Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » PSV – NEC op tv

PSV – NEC op tv

PSV – NEC op tv kijken? Op zaterdag 16 september 2023 om 20:00 uur spelen PSV en NEC tegen elkaar in speelronde 5 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PSV: het Philips Stadion. Wil je de wedstrijd PSV – NEC live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 1. Voor het oog van 35,119 toeschouwers in het Philips Stadion nemen PSV en NEC het tegen elkaar op. PSV-NEC is live op tv te zien op ESPN 1. De aftrap is om 20:00 uur. Om 19:35 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
PSV - NEC op tv

PSV – NEC op tv

  • Wat: PSV-NEC op tv
  • Datum: zaterdag 16 september 2023
  • Tijd: 20:00 uur
  • Waar:het Philips Stadion, Eindhoven
  • Zender: ESPN 1
De Eredivisie wedstrijd tussen PSV uit Eindhoven en NEC uit Nijmegen wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt PSV – NEC op het kanaal: ESPN 1. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 1.

Programma PSV – NEC op tv

  • Wedstrijd op tv: PSV-NEC LIVE.
  • Speelronde: 5 van de 34.
  • Datum: zaterdag 16 september 2023.
  • Voorbeschouwing: 19:35 uur.
  • Aftrap: 20:00 uur.
  • Nabeschouwing: 22:05 uur.
Na afloop van de PSV-NEC live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van PSV – NEC, analyses en interviews

PSV – NEC kijken

De wedstrijd tussen PSV en NEC op zaterdag 16 september 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
PSV - NEC bij Canal Digitaal
PSV - NEC Online.nl
PSV - NEC Ziggo
PSV - NEC KPN
PSV - NEC Youfone
PSV - NEC T-Mobile

Over PSV – NEC

 • Uitslag laatste wedstrijd PSV-NEC: 3-0 (30 oktober 2022) .
De wedstrijd tussen PSV Eindhoven en NEC Nijmegen is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 5 van de 34 in de Eredivisie. PSV – NEC op tv belooft een leuke wedstrijd te worden. Bij PSV zijn er veel spelers teruggekeerd van de interlandperiode. Er kan dus wel wat vermoeidheid in de ploeg zitten. Bovendien speelt PSV op 20 september alweer tegen Arsenal in de Champions League. Ook daar zal rekening mee gehouden worden. Er zijn voor NEC dus wel wat kansen op bezoek bij PSV. Toch verwachten we dat PSV voor NEC een maatje te groot is. Onze voorspelling van PSV – NEC: 3-1.

Speelronde 5

Speelronde 5 van de 34 is een hele interessante. Na een korte pauze in verband met interlands wordt de Eredivisie weer hervat. Veel spelers komen terug van interlandverplichtingen en kunnen hierdoor natuurlijk enigszins vermoeid zijn. Bovendien staan er meteen een aantal prachtige wedstrijden op het programma. Zo krijgt FC Twente dit weekend Ajax op bezoek. Feyenoord speelt daarentegen voor het eigen Legioen tegen sc Heerenveen. Als klap op de vuurpijl staat dit weekend de IJsselderby tussen PEC Zwolle en Go Ahead Eagles op het programma. Het belooft dus een prachtige speelronde te worden in de Eredivisie.

Over PSV

  • PSV Eindhoven
  • Bijnaam: “Boeren”
  • Plaats: Eindhoven
  • Clubkleuren: Rood en wit
  • Stand op de ranglijst: 2e
  • Trainer : Peter Bosz
  • Topscorer: Noa Lang (2 doelpunt(en)).
PSV neemt het in eigen huis op tegen NEC. In het Philips Stadion maakt PSV zich op voor de wedstrijd tegen NEC. De verwachting is natuurlijk dat PSV gaat winnen. De Eindhovenaren hebben tot nu toe alle wedstrijden nog gewonnen in het seizoen 23/24. Die goede reeks zal PSV willen doorzetten. Trainer Peter Bosz zal hopen op een ruime voorsprong in de eerste helft. Dan kan hij in de tweede helft eventueel al wat spelers sparen in aanloop naar de Champions League wedstrijd van aankomende week. Op woensdag moet PSV dan namelijk in de poulefase van de UEFA Champions League op bezoek bij Arsenal. PSV hoopt dus op een niet al te zware wedstrijd tegen NEC.

Over NEC

  • NEC Nijmegen
  • Bijnaam: “Nijmegen Eendracht Combinatie”
  • Plaats: Nijmegen
  • Clubkleuren: Rood, groen en zwart
  • Stand op de ranglijst: 13e
  • Trainer: Rogier Meijer
  • Topscorer Koki Ogawa( 2 doelpunt(en)).
NEC moet dit weekend afreizen naar Eindhoven voor het duel tegen PSV. Tot nu toe zijn de wedstrijden van NEC in de Eredivisie heel spannend gebleken. Wedstrijden met veel goals, spanning tot de laatste minuut en veel strijd en passie zijn haast gegarandeerd bij de wedstrijden van NEC dit seizoen. In de eerste vier wedstrijden vielen in totaal al 15 doelpunten. Extra reden dus om naar NEC op tv te kijken.

PSV – NEC bij ESPN 1

PSV-NEC is live op tv te zien op ESPN 1. ESPN 1 is de gratis zender van ESPN. Je kijkt tegenwoordig bij iedere provider gratis naar het open kanaal van ESPN. De gratis zender van ESPN wordt ook wel ESPN Basis genoemd. Op de gratis ESPN zender kijk je naar vooraf geselecteerde wedstrijden. Je kunt op de gratis ESPN zender dus niet alle wedstrijden kijken. Zo zijn dit weekend Twente-Ajax, Feyenoord-Heerenveen en PEC-Go Ahead Eagles niet gratis te zien op ESPN 1. Daarvoor heb je ESPN Compleet nodig. De wedstrijd van NEC tegen PSV is daarentegen wél gratis te zien op ESPN 1. Je kijkt PSV Eindhoven-NEC Nijmegen op de ESPN 1. Je vindt ESPN 1 op de volgende kanalen bij alle providers:
ProviderZenderLive kijken
KPN14 en 221>>>
Ziggo18 en 421>>>
Odido (T-Mobile)150>>>
Canal Digitaal401>>>
Online.nl21>>>
Youfone401>>>

Livestream PSV – NEC (Online kijken)

Wil je de wedstrijd tussen PSV en NEC via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen PSV en NEC kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van PSV – NEC op zaterdag 16 september 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Samenvatting PSV – NEC

De wedstrijd tussen PSV – NEC op tv wordt gespeeld op zaterdag 16 september 2023. De aftrap is om 20:00 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het Philips Stadion. Er is plek voor 35,119 toeschouwers. Om 19:35 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 22:05 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. PSV – NEC is de een wedstrijd in speelronde 5 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 1.

Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt PSV – NEC uitgezonden?

Je kijkt PSV – NEC op ESPN 1.

Wanneer is PSV – NEC?

PSV – NEC wordt gespeeld op zaterdag 16 september 2023.

Hoe laat begint PSV – NEC?

PSV – NEC begint om 20:00 uur. Om 19:35 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je PSV – NEC live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen PSV – NEC wordt live uitgezonden op ESPN 1.

Kun je PSV – NEC online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van PSV – NEC beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *