Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » PSV – Ajax op tv | Eredivisie

PSV – Ajax op tv | Eredivisie

PSV – Ajax op tv kijken? Op zondag 23 april 2023 om 14:30 uur spelen PSV en Ajax tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PSV: Philips Stadion. Wil je de wedstrijd PSV – Ajax live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 35,119 toeschouwers in het Philips Stadion nemen PSV (Eindhoven) en Ajax (Amsterdam) het tegen elkaar op. De aftrap is om 14:30 uur.

 • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
 • Wie: PSV – Ajax op tv.
 • Wanneer: zondag 23 april 2023.
 • Tijd: 14:30 uur.
 • Waar: Philips Stadion, het stadion van PSV.
 • Uitgezonden op: ESPN 2 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
PSV - Ajax op tv

PSV – Ajax op tv

Wil je PSV – Ajax op tv kijken? De wedstrijd tussen PSV uit Eindhoven en Ajax uit Amsterdam wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Om 14:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 16:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

 • PSV – Ajax op TV
 • 14:15 uur, Voorbeschouwing
 • 14:30 uur : PSV – Ajax LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Over PSV-Ajax op tv

Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen PSV en Ajax:

 • PSV staat op dit moment op plaats 3e in de Eredivisie.
 • Ajax staat op dit moment op plaats 2e in de Eredivisie.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van PSV: “Philips Stadion” (35,119 toeschouwers).
 • Competitie: Eredivisie, Nederland
 • De aftrap is om 14:30 uur.

PSV-Ajax op tv is natuurlijk dé topwedstrijd van deze speelronde. De nummer twee (Ajax) en nummer drie (PSV) nemen het in een onderling duel tegen elkaar op. De wedstrijd kan wel eens heel belangrijk worden voor de eindstand in de Eredivisie. Plek twee geeft namelijk recht op een ticket voor de voorronde van de UEFA Champions League. Beide clubs staan gelijk in punten alleen het doelsaldo van Ajax is iets beter dan dat van PSV. Ajax-PSV live kijken is dan ook zeker de moeite waard. Het lijkt al zo goed als zeker dat Feyenoord de kampioen gaat worden. De strijd daaronder is echter nog niet gestreden. Dat maakt PSV-Ajax op tv ook extra interessant. Of je PSV-Ajax wilt streamen, in de kroeg gaat kijken of gewoon thuis op tv wilt zien, het is een echte aanrader. Het belooft een beladen duel te worden. PSV Eindhoven – AFC Ajax op tv is dan ook een voetbalwedstrijd die je als liefhebber niet mag missen.

PSV – Ajax op ESPN 2

De Eredivisie wedstrijd tussen PSV en Ajax is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

Programma PSV-Ajax bij ESPN 2:

 • 14:15 uur, voorbeschouwing.
 • 14:30 uur, PSV -Ajax LIVE
 • 16:30 uur, nabeschouwing

Voetbal bij ESPN 2:

De Eredivisie is live te zien op ESPN. Er zijn in totaal vier kanalen bij ESPN, van 1 t/m 4. Tegenwoordig is ESPN 1 gratis te zien voor iedereen. Dit betekent dat het niet uitmaakt bij welke provider je zit, je kunt altijd gratis naar de wedstrijden op ESPN 1 kijken. Voor ESPN 2, 3 en 4 heb je daarentegen wel een abonnement nodig. Dat is het echter wel waard, want de ontknoping van de Eredivisie begint nu echt. De komende weken gaan de prijzen vergeven worden en dus wordt de Eredivisie alleen maar spannender. Een goed moment dus om een abonnement op ESPN af te sluiten.

Eredivisie op tv

De match tussen PSV en Ajax is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). Speelronde 30 van de 34 staat op het programma in de Eredivisie. Dit betekent dat we over vijf wedstrijden weten wat de eindstand van de Eredivisie is. Onderin de Eredivisie lijkt de strijd beslist. Toch is er voor zowel Cambuur (18e) en FC Groningen (17e) nog een hele kleine kans op lijfsbehoud. Ook de 16e plek is gevaarlijk, dan moet er degradatievoetbal gespeeld worden. Bovenin lijkt Feyenoord de kampioen te worden. Ajax en PSV spelen dit weekend tegen elkaar en dus valt er in ieder geval één achtervolger af. Achter de top drie is de strijd om Europese tickets nog in volle gang. Er valt dus nog genoeg te beleven in de laatste speelronden van de Eredivisie.

PSV – Ajax bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je PSV-Ajax op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

De wedstrijd PSV – Ajax kijk je op ESPN 2.

 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

PSV – Ajax bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen PSV en Ajax uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

GRATIS PSV – Ajax kijken

Wil je gratis naar PSV tegen Ajax kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om PSV-Ajax gratis te bekijken.

Livestream PSV – Ajax (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen PSV en Ajax via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting PSV – Ajax kijken

De samenvatting van PSV – Ajax kijken? Wil je de wedstrijd tussen PSV en Ajax nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Alle voetbalcompetities kijken?

Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

Providers:

Voetbal pakketten:

Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd PSV-Ajax:

Wanneer is PSV – Ajax op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen PSV en Ajax wordt gespeeld op zondag 23 april 2023.

Hoe laat is PSV – Ajax op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen PSV en Ajax is om 14:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt PSV – Ajax live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen PSV (Eindhoven) en Ajax (Amsterdam) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt PSV – Ajax uitgezonden?

De wedstrijd tussen PSV en Ajax wordt uitgezonden op ESPN 2.

Op welke zender kan ik PSV – Ajax kijken?

Je kijkt PSV – Ajax op ESPN 2.

Kan ik gratis naar PSV en Ajax op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar PSV – Ajax kunt kijken.

Kan ik PSV – Ajax ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast PSV -Ajax zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *