Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » PSV – Fortuna Sittard op tv

PSV – Fortuna Sittard op tv

  PSV – Fortuna Sittard op tv kijken? Op zaterdag 21 oktober 2023 om 18:45 uur spelen PSV en Fortuna Sittard tegen elkaar in speelronde 9 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PSV: het Philips Stadion. Wil je de wedstrijd PSV – Fortuna Sittard live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 35,000 toeschouwers in het Philips Stadion nemen PSV en Fortuna Sittard het tegen elkaar op. PSV-Fortuna Sittard is live op tv te zien op ESPN 2. De aftrap is om 18:45 uur. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
  PSV - Fortuna Sittard op tv

  PSV – Fortuna Sittard op tv

   • Wat: PSV-Fortuna Sittard op tv
   • Datum: zaterdag 21 oktober 2023
   • Tijd: 18:45 uur
   • Waar: het Philips Stadion, Eindhoven
   • Zender: ESPN 2
  De Eredivisie wedstrijd tussen PSV uit Eindhoven en Fortuna Sittard uit Sittard wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt PSV – Fortuna Sittard op het kanaal: ESPN 2. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 2.

  Programma PSV – Fortuna Sittard op tv

   • Wedstrijd op tv: PSV-Fortuna Sittard LIVE.
   • Speelronde: 9 van de 34.
   • Datum: zaterdag 21 oktober 2023.
   • Voorbeschouwing: 18:15 uur.
   • Aftrap: 18:45 uur.
   • Nabeschouwing: 20:45 uur.
  Na afloop van de PSV-Fortuna Sittard live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van PSV – Fortuna Sittard, analyses en interviews

  PSV – Fortuna Sittard kijken

  De wedstrijd tussen PSV en Fortuna Sittard op zaterdag 21 oktober 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:

  Over PSV – Fortuna Sittard

  • Uitslag laatste wedstrijd PSV-Fortuna Sittard: 2-1 (14-05-2023) .
  De wedstrijd tussen Philips Sport Vereniging en Fortuna Sittard is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 9 van de 34 in de Eredivisie. PSV – Fortuna Sittard op tv kan maar zo eens een doelpuntenfestijn worden. PSV speelt namelijk waanzinnig goed en scoort makkelijk. Fortuna daarentegen zit in een mindere fase en krijgt bovendien veel goals tegen de laatste weken. Wij denken dan ook dat PSV-Fortuna wel eens in een grote uitslag kan eindigen. Gaat PSV in de wedstrijd tegen Fortuna vol gas geven en proberen veel goals te maken? Of weet Fortuna de negatieve flow waar het in zet om te draaien? Bovendien moet PSV ook rekening houden met het drukke Europese programma. Het belooft een leuke wedstrijd te worden om live op tv te kijken. Onze voorspelling van PSV-Fortuna Sittard: 6-0.

  Speelronde 9

  Speelronde 9 van de Eredivisie is aangebroken. Ook in de negende speelronde zijn er weer een hoop mooie wedstrijden. De wedstrijden in speelronde negen worden gespeeld op zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2023. Er is dus geen vrijdagavond wedstrijd dit weekend. Er staan dit weekend een hoop mooie en beladen wedstrijden op het programma. Zo speelt AZ thuis tegen Heerenveen, moet Ajax op bezoek bij FC Utrecht en gaat Feyenoord op bezoek bij Vitesse. Bovendien wordt dit weekend de Twentse derby tussen Heracles Almelo en FC Twente gespeeld. Het belooft dus weer een prachtig Eredivisieweekend te worden met een hoop spektakel.

  Over PSV

   • Philips Sport Vereniging
   • Bijnaam: “Boeren”
   • Plaats: Eindhoven
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand op de ranglijst: 1e
   • Trainer : Peter Bosz
   • Topscorer: Luuk de Jong (7 doelpunt(en)).
  PSV is de koploper van de Eredivisie. De Eindhovenaren zijn bovendien niet zomaar koploper. Tot nu toe hebben ze alle wedstrijden nog weten te winnen. Bovendien kreeg PSV dit seizoen pas twee doelpunten tegen. Het gaat dus allemaal van een leien dakje bij PSV. Dit weekend krijgt PSV Fortuna Sittard op bezoek. Dat is natuurlijk een wedstrijd die PSV “gewoon” moet winnen. Kan PSV dit seizoen foutloos blijven? Of sluipt er onderschatting in de ploeg? De fans van PSV verwachten in ieder geval een overwinning tegen Fortuna.

  Over Fortuna Sittard

   • Fortuna Sittard
   • Bijnaam: “De Fortunezen”
   • Plaats: Sittard
   • Clubkleuren: Geel en groen
   • Stand op de ranglijst: 9e
   • Trainer: Danny Buijs
   • Topscorer Derou Duarte( 1 doelpunt(en)).
  Fortuna Sittard zit in een mindere fase. De ploeg uit Limburg heeft drie wedstrijden op rij verloren. Het programma van Fortuna Sittard zit dan ook wel iets tegen. Vorige week speelde Fortuna thuis tegen FC Twente en de week ervoor moest het elftal op bezoek bij AZ. Geen eenvoudige wedstrijden. Toch is er natuurlijk wel ruimte voor commentaar, beide duels werden ruim verloren; 4-0 tegen AZ en 3-0 tegen FC Twente. Ondanks de negende plek van Fortuna, is het doelsaldo maar liefst -7. Daar moet natuurlijk verandering in komen. Voor de wedstrijd tegen PSV is Belkheir geschorst. Hij kreeg tegen FC Twente de rode kaart.

  PSV – Fortuna Sittard bij ESPN 2

  PSV-Fortuna Sittard is live op tv te zien op ESPN 2. ESPN 2 is de tweede zender van sportkanaal ESPN. Hoewel ESPN 1 tegenwoordig gratis te zien is voor iedereen, is ESPN 2 dat niet. Je hebt een abonnement nodig op ESPN Compleet om ESPN 2 te ontvangen. Daar krijg je overigens wel een hoop voor terug. Naast Eredivisiewedstrijden kijk je op ESPN namelijk ook naar onder andere de Europa League, de Conference League en een aantal buitenlandse competities. Bovendien kijk je dit weekend op ESPN 2 naar PSV-Fortuna, Feyenoord-Vitesse en FC Utrecht-Ajax. Redenen genoeg dus om ESPN Compleet af te sluiten. Je kijkt Philips Sport Vereniging-Fortuna Sittard op de ESPN 2. Je vindt ESPN 2 op de volgende kanalen bij alle providers:
  Eredivisie bij KPNvoetbal
  ProviderZenderLive kijken
  KPN222>>>
  Ziggo422>>>
  Odido (T-Mobile)151>>>
  Canal Digitaal402>>>
  Online.nl402>>>
  Youfone410>>>

  Livestream PSV – Fortuna Sittard (Online kijken)

  Wil je de wedstrijd tussen PSV en Fortuna Sittard via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen PSV en Fortuna Sittard kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van PSV – Fortuna Sittard op zaterdag 21 oktober 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links: De Eredivisie is de hoogste voetbalcompetitie in Nederland. In de Eredivisie zitten 18 clubs en iedere club wil natuurlijk landskampioen worden. Ajax is tot nu toe het vaakst landskampioen geworden. Ook degraderen er twee clubs rechtstreeks uit de Eredivisie. Niemand wil dus op plek 17 of 18 eindigen aan het einde van het seizoen. Het seizoen 2023/2024 belooft weer een prachtig voetbaljaar te worden in de Eredivisie.

  Samenvatting PSV – Fortuna Sittard

  De wedstrijd tussen PSV – Fortuna Sittard op tv wordt gespeeld op zaterdag 21 oktober 2023. De aftrap is om 18:45 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het Philips Stadion. Er is plek voor 35,000 toeschouwers. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 20:45 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. PSV – Fortuna Sittard is de een wedstrijd in speelronde 9 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt PSV – Fortuna Sittard uitgezonden?

  Je kijkt PSV – Fortuna Sittard op ESPN 2.

  Wanneer is PSV – Fortuna Sittard?

  PSV – Fortuna Sittard wordt gespeeld op zaterdag 21 oktober 2023.

  Hoe laat begint PSV – Fortuna Sittard?

  PSV – Fortuna Sittard begint om 18:45 uur. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je PSV – Fortuna Sittard live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen PSV – Fortuna Sittard wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Kun je PSV – Fortuna Sittard online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van PSV – Fortuna Sittard beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *