Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » PSV – AZ op tv | zaterdag 12 november 2022

PSV – AZ op tv | zaterdag 12 november 2022

PSV – AZ op tv kijken? Op zaterdag 12 november 2022 om 21:00 uur spelen PSV en AZ tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PSV: Philips Stadion. Wil je de wedstrijd PSV – AZ live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 36,500 toeschouwers in het Philips Stadion nemen PSV (Eindhoven) en AZ (Alkmaar) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
 • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
 • Wie: PSV – AZ op tv.
 • Wanneer: zaterdag 12 november 2022.
 • Tijd: 21:00 uur.
 • Waar: Philips Stadion, het stadion van PSV.
 • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
PSV - AZ op tv

PSV – AZ op tv

Wil je PSV – AZ op tv kijken? De wedstrijd tussen PSV uit Eindhoven en AZ uit Alkmaar wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 18:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:35 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
 • PSV – AZ op TV
 • 18:30 uur, Voorbeschouwing
 • 21:00 uur : PSV – AZ LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Over PSV-AZ op tv

Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen PSV en AZ:
 • PSV staat op dit moment op plaats 1 in de Eredivisie.
 • AZ staat op dit moment op plaats 5 in de Eredivisie.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van PSV: “Philips Stadion” (36,500 toeschouwers).
 • Competitie: Eredivisie, Nederland
 • De aftrap is om 21:00 uur.

PSV – AZ op ESPN

De Eredivisie wedstrijd tussen PSV en AZ is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma PSV-AZ bij ESPN:
 • 18:30 uur, voorbeschouwing.
 • 21:00 uur, PSV -AZ LIVE
 • 20:35 uur, nabeschouwing
Voetbal bij ESPN: ESPN is al jaren de vaste zender om onder andere het Eredivisie voetbal op tv te kijken. Daarnaast kijk je bij ESPN ook naar onder andere de Keuken Kampioen Divisie en de Major Soccer League (MLS). Bovendien staat ESPN de hele dag in het teken van voetbal. Met veel verschillende praatprogramma’s rondom voetbal waarin alle wedstrijden uitvoerig worden besproken. Maar ook met documentaires over voetbal. Tenslotte zie je natuurlijk alle samenvattingen van de wedstrijden bij ESPN. ESPN heeft maar liefst vier verschillende kanalen waardoor je geen wedstrijd hoeft te missen. Daarnaast is ESPN 1 bij veel providers gratis te bekijken.

Eredivisie op tv

De match tussen PSV en AZ is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Nederlandse Eredivisie is natuurlijk de competitie die jij als Nederlandse voetbalfan op de voet wilt volgen. Fans door heel Nederland willen natuurlijk graag hun favoriete team aan het werk zien. Welke club wordt dit jaar kampioen en welke teams strijden tegen degradatie? Je ziet het allemaal in de Eredivisie. Steeds meer grote spelers kiezen voor de Eredivisie, maar het is natuurlijk vooral de competitie van de aanstormende talenten. Ieder weekend zie je daarom de mooiste wedstrijden op tv in de Nederlandse competitie.

PSV – AZ bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je PSV-AZ op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd PSV – AZ kijk je op ESPN.
 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

PSV – AZ bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen PSV en AZ uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

GRATIS PSV – AZ kijken

Wil je gratis naar PSV tegen AZ kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om PSV-AZ gratis te bekijken.

Livestream PSV – AZ (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen PSV en AZ via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting PSV – AZ kijken

De samenvatting van PSV – AZ kijken? Wil je de wedstrijd tussen PSV en AZ nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Alle voetbalcompetities kijken?

Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

Voetbalwedstrijden vandaag

Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd PSV-AZ:
Wanneer is PSV – AZ op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen PSV en AZ wordt gespeeld op zaterdag 12 november 2022.

Hoe laat is PSV – AZ op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen PSV en AZ is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt PSV – AZ live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen PSV (Eindhoven) en AZ (Alkmaar) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt PSV – AZ uitgezonden?

De wedstrijd tussen PSV en AZ wordt uitgezonden op ESPN.

Op welke zender kan ik PSV – AZ kijken?

Je kijkt PSV – AZ op ESPN.

Kan ik gratis naar PSV en AZ op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar PSV – AZ kunt kijken.

Kan ik PSV – AZ ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast PSV -AZ zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *