Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » PSV – Heracles Almelo op tv | Eredivisie

PSV – Heracles Almelo op tv | Eredivisie

  • door
PSVHeracles Almelo op tv kijken of streamen? Op vrijdag 16 februari 2024 om 20:00 uur spelen PSV en Heracles Almelo tegen elkaar in de Eredivisie. Je kunt PSV – Heracles Almelo op meerdere manieren live kijken:
  • Op TV op ESPN 2.
  • Via een livestream.
  • Online kijken op je pc, laptop, telefoon of tablet.
PSV - Heracles Almelo op tv

PSV – Heracles Almelo op tv

 
Datum Tijd Wedstrijd Zender
vrijdag 16 februari 2024 20:00 uur PSV – Heracles Almelo ESPN 2
Je kunt PSV – Heracles Almelo op tv kijken. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 2. De aftrap van PSV – Heracles Almelo is om 20:00. Voorafgaand aan het duel tussen PSV en Heracles Almelo is er een voorbeschouwing te zien. Deze begint om 19:30 uur. Vanaf 22:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews van de wedstrijd tussen PSV en Heracles Almelo. Programma PSV – Heracles Almelo op tv en livestream:
  • 19:30 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : PSV – Heracles Almelo LIVE
  • 22:00 uur: nabeschouwing met interviews, analyses en hoogtepunten.

PSV – Heracles Almelo bij ESPN

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Ook de Eredivisie-wedstrijd tussen PSV en Heracles Almelo is te zien op ESPN. PSV – Heracles Almelo wordt uitgezonden op ESPN 2. ESPN 2 is de tweede zender van ESPN Compleet. Om ESPN 2 te kunnen kijken heb je een abonnement op ESPN Compleet nodig. Dan kijk je naast het gratis ESPN 1 ook naar ESPN 2, 3 en 4. Op die manier hoef je dus geen Eredivisie wedstrijd meer te missen. Bovendien kijk je dan ook naar veel programma’s en interessante documentaires rondom voetbal.

(Gratis) livestream PSV – Heracles Almelo

Wil je PSV – Heracles Almelo streamen? Je kunt PSV – Heracles Almelo ook via een gratis livestream kijken. De wedstrijd is bij alle grote providers te streamen. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 2. Je kunt de PSV – Heracles Almelo gratis streamen als deze op ESPN 1 wordt uitgezonden. Voor ESPN 2, 3 en 4 moet je een abonnement op ESPN Compleet hebben.
  • Wedstrijden op ESPN 1: gratis livestream.
  • Wedstrijden op ESPN 2/3/4: betaalde livestream.

PSV – Heracles Almelo kijken; over de wedstrijd

De wedstrijd tussen PSV en Heracles Almelo in de Eredivisie wordt gespeeld op vrijdag 16 februari 2024 om 20:00 uur. Het duel wordt gespeeld in het Philips Stadion, het stadion van PSV. Bij de wedstrijd kunnen 35,000 aanwezig zijn. PSV neemt het vandaag in eigen huis op tegen Heracles Almelo. Eerder dit jaar won PSV met maar liefst 0-6 op bezoek bij Heracles. Nu zal PSV weer voor een monsterzege gaan. Toch moet PSV waken voor onderschatting. Vorig jaar eindigde PSV – Heracles Almelo namelijk in een 1-1 gelijkspel. Bovendien moet PSV rekening houden met de Champions League wedstrijd van a.s. dinsdag tegen Borussia Dortmund. PSV – Heracles is te zien op ESPN 2.  

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd PSV-Heracles Almelo:
Wanneer is PSV – Heracles Almelo op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen PSV en Heracles Almelo wordt gespeeld op vrijdag 16 februari 2024.

Hoe laat is PSV – Heracles Almelo op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen PSV en Heracles Almelo is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt PSV – Heracles Almelo live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen PSV (Eindhoven) en Heracles Almelo (Almelo) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt PSV – Heracles Almelo uitgezonden?

De wedstrijd tussen PSV en Heracles Almelo wordt uitgezonden op ESPN 2.

Op welke zender kan ik PSV – Heracles Almelo kijken?

Je kijkt PSV – Heracles Almelo op ESPN 2.

Kan ik gratis naar PSV en Heracles Almelo op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar PSV – Heracles Almelo kunt kijken.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast PSV -Heracles Almelo zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *