Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » PSV – Twente op tv | Eredivisie

PSV – Twente op tv | Eredivisie

PSVTwente op tv kijken of streamen? Op zondag 17 maart 2024 om 20:00 uur spelen PSV en Twente tegen elkaar in de Eredivisie. Je kunt PSV – Twente op meerdere manieren live kijken:
  • Op TV op ESPN 1.
  • Via een livestream.
  • Online kijken op je pc, laptop, telefoon of tablet.
PSV - Twente op tv

PSV – Twente op tv

 
Datum Tijd Wedstrijd Zender
zondag 17 maart 2024 20:00 uur PSV – Twente ESPN 1
Je kunt PSV – Twente op tv kijken. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 1. De aftrap van PSV – Twente is om 20:00. Voorafgaand aan het duel tussen PSV en Twente is er een voorbeschouwing te zien. Deze begint om 19:30 uur. Vanaf 22:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews van de wedstrijd tussen PSV en Twente. Programma PSV – Twente op tv en livestream:
  • 19:30 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : PSV – Twente LIVE
  • 22:00 uur: nabeschouwing met interviews, analyses en hoogtepunten.

PSV – Twente bij ESPN

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Ook de Eredivisie-wedstrijd tussen PSV en Twente is te zien op ESPN. PSV – Twente wordt uitgezonden op ESPN 1. ESPN 1 is het open en gratis kanaal van sportzender ESPN. Dit betekent enerzijds dat je de wedstrijden op ESPN 1 gratis kunt kijken. Anderzijds heb je voor de wedstrijden op ESPN 2, 3 en 4 wél een abonnement nodig. Iedere week wordt er een selectie van Eredivisiewedstrijden gratis op ESPN uitgezonden. Dit verschilt per week. Wil je alle wedstrijden van jouw favoriete club live op tv kijken? Dan zul je een abonnement op ESPN Compleet af moeten sluiten.

(Gratis) livestream PSV – Twente

Wil je PSV – Twente streamen? Je kunt PSV – Twente ook via een gratis livestream kijken. De wedstrijd is bij alle grote providers te streamen. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 1. Je kunt de PSV – Twente gratis streamen als deze op ESPN 1 wordt uitgezonden. Voor ESPN 2, 3 en 4 moet je een abonnement op ESPN Compleet hebben.
  • Wedstrijden op ESPN 1: gratis livestream.
  • Wedstrijden op ESPN 2/3/4: betaalde livestream.

PSV – Twente kijken; over de wedstrijd

De wedstrijd tussen PSV en Twente in de Eredivisie wordt gespeeld op zondag 17 maart 2024 om 20:00 uur. Het duel wordt gespeeld in het Philips Stadion, het stadion van PSV. Bij de wedstrijd kunnen 35,000 aanwezig zijn. PSV – FC Twente is de topper van dit weekend. De nummers één en drie van de Eredivisie nemen het tegen elkaar op en dat is natuurlijk een mooie manier om het Eredivisiewedstrijd af te sluiten. PSV – Twente is namelijk de laatste wedstrijd van dit weekend. Aan de ene kant is PSV de grote favoriet omdat het dit seizoen nog ongeslagen is in de competitie. Aan de andere kant heeft PSV er al een loodzware Champions League wedstrijd tegen Borussia Dortmund opzitten deze week. Bovendien draait ook FC Twente goed. De club heeft al drie duels op rij gewonnen. We hebben bovendien ook nog heel goed nieuws voor fans zonder ESPN-abonnement. PSV – Twente wordt op het open kanaal van ESPN uitgezonden. Dit betekent dat je gratis naar PSV – FC Twente kunt kijken. Wij gaan op zondagavond om 20:00 uur in ieder geval even goed zitten voor de topwedstrijd.  

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd PSV-Twente:
Wanneer is PSV – Twente op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen PSV en Twente wordt gespeeld op zondag 17 maart 2024.

Hoe laat is PSV – Twente op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen PSV en Twente is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt PSV – Twente live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen PSV (Eindhoven) en Twente (Enschede) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt PSV – Twente uitgezonden?

De wedstrijd tussen PSV en Twente wordt uitgezonden op ESPN 1.

Op welke zender kan ik PSV – Twente kijken?

Je kijkt PSV – Twente op ESPN 1.

Kan ik gratis naar PSV en Twente op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 1 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar PSV – Twente kunt kijken.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast PSV -Twente zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *