Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » PSV – ADO Den Haag op tv | KNVB Beker

PSV – ADO Den Haag op tv | KNVB Beker

  PSV – ADO Den Haag op tv kijken? Op donderdag 2 maart 2023 om 18:45 uur spelen PSV en ADO Den Haag tegen elkaar in de KNVB Beker. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PSV: Philips Stadion. Wil je de wedstrijd PSV – ADO Den Haag live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op FOX & ESPN. Voor het oog van 35,119 toeschouwers in het Philips Stadion nemen PSV (Eindhoven) en ADO Den Haag (Den Haag) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:45 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de KNVB Beker.
  • Wie: PSV – ADO Den Haag op tv.
  • Wanneer: donderdag 2 maart 2023.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Philips Stadion, het stadion van PSV.
  • Uitgezonden op: FOX & ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  PSV - ADO Den Haag op tv

  PSV – ADO Den Haag op tv

  Wil je PSV – ADO Den Haag op tv kijken? De wedstrijd tussen PSV uit Eindhoven en ADO Den Haag uit Den Haag wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op FOX & ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Om 18:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • PSV – ADO Den Haag op TV
  • 18:15 uur, Voorbeschouwing
  • 18:45 uur : PSV – ADO Den Haag LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over PSV-ADO Den Haag op tv

  Alles over de KNVB Beker wedstrijd tussen PSV en ADO Den Haag:

  • PSV staat op dit moment op plaats 4e in de Eredivisie.
  • ADO Den Haag staat op dit moment op plaats 11e in de Keuken Kampioen Divisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van PSV: “Philips Stadion” (35,119 toeschouwers).
  • Competitie: KNVB Beker, Nederland
  • De aftrap is om 18:45 uur.

  PSV neemt het in eigen huis op tegen ADO Den Haag in de kwartfinale van het bekertoernooi. Voor de Eindhovenaren is het een gunstige loting in het bekertoernooi. Ze spelen namelijk tegen een club uit de Eerste Divisie. Toch lijkt ADO in beter vaarwater te zitten. De club won afgelopen maand van Jong PSV en van koploper PEC Zwolle. PSV won afgelopen weekend ook. Ze waren te sterk in de topper tegen Twente. PSV-ADO op tv belooft dan ook een prachtige bekerwedstrijd te worden. Wordt het een grote uitslag voor PSV, of weet ADO weerstand te bieden?

  PSV – ADO Den Haag op FOX & ESPN

  De KNVB Beker wedstrijd tussen PSV en ADO Den Haag is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op FOX & ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de KNVB Beker wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op FOX & ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma PSV-ADO Den Haag bij FOX & ESPN:

  • 18:15 uur, voorbeschouwing.
  • 18:45 uur, PSV -ADO Den Haag LIVE
  • 20:50 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij FOX & ESPN:

  De KNVB beker wordt live uitgezonden op meerdere kanalen. Zo is de wedstrijd op het open kanaal te zien op FOX. Ook wordt de KNVB beker uitgezonden op ESPN. In Nederland heeft FOX, samen met ESPN, de uitzendrechten op de KNVB beker. Dit betekent dat je alle bekerwedstrijden (gratis) live op tv kunt kijken. Het bekertoernooi wordt op tv groots behandeld. Met uitgebreide voor- en nabeschouwingen, de loting en analyses van de wedstrijden. Ook de kwartfinale van de KNVB beker kijk je op tv bij ESPN of FOX.

  KNVB Beker op tv

  De match tussen PSV en ADO Den Haag is een wedstrijd in de KNVB Beker (De voetbalcompetitie in Nederland). De KNVB Beker werd voor het eerst gespeeld in 1899. Afgelopen seizoen won PSV de KNVB beker. Ajax is de recordhouder in het bekertoernooi. De Amsterdammers wonnen het toernooi al 20x. Na Ajax won Feyenoord het bekertoernooi het vaakst (13x), op de voet gevolgd door PSV (10x). Het bekertoernooi is aangekomen bij de kwartfinales. Dit betekent dat clubs nog maar 3x hoeven te winnen om de KNVB beker omhoog te kunnen houden. Vanaf nu wordt het echt spannend in de KNVB beker.

  PSV – ADO Den Haag bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je PSV-ADO Den Haag op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd PSV – ADO Den Haag kijk je op FOX & ESPN.

  PSV – ADO Den Haag bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen PSV en ADO Den Haag uit de KNVB Beker (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de KNVB Beker. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS PSV – ADO Den Haag kijken

  Wil je gratis naar PSV tegen ADO Den Haag kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om PSV-ADO Den Haag gratis te bekijken.

  Livestream PSV – ADO Den Haag (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen PSV en ADO Den Haag via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting PSV – ADO Den Haag kijken

  De samenvatting van PSV – ADO Den Haag kijken? Wil je de wedstrijd tussen PSV en ADO Den Haag nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de KNVB Beker worden uitgezonden op FOX & ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd PSV-ADO Den Haag:

  Wanneer is PSV – ADO Den Haag op tv?

  De KNVB Beker wedstrijd tussen PSV en ADO Den Haag wordt gespeeld op donderdag 2 maart 2023.

  Hoe laat is PSV – ADO Den Haag op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen PSV en ADO Den Haag is om 18:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt PSV – ADO Den Haag live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen PSV (Eindhoven) en ADO Den Haag (Den Haag) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt PSV – ADO Den Haag uitgezonden?

  De wedstrijd tussen PSV en ADO Den Haag wordt uitgezonden op FOX & ESPN.

  Op welke zender kan ik PSV – ADO Den Haag kijken?

  Je kijkt PSV – ADO Den Haag op FOX & ESPN.

  Kan ik gratis naar PSV en ADO Den Haag op tv kijken?

  Bij sommige providers zit FOX & ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar PSV – ADO Den Haag kunt kijken.

  Kan ik PSV – ADO Den Haag ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast PSV -ADO Den Haag zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *