Veronica.

  Op welke zender kan ik PSV – Zurich kijken?

  Je kijkt PSV – Zurich op Veronica.

  Kan ik gratis naar PSV en Zurich op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Veronica in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar PSV – Zurich kunt kijken.

  Kan ik PSV – Zurich ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast PSV -Zurich zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *