Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » PSV – FC Emmen | KNVB Beker

PSV – FC Emmen | KNVB Beker

  PSV – FC Emmen op tv kijken? Op woensdag 8 februari 2023 om 18:45 uur spelen PSV en FC Emmen tegen elkaar in de KNVB Beker. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PSV: Philips Stadion. Wil je de wedstrijd PSV – FC Emmen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 35,119 toeschouwers in het Philips Stadion nemen PSV (Eindhoven) en FC Emmen (Emmen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:45 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de KNVB Beker.
  • Wie: PSV – FC Emmen op tv.
  • Wanneer: woensdag 8 februari 2023.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Philips Stadion, het stadion van PSV.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  PSV - FC Emmen op tv

  PSV – FC Emmen op tv

  Wil je PSV – FC Emmen op tv kijken? De wedstrijd tussen PSV uit Eindhoven en FC Emmen uit Emmen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Om 18:25 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • PSV – FC Emmen op TV
  • 18:25 uur, Voorbeschouwing
  • 18:45 uur : PSV – FC Emmen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over PSV-FC Emmen op tv

  Alles over de KNVB Beker wedstrijd tussen PSV en FC Emmen:

  • PSV staat op dit moment op plaats 4e in de Eredivisie.
  • FC Emmen staat op dit moment op plaats 16e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van PSV: “Philips Stadion” (35,119 toeschouwers).
  • Competitie: KNVB Beker, Nederland
  • De aftrap is om 18:45 uur.

  PSV neemt het in eigen huis tegen Emmen. De wedstrijd PSV-Emmen in de KNVB beker belooft een leuke wedstrijd te worden. Afgelopen weekend speelde PSV de topper tegen Feyenoord. Dit eindigde in een zwaarbevochten 2-2 en de Eindhovenaren zullen die wedstrijd nog in de benen hebben zitten. Ook FC Emmen heeft een belangrijk duel achter de rug. Emmen speelde in eigen huis net als PSV met 2-2 gelijk tegen Vitesse. Kan Emmen stunten in Eindhoven? Het wordt een mooie bekerwedstrijd op tv.

  PSV – FC Emmen op ESPN

  De KNVB Beker wedstrijd tussen PSV en FC Emmen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de KNVB Beker wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma PSV-FC Emmen bij ESPN:

  • 18:25 uur, voorbeschouwing.
  • 18:45 uur, PSV -FC Emmen LIVE
  • 20:50 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij ESPN:

  De KNVB Beker kijk je live op ESPN & FOX. Niet alle wedstrijden worden live op FOX uitgezonden. Wordt de wedstrijd niet op FOX uitgezonden, dan kun je terecht bij ESPN. Op één van de vier kanalen van ESPN kijk je al het Nederlandse bekervoetbal live. De KNVB Beker krijgt veel aandacht op ESPN. Goals, hoogtepunten, interviews, achtergrondinformatie en bovendien het laatste nieuws komt allemaal voorbij op ESPN. Zo ben je altijd op de hoogte van alles rondom het KNVB-bekertoernooi op tv. Rondom de wedstrijden kijk je bovendien naar een uitgebreide voor- en nabeschouwing, persconferenties en interviews.

  KNVB Beker op tv

  De match tussen PSV en FC Emmen is een wedstrijd in de KNVB Beker (De voetbalcompetitie in Nederland). De KNVB Beker is natuurlijk hét bekertoernooi in Nederland. De charme van het bekervoetbal is in Nederland heel groot. Zowel amateurclubs als profclubs nemen het tegen elkaar op. Bovendien kunnen clubs uit de Keuken Kampioen Divisie ook tegen Eredivisieclubs of amateurclubs spelen. Het bekertoernooi is inmiddels aangekomen bij de achtste finales. De winnaars gaan door naar de kwartfinale van de KNVB beker, de verliezer ligt eruit. Na de achtste finales zijn er dus nog drie rondes te gaan in het bekertoernooi. Het belooft steeds spannender te worden.

  PSV – FC Emmen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je PSV-FC Emmen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd PSV – FC Emmen kijk je op ESPN.

  PSV – FC Emmen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen PSV en FC Emmen uit de KNVB Beker (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de KNVB Beker. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS PSV – FC Emmen kijken

  Wil je gratis naar PSV tegen FC Emmen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om PSV-FC Emmen gratis te bekijken.

  Livestream PSV – FC Emmen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen PSV en FC Emmen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting PSV – FC Emmen kijken

  De samenvatting van PSV – FC Emmen kijken? Wil je de wedstrijd tussen PSV en FC Emmen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de KNVB Beker worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd PSV-FC Emmen:

  Wanneer is PSV – FC Emmen op tv?

  De KNVB Beker wedstrijd tussen PSV en FC Emmen wordt gespeeld op woensdag 8 februari 2023.

  Hoe laat is PSV – FC Emmen op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen PSV en FC Emmen is om 18:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt PSV – FC Emmen live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen PSV (Eindhoven) en FC Emmen (Emmen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt PSV – FC Emmen uitgezonden?

  De wedstrijd tussen PSV en FC Emmen wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik PSV – FC Emmen kijken?

  Je kijkt PSV – FC Emmen op ESPN.

  Kan ik gratis naar PSV en FC Emmen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar PSV – FC Emmen kunt kijken.

  Kan ik PSV – FC Emmen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast PSV -FC Emmen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *