Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » PSV (v) – Ajax (v)

PSV (v) – Ajax (v)

  PSV (v) – Ajax (v) op tv kijken? Op zondag 5 februari 2023 om 12:15 uur spelen PSV (v) en Ajax (v) tegen elkaar in de Eredivisie Vrouwen. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PSV (v): De Herdgang. Wil je de wedstrijd PSV (v) – Ajax (v) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 2,500 toeschouwers in het De Herdgang nemen PSV (v) (Eindhoven) en Ajax (v) (Amsterdam) het tegen elkaar op. De aftrap is om 12:15 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie Vrouwen.
  • Wie: PSV (v) – Ajax (v) op tv.
  • Wanneer: zondag 5 februari 2023.
  • Tijd: 12:15 uur.
  • Waar: De Herdgang, het stadion van PSV (v).
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  PSV (v) - Ajax (v) op tv

  PSV (v) – Ajax (v) op tv

  Wil je PSV (v) – Ajax (v) op tv kijken? De wedstrijd tussen PSV (v) uit Eindhoven en Ajax (v) uit Amsterdam wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Om 12:00 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 14:20 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • PSV (v) – Ajax (v) op TV
  • 12:00 uur, Voorbeschouwing
  • 12:15 uur : PSV (v) – Ajax (v) LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over PSV (v)-Ajax (v) op tv

  Alles over de Eredivisie Vrouwen wedstrijd tussen PSV (v) en Ajax (v):
  • PSV (v) staat op dit moment op plaats 6e in de Eredivisie Vrouwen.
  • Ajax (v) staat op dit moment op plaats 2e in de Eredivisie Vrouwen.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van PSV (v): “De Herdgang” (2,500 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie Vrouwen, Nederland
  • De aftrap is om 12:15 uur.
  Er staat vandaag weer een mooie wedstrijd in de Eredivisie voor vrouwen op het programma. De vrouwen van PSV nemen het in eigen huis op tegen de vrouwen van Ajax. Het is voor PSV als club dus een belangrijke dag want ook de topper van de mannen van PSV tegen Feyenoord wordt vandaag gespeeld. De vrouwen van Ajax zijn misschien licht favoriet voor de wedstrijd, maar PSV is in staat om het de dames van Ajax lastig te maken. Het belooft dus een mooi duel te worden.

  PSV (v) – Ajax (v) op ESPN

  De Eredivisie Vrouwen wedstrijd tussen PSV (v) en Ajax (v) is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Voor de Eredivisie Vrouwen wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma PSV (v)-Ajax (v) bij ESPN:
  • 12:00 uur, voorbeschouwing.
  • 12:15 uur, PSV (v) -Ajax (v) LIVE
  • 14:20 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: ESPN heeft de tv-rechten voor de Nederlandse Eredivisie voor vrouwen. Wekelijks zenden ze een wedstrijd in de Eredivisie voor vrouwen live uit. Bovendien zie je de samenvattingen van de andere wedstrijden op ESPN. Ook worden de wedstrijden uitgebreid geanalyseerd. Het is een goede zaak dat ESPN steeds meer aandacht aan het vrouwenvoetbal besteedt. Het niveau wordt namelijk steeds hoger en de wedstrijden steeds leuker. Het Nederlands vrouwenvoetbal kijk je live op ESPN.

  Eredivisie Vrouwen op tv

  De match tussen PSV (v) en Ajax (v) is een wedstrijd in de Eredivisie Vrouwen (De voetbalcompetitie in Nederland). Het vrouwenvoetbal is steeds verder in opkomst. Het is dan ook een goede zaak dat er steeds meer aandacht komt voor het vrouwenvoetbal op tv. Met het oog op het aanstaande WK 2023 voor vrouwen in Australië en Nieuw-Zeeland is het natuurlijk steeds belangrijker om het vrouwenvoetbal op de voet te volgen. De Nederlandse Eredivisie voor vrouwen is daar natuurlijk de aangewezen plek voor. Daar zie je alvast een aantal van de Oranje Leeuwinnen in actie die het op het komende WK ook moeten laten zien. De Eredivisie voor vrouwen is dus zeker de moeite waard om te kijken.

  PSV (v) – Ajax (v) bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je PSV (v)-Ajax (v) op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd PSV (v) – Ajax (v) kijk je op ESPN.

  PSV (v) – Ajax (v) bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen PSV (v) en Ajax (v) uit de Eredivisie Vrouwen (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie Vrouwen. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS PSV (v) – Ajax (v) kijken

  Wil je gratis naar PSV (v) tegen Ajax (v) kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om PSV (v)-Ajax (v) gratis te bekijken.

  Livestream PSV (v) – Ajax (v) (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen PSV (v) en Ajax (v) via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting PSV (v) – Ajax (v) kijken

  De samenvatting van PSV (v) – Ajax (v) kijken? Wil je de wedstrijd tussen PSV (v) en Ajax (v) nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie Vrouwen worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd PSV (v)-Ajax (v):
  Wanneer is PSV (v) – Ajax (v) op tv?

  De Eredivisie Vrouwen wedstrijd tussen PSV (v) en Ajax (v) wordt gespeeld op zondag 5 februari 2023.

  Hoe laat is PSV (v) – Ajax (v) op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen PSV (v) en Ajax (v) is om 12:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt PSV (v) – Ajax (v) live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen PSV (v) (Eindhoven) en Ajax (v) (Amsterdam) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt PSV (v) – Ajax (v) uitgezonden?

  De wedstrijd tussen PSV (v) en Ajax (v) wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik PSV (v) – Ajax (v) kijken?

  Je kijkt PSV (v) – Ajax (v) op ESPN.

  Kan ik gratis naar PSV (v) en Ajax (v) op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar PSV (v) – Ajax (v) kunt kijken.

  Kan ik PSV (v) – Ajax (v) ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast PSV (v) -Ajax (v) zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *