Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » PSV – Rangers FC op tv | Champions League

PSV – Rangers FC op tv | Champions League

  PSV – Rangers FC op tv kijken? Op woensdag 24 augustus 2022 om 21:00 uur spelen PSV en Rangers FC tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PSV: Philips Stadion. Wil je de wedstrijd PSV (Nederland) – Rangers FC (Schotland) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op RTL 7. De wedstrijd wordt gespeeld voor 36,500 toeschouwers. In het Philips Stadion nemen PSV (Nederland, Eindhoven) en Rangers FC (Schotland, Glasgow) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: PSV – Rangers FC op tv.
  • Wanneer: woensdag 24 augustus 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Philips Stadion, het stadion van PSV.
  • Uitgezonden op: RTL 7 & Ziggo Sport Voetbal
  PSV - Rangers FC op tv

  PSV – Rangers FC op tv

  Wil je PSV – Rangers FC op tv kijken? De wedstrijd tussen PSV uit Nederland en Rangers FC uit Schotland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op RTL 7 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.

  • PSV – Rangers FC op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing PSV – Rangers FC
  • 21:00 uur : PSV – Rangers FC LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing PSV – Rangers FC

  Over PSV-Rangers FC op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen PSV en Rangers FC:

  • PSV staat op dit momentderde in de Eredivisie.
  • Rangers FC staat op dit moment tweede in de Scottish Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van PSV: “Philips Stadion” (36,500 toeschouwers).
  • De thuisclub is PSV uit Nederland. PSV komt uit Eindhoven in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • De uitclub is Rangers FC uit Schotland. PSV komt uit Glasgow in Schotland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Scottish Premier League.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.

  Nadat PSV in de uitwedstrijd in Glasgow met 2-2 gelijk heeft gespeeld, kunnen ze het nu in eigen huis afmaken. Daarvoor moeten de Eindhovenaren zien te winnen van Rangers FC. Saillant detail is dat Giovanni van Bronckhorst de coach is van Rangers FC (voorheen Glasgow Rangers). De verwachting is dat het Philips Stadion volledig is uitverkocht. Kan PSV zich voor de eigen fans plaatsen voor de groepsfase van de Champions League?

  PSV – Rangers FC op RTL 7

  De Champions League wedstrijd tussen PSV en Rangers FC is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op RTL 7 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma PSV-Rangers FC bij RTL 7:

  • woensdag 24 augustus 2022
  • 21:00 uur, PSV -Rangers FC (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij RTL 7. Na afloop zijn er interviews en analyses op RTL 7.

  Voetbal bij RTL 7:

  Op RTL 7 kijk je de wedstrijd in de voorronde van de Champions League live. RTL 7 besteedt uitgebreid aandacht aan al het Champions League voetbal. Natuurlijk horen daar ook de Champions League kwalificatie wedstrijden van PSV bij. Bovendien kijk je bij RTL 7 naar een uitgebreide voor- en nabeschouwing. Tenslotte zullen er na afloop van de wedstrijd interviews en analyses te zien zijn.

  Champions League op tv

  De match tussen PSV en Rangers FC is een wedstrijd in de Champions League. De laatste voorronde van de UEFA Champions League is daar. PSV staat al met één been in de poulefase van de Champions League, maar zal daarvoor nog wel van Rangers FC moeten winnen. De UEFA Champions League is de beste en meest prestigieuse Europese competitie. Alle grote clubs willen graag in de CL spelen.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op RTL 7. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Champions League wedstrijd tussen PSV en Rangers FC is vanaf 21:00 uur live te zien op RTL 7.

  PSV – Rangers FC bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je PSV-Rangers FC op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig.

  De wedstrijd PSV – Rangers FC kijk je op RTL 7.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  PSV – Rangers FC bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen PSV en Rangers FC uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS PSV – Rangers FC kijken

  Wil je gratis naar PSV tegen Rangers FC kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om PSV-Rangers FC gratis te bekijken. De wedstrijd tussen PSV en Rangers FC in de Champions League is te zien op RTL 7.

  Livestream PSV – Rangers FC (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen PSV en Rangers FC via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting PSV – Rangers FC kijken

  De samenvatting van PSV – Rangers FC kijken? Wil je de wedstrijd tussen PSV en Rangers FC nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op RTL 7. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is PSV – Rangers FC op tv?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig.

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast PSV vs Rangers FC zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd PSV-Rangers FC:

  Wanneer is PSV – Rangers FC op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen PSV en Rangers FC wordt gespeeld op woensdag 24 augustus 2022.

  Hoe laat is PSV – Rangers FC op tv?

  De wedstrijd tussen PSV en Rangers FC begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt PSV – Rangers FC live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen PSV uit Eindhoven, Nederland en Rangers FC (Glasgow), Schotland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt PSV – Rangers FC uitgezonden?

  De wedstrijd tussen PSV en Rangers FC wordt uitgezonden op RTL 7.

  Op welke zender kan ik PSV – Rangers FC kijken?

  Je kijkt PSV – Rangers FC op RTL 7.

  Kan ik gratis naar PSV en Rangers FC op tv kijken?

  Bij sommige providers zit RTL 7 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar PSV – Rangers FC kunt kijken.

  Kan ik PSV – Rangers FC ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast PSV -Rangers FC zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *