Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » PSG – Stade Rennais op tv | Ligue 1

PSG – Stade Rennais op tv | Ligue 1

  PSG – Stade Rennais op tv kijken? Op zondag 19 maart 2023 om 17:05 uur spelen PSG en Stade Rennais tegen elkaar in de Ligue 1. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PSG: Parc des Princes. Wil je de wedstrijd PSG – Stade Rennais live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Tennis. Voor het oog van 48,583 toeschouwers in het Parc des Princes nemen PSG (Parijs) en Stade Rennais (Rennes) het tegen elkaar op. De aftrap is om 17:05 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Ligue 1.
  • Wie: PSG – Stade Rennais op tv.
  • Wanneer: zondag 19 maart 2023.
  • Tijd: 17:05 uur.
  • Waar: Parc des Princes, het stadion van PSG.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Tennis (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  PSG - Stade Rennais op tv

  PSG – Stade Rennais op tv

  Wil je PSG – Stade Rennais op tv kijken? De wedstrijd tussen PSG uit Parijs en Stade Rennais uit Rennes wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Tennis. De aftrap van de wedstrijd is om 17:05 uur. Om 16:50 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 19:05 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • PSG – Stade Rennais op TV
  • 16:50 uur, Voorbeschouwing
  • 17:05 uur : PSG – Stade Rennais LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over PSG-Stade Rennais op tv

  Alles over de Ligue 1 wedstrijd tussen PSG en Stade Rennais:
  • PSG staat op dit moment op plaats eerste in de Ligue 1.
  • Stade Rennais staat op dit moment op plaats vijfde in de Ligue 1.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van PSG: “Parc des Princes” (48,583 toeschouwers).
  • Competitie: Ligue 1, Frankrijk
  • De aftrap is om 17:05 uur.

  PSG – Stade Rennais op Ziggo Sport Tennis

  De Ligue 1 wedstrijd tussen PSG en Stade Rennais is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Tennis. De aftrap van de wedstrijd is om 17:05 uur. Voor de Ligue 1 wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Tennis naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma PSG-Stade Rennais bij Ziggo Sport Tennis:
  • 16:50 uur, voorbeschouwing.
  • 17:05 uur, PSG -Stade Rennais LIVE
  • 19:05 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Tennis: De uitzendrechten van de Franse voetbalcompetitie zijn in handen van Ziggo Sport. Met een abonnement op Ziggo Sport Totaal kun je dus de wedstrijden van de Franse Ligue 1 live op tv kijken. Niet alle wedstrijden worden live uitgezonden, maar de mooiste wedstrijden natuurlijk wel. Zo is er ruimschoots aandacht voor PSG bij Ziggo Sport. Met een abonnement op Ziggo Sport Totaal kijk je dus Neymar, Messi en Mbappé live.

  Ligue 1 op tv

  De match tussen PSG en Stade Rennais is een wedstrijd in de Ligue 1 (De voetbalcompetitie in Frankrijk). De hoogste voetbalcompetitie in Frankrijk is Ligue 1. Daarin speelt natuurlijk het grote PSG (Paris Saint-Germain), maar ook veel andere clubs die al veel gepresteerd hebben. De mooiste ploeg om te volgen op dit moment is natuurlijk PSG. Met sterspelers als Lionel Messi, Mbappé en Neymar is iedere wedstrijd gegarandeerd een spektakel om naar te kijken.

  PSG – Stade Rennais bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je PSG-Stade Rennais op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd PSG – Stade Rennais kijk je op Ziggo Sport Tennis.

  PSG – Stade Rennais bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen PSG en Stade Rennais uit de Ligue 1 (Frankrijk) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Ligue 1. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Frankrijk op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS PSG – Stade Rennais kijken

  Wil je gratis naar PSG tegen Stade Rennais kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om PSG-Stade Rennais gratis te bekijken.

  Livestream PSG – Stade Rennais (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen PSG en Stade Rennais via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting PSG – Stade Rennais kijken

  De samenvatting van PSG – Stade Rennais kijken? Wil je de wedstrijd tussen PSG en Stade Rennais nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Ligue 1 worden uitgezonden op Ziggo Sport Tennis. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd PSG-Stade Rennais:
  Wanneer is PSG – Stade Rennais op tv?

  De Ligue 1 wedstrijd tussen PSG en Stade Rennais wordt gespeeld op zondag 19 maart 2023.

  Hoe laat is PSG – Stade Rennais op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen PSG en Stade Rennais is om 17:05 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt PSG – Stade Rennais live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen PSG (Parijs) en Stade Rennais (Rennes) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt PSG – Stade Rennais uitgezonden?

  De wedstrijd tussen PSG en Stade Rennais wordt uitgezonden op Ziggo Sport Tennis.

  Op welke zender kan ik PSG – Stade Rennais kijken?

  Je kijkt PSG – Stade Rennais op Ziggo Sport Tennis.

  Kan ik gratis naar PSG en Stade Rennais op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Tennis in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar PSG – Stade Rennais kunt kijken.

  Kan ik PSG – Stade Rennais ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast PSG -Stade Rennais zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *