Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » PSV – PEC Zwolle op tv | Livestream en online kijken

PSV – PEC Zwolle op tv | Livestream en online kijken

  Thuis – Uit op tv kijken? Op zondag 12 november 2023 wordt de wedstrijd tussen PSV en PEC Zwolle in de Eredivisie gespeeld. PSV – PEC Zwolle is live op tv te zien. PSV–PEC Zwolle begint om 12:15 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 2. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen Boeren en De Blauwvingers. De wedstrijd wordt gespeeld in het Philips Stadion, het stadion van PSV.
  PSV - PEC Zwolle op tv

  Thuis – Uit op tv

   • Wedstrijd op tv: PSV-PEC Zwolle LIVE.
   • Locatie: het Philips Stadion (35,000 toeschouwers).
   • Speelronde: 12 van de 34.
   • Datum: zondag 12 november 2023.
   • Aftrap: 12:15 uur.
   • Uitslag laatste ontmoeting: 3-1 (16 oktober 2021).
  PSV – PEC op tv is een duel waarbij PSV natuurlijk de grote favoriet is. Toch hebben de Eindhovenaren een zware Champions League wedstrijd in de benen. Kan PEC Zwolle op bezoek in Eindhoven gebruik maken van de vermoeidheid bij PSV? Of is PSV in het eigen Philips Stadion toch een maatje te groot voor PEC? Het belooft in ieder geval een leuk duel te worden. Wij denken dat PSV een maatje te groot is voor PEC Zwolle. Toch verwachten we geen enorm grote uitslag. Zeker gezien het drukke programma van PSV zullen de Eindhovenaren niet vol gas gaan geven. Wij denken dat PSV met 2-0 of 3-0 wel genoegen neemt. PSV neemt het in deze speelronde op tegen PEC Zwolle. De Eindhovenaren wonnen afgelopen week in de Champions League in een belangrijk duel tegen RC Lens. Daardoor is PSV weer volop in de strijd voor overwintering in de UEFA Champions League. In de Eredivisie heeft PSV nog steeds niets te vrezen. Als ongeslagen koploper staat nu de op papier eenvoudige wedstrijd tegen PEC Zwolle op het programma. Toch zal PSV moeten waken voor onderschatting. Bovendien doet PEC het de laatste weken uitstekend. PEC Zwolle doet de laatste weken goede zaken in de Eredivisie. De “Blauwvingers” zijn al drie wedstrijden op rij ongeslagen. Daarnaast werd er op bezoek bij Vitesse gelijkgespeeld. Toch was er de afgelopen wel een klein smetje op de resultaten bij PEC. De bekerwinnaar van 2014 verloor dit jaar namelijk in het KNVB bekertoernooi al in de tweede ronde van de amateurs van AFC. Nu moet PEC op bezoek bij het nog ongeslagen PSV. De Zwollenaren zullen dan ook voor een gelijkspel gaan.

  Hoe laat is PSV – PEC Zwolle op tv?

  Hoe laat is de wedstrijd PSV – PEC Zwolle vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen PSV en PEC Zwolle begint vandaag om 12:15 uur. Om 11:45 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over PSV – PEC Zwolle. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 14:15 uur de nabeschouwing van PSV – PEC Zwolle. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van PSV – PEC Zwolle te zien.

  Waar wordt PSV – PEC Zwolle uitgezonden?

  De wedstrijd PSV – PEC Zwolle wordt live uitgezonden op ESPN 2. ESPN 2 is het tweede kanaal van sportzender ESPN. De wedstrijden op ESPN 2 zijn niet gratis te bekijken. In tegenstelling tot ESPN 1 heb je voor ESPN 2 t/m 4 een abonnement nodig op ESPN Compleet. Dit kun je eenvoudig afsluiten bij iedere grote provider. Gratis tip: Black Friday komt eraan, een goed moment om de ESPN aanbiedingen bij jouw provider in de gaten te houden.

  TV-gids: programma PSV – PEC Zwolle

  De TV-gids voor PSV – PEC Zwolle op zondag 12 november 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van PSV – PEC Zwolle op tv begint om 12:15 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van PSV – PEC Zwolle op tv:
  TijdWatZender
  11:45 uurVoorbeschouwingESPN 2
  12:15 uurPSV – PEC Zwolle LIVEESPN 2
  14:15uurNabeschouwingESPN 2
  Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uurSamenvatting PSV – PEC Zwolle en andere EredivisiewedstrijdenNPO 1
  Programma PSV – PEC Zwolle op tv

  Op welke zender is PSV – PEC Zwolle?

  De wedstrijd tussen PSV en PEC Zwolle is te zien op ESPN 2. De voorbeschouwing op ESPN 2 begint om 11:45 uur. Vervolgens is om 12:15 uur de wedstrijd PSV – PEC Zwolle LIVE te zien op ESPN 2. Vanuit het Philips Stadion wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 2.

  Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

  Hieronder zie je per provider op welk kanaal PSV – PEC Zwolle uitgezonden wordt:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN222>>>
  Ziggo422>>>
  Odido (T-Mobile)151>>>
  Canal Digitaal402>>>
  Online.nl402>>>
  Youfone410>>>

  PSV -PEC Zwolle online kijken (Livestream)

  Wil je de wedstrijd tussen PSV en PEC Zwolle via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen PSV en PEC Zwolle kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van PSV – PEC Zwolle op zondag 12 november 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  PSV VS PEC Zwolle

  De wedstrijd tussen PSV en PEC Zwolle is een duel in speelronde Philips Sport Vereniging van de Eredivisie. PSV staat op dit moment 1e in de Eredivisie. PEC Zwolle staat op de 8e plek in de competitie. De clubtopscorers van PSV en PEC Zwolle zijn Luuk de Jong met 9 goals (PSV) en Lennart Thy met 3 goals (PEC Zwolle). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over PSV en PEC Zwolle:

  Over PSV

   • PSV | Philips Sport Vereniging
   • Bijnaam: “Boeren”
   • Plaats: Eindhoven
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand in de Eredivisie: 1e
   • Trainer: Peter Bosz
   • Topscorer: Luuk de Jong met 9 doelpunt(en)).

  Over PEC Zwolle

   • PEC Zwolle | Prins Hendrik Ende Desespereert Nimmer Combinatie Zwolle
   • Bijnaam: “De Blauwvingers”
   • Plaats: Zwolle
   • Clubkleuren: Blauw en wit
   • Stand in de Eredivisie: 8e
   • Trainer: Johnny Jansen
   • Topscorer: Lennart Thy met 3 doelpunt(en)).

  FAQ | Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt PSV – PEC Zwolle uitgezonden?

  Je kijkt PSV – PEC Zwolle op ESPN 2.

  Wanneer is PSV – PEC Zwolle?

  PSV – PEC Zwolle wordt gespeeld op zondag 12 november 2023.

  Hoe laat begint PSV – PEC Zwolle?

  PSV – PEC Zwolle begint om 12:15 uur. Om 11:45 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je PSV – PEC Zwolle live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen PSV en PEC Zwolle wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Kun je PSV – PEC Zwolle online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van PSV – PEC Zwolle beschikbaar.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *