Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » PSV – FC Emmen op TV (zaterdag 6 augustus 2022)

PSV – FC Emmen op TV (zaterdag 6 augustus 2022)

  PSV – FC Emmen op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen PSV en FC Emmen live op TV kijken? De wedstrijd uit de Eredivisie wordt live uitgezonden op ESPN 1. De Eredivisie wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion, het stadion van PSV. De wedstrijd begint om 20:00 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie ()
  • Wie: PSV – FC Emmen
  • Wanneer: zaterdag 6 augustus 2022
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: Philips Stadion (Stadion van PSV)
  • Op TV: ESPN 1
  PSV - FC Emmen op TV

  PSV – FC Emmen op TV

  De wedstrijd PSV – FC Emmen in de Eredivisie wordt gespeeld op zaterdag 6 augustus 2022. De wedstrijd begint om 20:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • PSV – FC Emmen op TV
  • 19:30: Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : PSV – FC Emmen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over PSV – FC Emmen

  Alles over PSV – FC Emmen:
  • PSV staat op dit moment gedeeld eerste in de Eredivisie.
  • FC Emmen staat op dit moment gedeeld eerste in de Eredivisie.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PSV, Philips Stadion.
  • Competitie: Eredivisie, .
  PSV heeft in de zomer goede zaken gedaan. Met Ruud van Nistelrooij aan het roer staat er een sterk team dat kampioen wil worden.

  PSV – FC Emmen bij ESPN 1

  PSV – FC Emmen kijk je bij ESPN 1. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Eredivisie op TV

  Ook in het seizoen 22/23 kan je terecht bij ESPN voor alle wedstrijden van de Eredivisie. De clubs hebben deze zomer niet stilgezeten en er zijn veel versterkingen in de Eredivisie. Ajax heeft alle records gebroken met haar transfers maar ook PSV heeft zich niet ingehouden. Geniet van het beste voetbal van Nederland bij ESPN.

  PSV – FC Emmen GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar PSV – FC Emmen kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting PSV – FC Emmen

  Samenvatting PSV-FC Emmen kijken? Wil je de wedstrijd PSV – FC Emmen van zaterdag 6 augustus 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Eredivisie zijn te zien bij ESPN 1. In de samenvatting van PSV tegen FC Emmen zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er wordt vandaag gevoetbald in de Bundesliga, Premier League, Liga BBVA, de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. De openingswedstrijden van het seizoen staan op het programma. Deze wedstrijden zijn de start voor elke ploeg en naast PSV en FC Emmen willen ook alle andere ploegen uit de Eredivisie een goede start maken.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *