Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » PSV Eindhoven – Bodo/Glimt op tv | Europa League

PSV Eindhoven – Bodo/Glimt op tv | Europa League

  PSV Eindhoven – Bodo/Glimt op tv kijken? Op donderdag 8 september 2022 om 18:45 uur spelen PSV Eindhoven en Bodo/Glimt tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PSV Eindhoven: Philips Stadion. Wil je de wedstrijd PSV Eindhoven (Nederland) – Bodo/Glimt (Noorwegen) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Veronica. De wedstrijd wordt gespeeld voor 36,500 toeschouwers. In het Philips Stadion nemen PSV Eindhoven (Nederland, Eindhoven) en Bodo/Glimt (Noorwegen, Bodo) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Europa League.
  • Wie: PSV Eindhoven – Bodo/Glimt op tv.
  • Wanneer: donderdag 8 september 2022.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Philips Stadion, het stadion van PSV Eindhoven.
  • Uitgezonden op: Veronica.
  PSV Eindhoven - Bodo/Glimt op tv

  PSV Eindhoven – Bodo/Glimt op tv

  Wil je PSV Eindhoven – Bodo/Glimt op tv kijken? De wedstrijd tussen PSV Eindhoven uit Nederland en Bodo/Glimt uit Noorwegen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Veronica een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • PSV Eindhoven – Bodo/Glimt op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing PSV Eindhoven – Bodo/Glimt
  • 18:45 uur : PSV Eindhoven – Bodo/Glimt LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing PSV Eindhoven – Bodo/Glimt

  Over PSV Eindhoven-Bodo/Glimt op tv

  Alles over de Europa League wedstrijd tussen PSV Eindhoven en Bodo/Glimt:
  • PSV Eindhoven staat op dit momentvierde in de Eredivisie.
  • Bodo/Glimt staat op dit moment tweede in de Eliteserien.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van PSV Eindhoven: “Philips Stadion” (36,500 toeschouwers).
  • De thuisclub is PSV Eindhoven uit Nederland. PSV Eindhoven komt uit Eindhoven in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • De uitclub is Bodo/Glimt uit Noorwegen. PSV Eindhoven komt uit Bodo in Noorwegen en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eliteserien.
  • Competitie: Europa League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  PSV neemt het in de Europa League in de eerste wedstrijd op tegen Bodo/Glimt uit Noorwegen. De ploeg van Ruud van Nistelrooij zal het Europese seizoen in eigen huis goed willen beginnen. Ze zijn dan ook de favoriet bij deze wedstrijd. PSV zal wel moeten waken voor onderschatting.

  PSV Eindhoven – Bodo/Glimt op Veronica

  De Europa League wedstrijd tussen PSV Eindhoven en Bodo/Glimt is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Veronica naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma PSV Eindhoven-Bodo/Glimt bij Veronica:
  • donderdag 8 september 2022
  • 18:45 uur, PSV Eindhoven -Bodo/Glimt (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Veronica. Na afloop zijn er interviews en analyses op Veronica.
  Voetbal bij Veronica: Veronica heeft in Nederland samen met ESPN de uitzendrechten voor de UEFA Europa League en de UEFA Conference League. Veronica zendt vaak de wedstrijden van de Nederlandse clubs in Europa uit (PSV, Feyenoord en AZ). Bij Veronica wordt rondom de Europese wedstrijden uitgebreid voor- en nabeschouwd. Met vaste en wisselende analisten waaronder Kees Jansma en Wim Kieft worden de wedstrijden uitgebreid besproken. Voor Europees voetbal zit je bij Veronica dus aan juiste adres. Wil je de wedstrijd liever ergens anders kijken? De wedstrijden worden ook uitgezonden op ESPN 2 (betaald).

  Europa League op tv

  De match tussen PSV Eindhoven en Bodo/Glimt is een wedstrijd in de Europa League. De UEFA Europa League is de tweede grootste Europese voetbalcompetitie. Na de UEFA Champions League is de Europa League de belangrijkste competitie. Ook in deze competitie kom je grote clubs tegen. Wat dacht je van Arsenal, Manchester United, Lazio Roma, AS Monaco en natuurlijk Feyenoord en PSV. Daardoor zijn de Europa League wedstrijden de moeite waard om op tv te kijken.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Europa League wordt onder andere uitgezonden op Veronica. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Europa League wedstrijd tussen PSV Eindhoven en Bodo/Glimt is vanaf 18:45 uur live te zien op Veronica.

  PSV Eindhoven – Bodo/Glimt bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je PSV Eindhoven-Bodo/Glimt op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd PSV Eindhoven – Bodo/Glimt kijk je op Veronica.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  PSV Eindhoven – Bodo/Glimt bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen PSV Eindhoven en Bodo/Glimt uit de Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS PSV Eindhoven – Bodo/Glimt kijken

  Wil je gratis naar PSV Eindhoven tegen Bodo/Glimt kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om PSV Eindhoven-Bodo/Glimt gratis te bekijken. De wedstrijd tussen PSV Eindhoven en Bodo/Glimt in de Europa League is te zien op Veronica.

  Livestream PSV Eindhoven – Bodo/Glimt (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen PSV Eindhoven en Bodo/Glimt via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting PSV Eindhoven – Bodo/Glimt kijken

  De samenvatting van PSV Eindhoven – Bodo/Glimt kijken? Wil je de wedstrijd tussen PSV Eindhoven en Bodo/Glimt nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden op Veronica. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is PSV Eindhoven – Bodo/Glimt op tv?

  Op welke zender kijk je de Europa League wedstrijd tussen PSV Eindhoven – Bodo/Glimt? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op Veronica. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is PSV Eindhoven – Bodo/Glimt op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast PSV Eindhoven vs Bodo/Glimt zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd PSV Eindhoven-Bodo/Glimt:
  Wanneer is PSV Eindhoven – Bodo/Glimt op tv?

  De Europa League wedstrijd tussen PSV Eindhoven en Bodo/Glimt wordt gespeeld op donderdag 8 september 2022.

  Hoe laat is PSV Eindhoven – Bodo/Glimt op tv?

  De wedstrijd tussen PSV Eindhoven en Bodo/Glimt begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt PSV Eindhoven – Bodo/Glimt live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen PSV Eindhoven uit Eindhoven, Nederland en Bodo/Glimt (Bodo), Noorwegen wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt PSV Eindhoven – Bodo/Glimt uitgezonden?

  De wedstrijd tussen PSV Eindhoven en Bodo/Glimt wordt uitgezonden op Veronica.

  Op welke zender kan ik PSV Eindhoven – Bodo/Glimt kijken?

  Je kijkt PSV Eindhoven – Bodo/Glimt op Veronica.

  Kan ik gratis naar PSV Eindhoven en Bodo/Glimt op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Veronica in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar PSV Eindhoven – Bodo/Glimt kunt kijken.

  Kan ik PSV Eindhoven – Bodo/Glimt ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast PSV Eindhoven -Bodo/Glimt zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *