Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » PSV Eindhoven – NEC Nijmegen op TV (woensdag 11 mei 2022)

PSV Eindhoven – NEC Nijmegen op TV (woensdag 11 mei 2022)

  PSV Eindhoven – NEC Nijmegen op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen PSV Eindhoven en NEC Nijmegen live op TV kijken? De wedstrijd uit de Eredivisie wordt live uitgezonden op ESPN 3. De Eredivisie wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion, het stadion van PSV Eindhoven. De wedstrijd begint om 20:00.  
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie ()
  • Wie: PSV Eindhoven – NEC Nijmegen
  • Wanneer: woensdag 11 mei 2022
  • Tijd: 20:00.
  • Waar: Philips Stadion (Stadion van PSV Eindhoven)
  • Op TV: ESPN 3
  PSV Eindhoven - NEC Nijmegen op TV

  PSV Eindhoven – NEC Nijmegen op TV

  De wedstrijd PSV Eindhoven – NEC Nijmegen in de Eredivisie wordt gespeeld op woensdag 11 mei 2022. De wedstrijd begint om 20:00. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • PSV Eindhoven – NEC Nijmegen op TV
  • 19:50 uur: Voorbeschouwing
  • 20:00 : PSV Eindhoven – NEC Nijmegen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over PSV Eindhoven – NEC Nijmegen

  Alles over PSV Eindhoven – NEC Nijmegen:
  • PSV Eindhoven staat op dit moment tweede in de Eredivisie.
  • NEC Nijmegen staat op dit moment negende in de Eredivisie.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PSV Eindhoven, Philips Stadion.
  • Competitie: Eredivisie, .
  PSV zal willen winnen van NEC om de druk op Ajax groot te houden. Bovendien maken de Eindhovenaren natuurlijk nog een kans op het kampioenschap. Daar is dan wel een misstap van Ajax voor nodig. NEC aan de andere kant staat nu op de negende plek. De top 8 geeft recht op play-offs voor Europees voetbal. Een unieke kans dus voor de ploeg uit Nijmegen. Zij zullen dus extra gedreven zijn om de wedstrijd te winnen.

  PSV Eindhoven – NEC Nijmegen bij ESPN 3

  PSV Eindhoven – NEC Nijmegen kijk je bij ESPN 3. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Eredivisie op TV

  De Nederlandse Eredivisie komt ten einde en dit betekent dat er beslist wordt wie er kampioen wordt, wie degradeert en welke clubs Europees voetbal gaan spelen. Met nog slechts 2 wedstrijden op het programma zijn de meeste wedstrijden nu dus alles beslissend. Ajax lijkt zeker van het kampioenschap, maar moet dit tegen Heerenveen natuurlijk nog wel zien waar te maken. Bovendien staat PSV slechts op 2 punten achterstand. De plekken 4 t/m 8 geven recht op de play-offs voor Europees voetbal. Daar strijden dus nog meerdere teams voor. Ook onderin het nog reuze spannend. De plaatsen 12 t/m 18 kunnen nog degraderen. Een goede reden dus om de Eredivisie live te volgen.

  PSV Eindhoven – NEC Nijmegen GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar PSV Eindhoven – NEC Nijmegen kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting PSV Eindhoven – NEC Nijmegen

  Wil je de wedstrijd PSV Eindhoven – NEC Nijmegen van woensdag 11 mei 2022 nog eens rustig terugkijken? De samenvattingen van de Eredivisie zijn te zien bij ESPN 3. Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie. Je kunt de samenvatting van PSV Eindhoven – NEC Nijmegen dus sowieso bij ESPN 3 kijken. Daarnaast kijk je samenvattingen van de Eredivisie bij NOS Studio Sport Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Vandaag kun je een hoop mooie voetbalwedstrijden op tv kijken. Bij Ziggo Sport en ESPN kijk je vandaag live naar de mooiste wedstrijden. Natuurlijk is er uitgebreid aandacht voor de kampioenswedstrijd van Ajax. Maar er staan ook een aantal mooie degradatie wedstrijden op het programma. Daarnaast wordt er ook nog Premier League uitgezonden en als kers op de taart is de finale van de Coppa Italia op tv te zien. Een goede voetbaldag dus! Bekijk het overzicht van alle voetbalwedstrijden op tv vandaag.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *