Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » PSV – Feyenoord op tv | Eredivisie

PSV – Feyenoord op tv | Eredivisie

  • door
PSVFeyenoord op tv kijken of streamen? Op zondag 3 maart 2024 om 14:30 uur spelen PSV en Feyenoord tegen elkaar in de Eredivisie. Je kunt PSV – Feyenoord op meerdere manieren live kijken:
  • Op TV op ESPN 2.
  • Via een livestream.
  • Online kijken op je pc, laptop, telefoon of tablet.
PSV - Feyenoord op tv

PSV – Feyenoord op tv

 
Datum Tijd Wedstrijd Zender
zondag 3 maart 2024 14:30 uur PSV – Feyenoord ESPN 2
Je kunt PSV – Feyenoord op tv kijken. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 2. De aftrap van PSV – Feyenoord is om 14:30. Voorafgaand aan het duel tussen PSV en Feyenoord is er een voorbeschouwing te zien. Deze begint om 14:00 uur. Vanaf 16:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews van de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord. Programma PSV – Feyenoord op tv en livestream:
  • 14:00 uur, Voorbeschouwing
  • 14:30 uur : PSV – Feyenoord LIVE
  • 16:30 uur: nabeschouwing met interviews, analyses en hoogtepunten.

PSV – Feyenoord bij ESPN

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Ook de Eredivisie-wedstrijd tussen PSV en Feyenoord is te zien op ESPN. PSV – Feyenoord wordt uitgezonden op ESPN 2. ESPN 2 is de tweede zender van sportzender ESPN. In Nederland heeft ESPN de uitzendrechten op de Eredivisie. Daardoor worden de Eredivisiewedstrijden allemaal uitgezonden op ESPN. In totaal zijn er vier kanalen waardoor ESPN alle wedstrijden uit kan zender. Ook als deze op hetzelfde tijdstip gespeeld worden. ESPN 2 is niet zomaar gratis te zien. Je hebt een abonnement nodig op ESPN Compleet. Dit is eenvoudig bij alle providers af te sluiten. Uit ervaring kunnen we zeggen dat een abonnement op ESPN Compleet het meer dan waard is.

(Gratis) livestream PSV – Feyenoord

Wil je PSV – Feyenoord streamen? Je kunt PSV – Feyenoord ook via een gratis livestream kijken. De wedstrijd is bij alle grote providers te streamen. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 2. Je kunt de PSV – Feyenoord gratis streamen als deze op ESPN 1 wordt uitgezonden. Voor ESPN 2, 3 en 4 moet je een abonnement op ESPN Compleet hebben.
  • Wedstrijden op ESPN 1: gratis livestream.
  • Wedstrijden op ESPN 2/3/4: betaalde livestream.

PSV – Feyenoord kijken; over de wedstrijd

De wedstrijd tussen PSV en Feyenoord in de Eredivisie wordt gespeeld op zondag 3 maart 2024 om 14:30 uur. Het duel wordt gespeeld in het Philips Stadion, het stadion van PSV. Bij de wedstrijd kunnen 35,000 aanwezig zijn. PSV – Feyenoord is natuurlijk dé topper van dit weekend. De nummers één en twee van de Eredivisie nemen het tegen elkaar op in een onderling duel. Dat is voor de fans van beide clubs, maar ook voor de neutrale toeschouwer, natuurlijk iets om naar uit te kijken. PSV is dit seizoen nog ongeslagen en Feyenoord wil daar een eind aan maken en bovendien het gat met de koploper verkleinen. PSV wil daarentegen winnen om daardoor zo goed als zeker landskampioen te worden. Het belooft een prachtige wedstrijd te worden in het Philips Stadion. Onze voorspelling van PSV – Feyenoord: 3-1.  

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd PSV-Feyenoord:
Wanneer is PSV – Feyenoord op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen PSV en Feyenoord wordt gespeeld op zondag 3 maart 2024.

Hoe laat is PSV – Feyenoord op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord is om 14:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt PSV – Feyenoord live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen PSV (Eindhoven) en Feyenoord (Rotterdam) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt PSV – Feyenoord uitgezonden?

De wedstrijd tussen PSV en Feyenoord wordt uitgezonden op ESPN 2.

Op welke zender kan ik PSV – Feyenoord kijken?

Je kijkt PSV – Feyenoord op ESPN 2.

Kan ik gratis naar PSV en Feyenoord op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar PSV – Feyenoord kunt kijken.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast PSV -Feyenoord zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *