Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » PSV – Heerenveen op tv | Livestream en online kijken

PSV – Heerenveen op tv | Livestream en online kijken

Thuis – Uit op tv kijken? Op donderdag 7 december 2023 wordt de wedstrijd tussen PSV en Heerenveen in de Eredivisie gespeeld. PSV – Heerenveen is live op tv te zien. PSV–Heerenveen begint om 18:45 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 2. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen Boeren en De Superfriezen. De wedstrijd wordt gespeeld in het Philips Stadion, het stadion van PSV.
PSV - Heerenveen op tv

Thuis – Uit op tv

  • Wedstrijd op tv: PSV-Heerenveen LIVE.
  • Locatie: het Philips Stadion (35,000 toeschouwers).
  • Speelronde: 15 van de 34.
  • Datum: donderdag 7 december 2023.
  • Aftrap: 18:45 uur.
  • Uitslag laatste ontmoeting: 3-3 (21 mei 2023).
PSV – Heerenveen op tv wordt een leuke wedstrijd. Het duel wordt al op donderdag gespeeld. Beide clubs zijn de laatste weken in vorm, al is de vorm van PSV natuurlijk fenomenaal. Toch zal iedereen terugdenken aan die wedstrijd van vorig seizoen. Toen werd het in het Philips Stadion namelijk 3-3. In de slotfase poetste PSV toen een 1-3 achterstand weg. De wedstrijd van vorig jaar zal Heerenveen dus vertrouwen geven voor het duel tegen PSV. PSV won ook afgelopen week de topper tegen Feyenoord. Daardoor is PSV na 14 wedstrijden nog steeds zonder verliespunten de koploper in de Eredivisie. Nu al is PSV zeker van het feit dat ze “winterkampioen” zijn. Bovendien heeft PSV de aanval geopend op een prachtig record. In het seizoen 87/88 won PSV 17 wedstrijden op rij vanaf het begin van de competitie. Kan PSV de jacht op dit record doorzetten door te winnen van sc Heerenveen? sc Heerenveen heeft de stijgende lijn ook weer te pakken. Na drie prima overwinningen op rij (tegen Vitesse, Fortuna en Almere City) staan de Friezen nu op een knappe zevende plek. De verschillen op de ranglijst zijn echter klein. Nu staat voor Heerenveen de lastige uitwedstrijd tegen PSV op het programma. De Friezen zullen tegen het ongeslagen PSV tevreden zijn met een gelijkspel. Of dat ook gaat lukken is natuurlijk nog maar de vraag.

Hoe laat is PSV – Heerenveen op tv?

Hoe laat is de wedstrijd PSV – Heerenveen vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen PSV en Heerenveen begint vandaag om 18:45 uur. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over PSV – Heerenveen. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 20:45 uur de nabeschouwing van PSV – Heerenveen. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van PSV – Heerenveen te zien.

Waar wordt PSV – Heerenveen uitgezonden?

De wedstrijd PSV – Heerenveen wordt live uitgezonden op ESPN 2. ESPN 2 is het twee kanaal van ESPN. In Nederland heeft ESPN de uitzendrechten voor de Eredivisie. Dit betekent dat de Eredivisiewedstrijden live te zien zijn op één van de vier kanalen van ESPN. In tegenstelling tot ESPN 1 is ESPN 2 niet gratis te bekijken. Je hebt een abonnement nodig op ESPN Compleet. Er is daarentegen ook goed nieuws. Er zijn op dit moment veel aanbiedingen op ESPN Compleet. Een goede reden dus om ESPN 2 voor dit weekend af te sluiten.

TV-gids: programma PSV – Heerenveen

De TV-gids voor PSV – Heerenveen op donderdag 7 december 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van PSV – Heerenveen op tv begint om 18:45 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van PSV – Heerenveen op tv:
Tijd Wat Zender
18:15 uur Voorbeschouwing ESPN 2
18:45 uur PSV – Heerenveen LIVE ESPN 2
20:45uur Nabeschouwing ESPN 2
Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uur Samenvatting PSV – Heerenveen en andere Eredivisiewedstrijden NPO 1
Programma PSV – Heerenveen op tv

Op welke zender is PSV – Heerenveen?

De wedstrijd tussen PSV en Heerenveen is te zien op ESPN 2. De voorbeschouwing op ESPN 2 begint om 18:15 uur. Vervolgens is om 18:45 uur de wedstrijd PSV – Heerenveen LIVE te zien op ESPN 2. Vanuit het Philips Stadion wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 2.

Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

Hieronder zie je per provider op welk kanaal PSV – Heerenveen uitgezonden wordt:
ProviderZenderLive kijken
KPN222>>>
Ziggo422>>>
Odido (T-Mobile)151>>>
Canal Digitaal402>>>
Online.nl402>>>
Youfone410>>>

PSV -Heerenveen online kijken (Livestream)

Wil je de wedstrijd tussen PSV en Heerenveen via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen PSV en Heerenveen kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van PSV – Heerenveen op donderdag 7 december 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

PSV VS Heerenveen

De wedstrijd tussen PSV en Heerenveen is een duel in speelronde Philips Sport Vereniging van de Eredivisie. PSV staat op dit moment 1e in de Eredivisie. Heerenveen staat op de 8e plek in de competitie. De clubtopscorers van PSV en Heerenveen zijn Luuk de Jong met 10 goals (PSV) en Osame Sahraoui met 4 goals (Heerenveen). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over PSV en Heerenveen:

Over PSV

  • PSV | Philips Sport Vereniging
  • Bijnaam: “Boeren”
  • Plaats: Eindhoven
  • Clubkleuren: Rood en wit
  • Stand in de Eredivisie: 1e
  • Trainer: Peter Bosz
  • Topscorer: Luuk de Jong met 10 doelpunt(en)).

Over Heerenveen

  • Heerenveen | Sportclub Heerenveen (sc Heerenveen)
  • Bijnaam: “De Superfriezen”
  • Plaats: Heerenveen
  • Clubkleuren: Blauw en wit
  • Stand in de Eredivisie: 8e
  • Trainer: Kees van Wonderen
  • Topscorer: Osame Sahraoui met 4 doelpunt(en)).

FAQ | Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt PSV – Heerenveen uitgezonden?

Je kijkt PSV – Heerenveen op ESPN 2.

Wanneer is PSV – Heerenveen?

PSV – Heerenveen wordt gespeeld op donderdag 7 december 2023.

Hoe laat begint PSV – Heerenveen?

PSV – Heerenveen begint om 18:45 uur. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je PSV – Heerenveen live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen PSV en Heerenveen wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Kun je PSV – Heerenveen online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van PSV – Heerenveen beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *