Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » PSG Vrouwen – Lyon Vrouwen op TV (zaterdag 30 april 2022)

PSG Vrouwen – Lyon Vrouwen op TV (zaterdag 30 april 2022)

  PSG Vrouwen – Lyon Vrouwen op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen PSG Vrouwen en Lyon Vrouwen live op TV kijken? De wedstrijd uit de Champions League voor vrouwen wordt live uitgezonden op YouTube. De Champions League voor vrouwen wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes, het stadion van PSG Vrouwen. De wedstrijd begint om 21:00 uur.  

  • Wat: Wedstrijd in de Champions League voor vrouwen ()
  • Wie: PSG Vrouwen – Lyon Vrouwen
  • Wanneer: zaterdag 30 april 2022
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Parc des Princes (Stadion van PSG Vrouwen)
  • Op TV: YouTube
  PSG Vrouwen - Lyon Vrouwen op TV

  PSG Vrouwen – Lyon Vrouwen op TV

  De wedstrijd PSG Vrouwen – Lyon Vrouwen in de Champions League voor vrouwen wordt gespeeld op zaterdag 30 april 2022. De wedstrijd begint om 21:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.

  • PSG Vrouwen – Lyon Vrouwen op TV
  • 20:45 uur: Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : PSG Vrouwen – Lyon Vrouwen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over PSG Vrouwen – Lyon Vrouwen

  Alles over PSG Vrouwen – Lyon Vrouwen:

  • PSG Vrouwen staat op dit moment eerste in de Division 1 Féminine.
  • Lyon Vrouwen staat op dit moment tweede in de Division 1 Féminine.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PSG Vrouwen, Parc des Princes.
  • Competitie: Champions League voor vrouwen, .

  PSG Vrouwen – Lyon Vrouwen bij YouTube

  PSG Vrouwen – Lyon Vrouwen kijk je bij YouTube. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Champions League voor vrouwen op TV

  Dat het vrouwenvoetbal steeds groter en bekender wordt is natuurlijk duidelijk. Na de verschillende successen van de Oranje Leeuwinnen wordt nu ook het clubvoetbal steeds groter. Steeds meer toeschouwers gaan naar de wedstrijden toe en er wordt dan ook record na record verbroken qua toeschouwersaantallen. Dit geldt niet alleen voor het Nederlands vrouwenvoetbal, maar ook voor het grootste clubtoernooi voor vrouwen: de Champions League voor vrouwen. Bovendien zie je in de Champions League voor vrouwen verschillende Oranje Leeuwinnen in actie. Lieke Martens, Jill Roord, Shanice van der Sanden en Danielle van der Donk zijn zomaar een aantal speelsters die nog in actie komen in de Champions League voor vrouwen. Een goede reden dus om de Champions League voor vrouwen live op tv te kijken.

  PSG Vrouwen – Lyon Vrouwen GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar PSG Vrouwen – Lyon Vrouwen kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht:

  Providers

  Voetbal pakketten

  Voetbal op TV vandaag (live)

  Wil je weten welke wedstrijden er dit weekend nog meer live op TV te zien zijn? Dit weekend komen onder andere Ajax, PSV en Feyenoord in actie. Maar ook de Twentse derby Heracles-Twente is live op TV te zien. Bekijk alle Eredivisie wedstrijden live vandaag. Naast de Nederlandse Eredivisie wordt er dit weekend ook in het buitenland volop gevoetbald. Zo is de Champions League voor vrouwen te zien, maar ook andere topteams zoals Real Madrid, Manchester City en FC Barcelona. Bekijk het overzicht van alle buitenlandse voetbalwedstrijden vandaag. Je kijkt voetbalwedstrijden onder andere live bij ESPN, Ziggo Sport en Viaplay.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *