Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » PSV – FC Volendam op tv

PSV – FC Volendam op tv

  PSV – FC Volendam op tv kijken? Op zaterdag 30 september 2023 om 18:45 uur spelen PSV en FC Volendam tegen elkaar in speelronde 7 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PSV: het Philips Stadion. Wil je de wedstrijd PSV – FC Volendam live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 35,000 toeschouwers in het Philips Stadion nemen PSV en FC Volendam het tegen elkaar op. PSV-FC Volendam is live op tv te zien op ESPN 2. De aftrap is om 18:45 uur. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
  PSV - FC Volendam op tv

  PSV – FC Volendam op tv

   • Wat: PSV-FC Volendam op tv
   • Datum: zaterdag 30 september 2023
   • Tijd: 18:45 uur
   • Waar: het Philips Stadion, Eindhoven
   • Zender: ESPN 2
  De Eredivisie wedstrijd tussen PSV uit Eindhoven en FC Volendam uit Volendam wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt PSV – FC Volendam op het kanaal: ESPN 2. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 2.

  Programma PSV – FC Volendam op tv

   • Wedstrijd op tv: PSV-FC Volendam LIVE.
   • Speelronde: 7 van de 34.
   • Datum: zaterdag 30 september 2023.
   • Voorbeschouwing: 18:15 uur.
   • Aftrap: 18:45 uur.
   • Nabeschouwing: 20:45 uur.
  Na afloop van de PSV-FC Volendam live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van PSV – FC Volendam, analyses en interviews

  PSV – FC Volendam kijken

  De wedstrijd tussen PSV en FC Volendam op zaterdag 30 september 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
  PSV - FC Volendam bij Canal Digitaal
  PSV - FC Volendam Online.nl
  PSV - FC Volendam Ziggo
  PSV - FC Volendam KPN
  PSV - FC Volendam Youfone
  PSV - FC Volendam T-Mobile

  Over PSV – FC Volendam

  • Uitslag laatste wedstrijd PSV-FC Volendam: 7-1 (31 augustus 2022) .
  De wedstrijd tussen Philips Sport Vereniging en Football Club Volendam is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 7 van de 34 in de Eredivisie. PSV – FC Volendam op tv is een wedstrijd waarbij PSV natuurlijk de grote favoriet is. PSV verloor dit seizoen nog niet, terwijl FC Volendam dit seizoen nog niet won. Het kan dus maar zo eens een grote uitslag worden in het Philips Stadion. PSV is tot op het bot gemotiveerd om de goede lijn door te zetten, terwijl FC Volendam nog zoekende is naar de vorm. Wij verwachten dat dit PSV van Peter Bosz toch echt een paar maten te groot is voor FC Volendam. Dat maakt de wedstrijd voor de neutrale supporter wel weer leuk om live te kijken. We verwachten namelijk veel goals op tv bij PSV – Volendam. Onze voorspelling van PSV – FC Volendam: 6-0.

  Speelronde 7

  Speelronde 7 in de Eredivisie wordt gespeeld op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2023. Omdat er een midweekse speelronde was, is er geen vrijdagavondwedstrijd. Er zijn een aantal interessante wedstrijden deze speelronde. Zo is de Gelderse derby dit weekend. Daarin nemen N.E.C. en Vitesse het tegen elkaar op. Verder is de Rotterdamse stadsderby tussen Excelsior en Sparta. Twente-Heerenveen is ook een interessante wedstrijd. Het belooft dus weer een leuke speelronde te worden in de Nederlandse Eredivisie.

  Over PSV

   • Philips Sport Vereniging
   • Bijnaam: “Boeren”
   • Plaats: Eindhoven
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand op de ranglijst: 1e
   • Trainer : Peter Bosz
   • Topscorer: Luuk de Jong (6 doelpunt(en)).
  PSV gaat speelronde 7 dit weekend als koploper in. Alle zes de duels die PSV dit seizoen speelde in de Eredivisie, werden gewonnen. Bovendien werden de wedstrijden niet zomaar gewonnen. Het doelsaldo van PSV na zes duels is 20 goals voor en slechts 1 tegen. Dat is voor de Eindhovenaren natuurlijk iets om trots op te zijn. Ook plaatste PSV zich ten koste van Rangers FC voor de groepsfase van de UEFA Champions League. Het seizoen van PSV kan tot nu toe haast niet beter. Kan het elftal zich ook opladen voor een wedstrijd tegen de nummer één na laatst van de Eredivisie? Wij verwachten een doelpuntenfestijn. Een goede reden dus om PSV op tv te kijken.

  Over FC Volendam

   • Football Club Volendam
   • Bijnaam: “De Palingboeren”
   • Plaats: Volendam
   • Clubkleuren: Oranje en zwart
   • Stand op de ranglijst: 17e
   • Trainer: Matthias Kohler
   • Topscorer Robert Mühren( 2 doelpunt(en)).
  Voor FC Volendam zit het dit seizoen niet mee. Van de vijf gespeelde wedstrijden werd er pas één keer gelijkgespeeld. De rest van de duels gingen allemaal verloren. Dan was er van de week natuurlijk nog de verplaatste wedstrijd tegen Ajax. Een kwalijke zaak waar Jan Smit zich ook expliciet over heeft uitgeproken. Het heeft FC Volendam daarentegen wel meer tijd gegeven om zich voor te bereiden op de lastige uitwedstrijd tegen PSV. Kan de club uit Volendam stunten tegen het grote PSV?

  PSV – FC Volendam bij ESPN 2

  PSV-FC Volendam is live op tv te zien op ESPN 2. ESPN 2 is de tweede zender van sportkanaal EPSN. Dit weekend zijn de meeste wedstrijden op ESPN 2 te zien. Maar liefst vier duels worden uitgezonden op ESPN 2. Onder andere Ajax, AZ en de Gelderse derby tussen NEC en Vitesse worden dit weekend uitgezonden op ESPN 2. Je kunt niet gratis naar ESPN 2 kijken. Om ESPN 2 te zien heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Je kunt eenvoudig een abonnement afsluiten op ESPN Compleet bij alle grote providers. Je kijkt Philips Sport Vereniging-Football Club Volendam op de ESPN 2. Je vindt ESPN 2 op de volgende kanalen bij alle providers:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN222>>>
  Ziggo422>>>
  Odido (T-Mobile)151>>>
  Canal Digitaal402>>>
  Online.nl402>>>
  Youfone410>>>

  Livestream PSV – FC Volendam (Online kijken)

  Wil je de wedstrijd tussen PSV en FC Volendam via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen PSV en FC Volendam kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van PSV – FC Volendam op zaterdag 30 september 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links: De Eredivisie is de hoogste voetbalcompetitie van Nederland. Er spelen 18 clubs in de Eredivisie en ieder team speelt per seizoen 34 wedstrijden. De regerend kampioen is Feyenoord. De nummer 17 en 18 van de ranglijst degraderen naar de Keuken Kampioen Divisie. Dit jaar zijn PEC Zwolle, Heracles Almelo en Almere City gepromoveerd naar de Eredivisie. De Eredivisie is een mooie competitie om live op tv te volgen. Je ziet veel passie, strijd en er vallen bovendien veel doelpunten in de Eredivisie.

  Samenvatting PSV – FC Volendam

  De wedstrijd tussen PSV – FC Volendam op tv wordt gespeeld op zaterdag 30 september 2023. De aftrap is om 18:45 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het Philips Stadion. Er is plek voor 35,000 toeschouwers. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 20:45 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. PSV – FC Volendam is de een wedstrijd in speelronde 7 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt PSV – FC Volendam uitgezonden?

  Je kijkt PSV – FC Volendam op ESPN 2.

  Wanneer is PSV – FC Volendam?

  PSV – FC Volendam wordt gespeeld op zaterdag 30 september 2023.

  Hoe laat begint PSV – FC Volendam?

  PSV – FC Volendam begint om 18:45 uur. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je PSV – FC Volendam live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen PSV – FC Volendam wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Kun je PSV – FC Volendam online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van PSV – FC Volendam beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *