Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » PSV – Sevilla op tv | Europa League

PSV – Sevilla op tv | Europa League

  PSV – Sevilla op tv kijken? Op donderdag 24 februari 2023 om 18:45 uur spelen PSV en Sevilla tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PSV: Philips Stadion. Wil je de wedstrijd PSV (Nederland) – Sevilla (Spanje) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Veronica. De wedstrijd wordt gespeeld voor 35,119 toeschouwers. In het Philips Stadion nemen PSV (Nederland, Eindhoven) en Sevilla (Spanje, Sevilla) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook PSV – Sevilla via een livestream kijken. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Europa League.
  • Wie: PSV – Sevilla op tv.
  • Wanneer: donderdag 24 februari 2023.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Philips Stadion, het stadion van PSV.
  • Uitgezonden op: Veronica.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  PSV - Sevilla op tv

  PSV – Sevilla op tv

  Wil je PSV – Sevilla op tv kijken? De wedstrijd tussen PSV uit Nederland en Sevilla uit Spanje wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Veronica een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • PSV – Sevilla op TV
  • 18:25 uur: Voorbeschouwing PSV – Sevilla
  • 18:45 uur : PSV – Sevilla LIVE
  • 20:45 uur: Nabeschouwing PSV – Sevilla

  Over PSV-Sevilla Livestream

  Alles over de Europa League wedstrijd tussen PSV en Sevilla:
  • PSV staat op dit moment13e in de Eredivisie.
  • Sevilla staat op dit moment 12e in de La Liga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van PSV: “Philips Stadion” (35,119 toeschouwers).
  • De thuisclub is PSV uit Nederland. PSV komt uit Eindhoven in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • De uitclub is Sevilla uit Spanje. PSV komt uit Sevilla in Spanje en speelt zijn competitiewedstrijden in de La Liga.
  • Competitie: Europa League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  PSV – Sevilla op tv is een belangrijke wedstrijd. Je kunt de wedstrijd op meerdere manieren live volgen. Zo kun je PSV-Sevilla streamen, live kijken op Veronica of ESPN 2, in de kroeg kijken of natuurlijk de wedstrijd bezoeken. Als jij tickets hebt weten te kopen voor PSV-Sevilla dan wensen we jou in ieder geval veel succes. PSV verloor in Sevilla namelijk kansloos met 3-0. Dit betekent dat de Eindhovenaren dus aan de bak moeten. Gelukkig hebben ze wel het thuisvoordeel. Het is voor PSV dus nog wel mogelijk om zich te plaatsen voor de achtste finales van de Europa League. Het zal dan wel alles op alles moeten zetten tegen het lastige Sevilla. Een kleine meevaller voor PSV: Sevilla speelde afgelopen weekend gelijk tegen Rayo Vallecano. Is dit het begin van een vormdip? De wedstrijd PSV Eindhoven-Sevilla FC op tv belooft in ieder geval een echte kraker te worden.

  PSV – Sevilla op Veronica

  De Europa League wedstrijd tussen PSV en Sevilla is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Veronica naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma PSV-Sevilla bij Veronica:
  • donderdag 24 februari 2023
  • 18:45 uur, PSV -Sevilla (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Veronica. Na afloop zijn er interviews en analyses op Veronica.
  Voetbal bij Veronica: Veronica heeft in Nederland de uitzendrechten op de Europa League. Veronica heeft de tv-rechten op het zogenaamde A-pakket van de Europa League. Dit betekent dat Veronica de mooiste Europa League wedstrijden in Nederland mag uitzenden. Uiteraard kiest Veronica voor de wedstrijden van de Nederlandse clubs in de UEFA Europa League. Dit zijn Ajax, PSV en Feyenoord. Deze wedstrijden worden dus live op Veronica uitgezonden. Bovendien is er een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien. Na afloop van de Europa League duels kijk je tenslotte ook nog naar uitgebreide analyses en interviews.

  Europa League op tv

  De match tussen PSV en Sevilla is een wedstrijd in de Europa League. De UEFA Europa League is na de Champions League het mooiste Europese voetbaltoernooi. Bovendien spelen er vaak veel Nederlandse clubs in de Europa League. Nu zitten Feyenoord, Ajax en PSV nog in het toernooi. Het toernooi is aangekomen bij een play-off ronde. Dit is de ronde voordat de achtste finales van de Europa League beginnen. Feyenoord is al geplaatst voor de achtste finales, dus zij komen niet in actie in deze ronde. Voor Ajax en PSV is het erop of eronder in de play-off ronde van de Europa League. Andere grote clubs die nog in de Europa League zitten zijn Juventus, Barcelona, AS Roma en Manchester United. Het belooft een mooie speelronde in de Europa League te worden. De Europa League wedstrijden zijn live bij Veronica en ESPN te volgen op tv. Daarnaast zijn er livestreams beschikbaar.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Europa League wordt onder andere uitgezonden op Veronica. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Europa League wedstrijd tussen PSV en Sevilla is vanaf 18:45 uur live te zien op Veronica.

  PSV – Sevilla bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je PSV-Sevilla op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd PSV – Sevilla kijk je op Veronica.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  PSV – Sevilla bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen PSV en Sevilla uit de Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS PSV – Sevilla kijken

  Wil je gratis naar PSV tegen Sevilla kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om PSV-Sevilla gratis te bekijken. De wedstrijd tussen PSV en Sevilla in de Europa League is te zien op Veronica.

  Livestream PSV – Sevilla (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen PSV en Sevilla via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting PSV – Sevilla kijken

  De samenvatting van PSV – Sevilla kijken? Wil je de wedstrijd tussen PSV en Sevilla nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden op Veronica. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is PSV – Sevilla op tv?

  Op welke zender kijk je de Europa League wedstrijd tussen PSV – Sevilla? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op Veronica. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is PSV – Sevilla op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast PSV vs Sevilla zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd PSV-Sevilla:
  Wanneer is de PSV – Sevilla livestream?

  De Europa League wedstrijd tussen PSV en Sevilla wordt gespeeld op donderdag 24 februari 2023.

  Hoe laat is PSV – Sevilla op tv?

  De wedstrijd tussen PSV en Sevilla begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt PSV – Sevilla live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen PSV uit Eindhoven, Nederland en Sevilla (Sevilla), Spanje wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt PSV – Sevilla via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen PSV en Sevilla wordt uitgezonden op Veronica.

  Op welke zender kan ik PSV – Sevilla kijken?

  Je kijkt PSV – Sevilla op Veronica.

  Kan ik gratis naar PSV en Sevilla op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Veronica in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar PSV – Sevilla kunt kijken.

  Kan ik PSV – Sevilla ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast PSV -Sevilla zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *